Strona 1 z 60 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 597

Wątek: juz dluzej nie moge :(

Awatar anusia003
    anusia003 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie juz dluzej nie moge :(

Witam wszystkich
    Mam obsesje na temat wagi powazne ;( w lipcu wazylam 68 kg do sierpnia ubylo mi 3kg po wakacjach wrocilam i wazylam 66 kg teraz znowu sie odchudzam. Waze juz 62-63 kg przez 2 tygodnie zrzucilam 3kg ale juz nie wytrzymuje mam diete od kolezanki ktora dal jej lekarz sklada sie ona z 3 posilkow sniadania obiadu i kolacji.... dieta jest podobna do kopenhadzkiej tylko ze wszystko gotowane.... jak mysicie lepiej jesc 5 posilkow malych dziennie czy 3 male ???? najgorsze jest to ze w tej diecie nie ma pieczywa nawet ciemnego wiem ze od pieczywa sie tyje.... ale ja nie potrafila bym do konca zycia nie jesc pieczywa albo jedzenia smazonego... a ja juz mam tak ze jak cos zjem odrazu lece na wage czy przypadkiem nie ma 1 kg wiecej... doradzcie mi co powinnam zrobic bo juz dluzej tak nie moge

gaga32 Guest

Talking Odp: juz dluzej nie moge :(

Witaj Anusia jak każda dziewczyna która chce schudnąć lub utrzymać wagę polecam jednak 5 małych posiłków,zawsze lepiej powoli niż szybko zrzucać wagę aby uniknąć jojo a te wszystkie diety cud co się chudnie 3kg w2dni to nic innego jak szybkie odwodnienie organizmu!Wiem bo całe życie walczę z wagą!Cieszę się że zawitałaś do naszego grona i będę Cię wspierać i trzymam kciuki Ja też nie mogę wyobrazić sobie życia bez chlebka....Pozdrawiam

Awatar szana
    szana jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: juz dluzej nie moge :(

Hej imienniczko

a ile masz lat i i le wzrostu ?

Wiem ze ciezko nie jesc rzeczy na punkcie ktorych warjujemy ;/...
    qrcze ale prawde mowiac to jest chwilowa przyjemnosc... chwila.. a gdy tych chwil sie nazbiera wiecej jakie sa efekty- te jeb*** KG!!!!!! wrrrrrrrr ... a ile 3ba sie nameczyc zeby je zgubic ... Szkoda ze sama o tym nie mysle gdy pekam i rzucam sie np na ciastka ;/...

Mysle ze te 5 posilkow to lepsze wyjscie... ale wiadome 3ba sie naczekac na efekty...

3maj sie ! wiem jak to jest kiedy brakuje sił... ale czy chcemy zeby te kg nas tak meczyly non stop!... Damy rade!!;*

Awatar anusia003
    Mieszka w
    Kędzierzyn Koźle

dzieki dziewczyny za odpowiedz ja poprostu szukam wsparcia bo jest mi cholernie ciezko z glodem nie jest zle udaje mi sie jesc te 3 posilki dziennie najgorzej jest jak przychodzi sobota i niedziela bo jak jestem w pracy to idzie jakos nie mysli sie o glodzie i jest ok ale w sobote jak mama przynosi swiezutki chlebus i wogole to jest koszmar a rosol ja uwielbiam i nie potrafie sie bez niego obejsc ogladalam zdjecia dziewczyn na forum i bylam pelna podziwu naprawde nie przypuszczalam ze az tak mozna pozbys sie tych kg nie chciala bym byc na diecie do konca zycia wole jesc umiarkowanie ale normalne jedzonko
    mam 21 lat i 163 cm i juz waze 62-63 kg a chciala bym 60 a potem jak sie uda to 55 bylo by super naprawde mam szerokie biodra i uda ;/ i tez mi jest ciezko zeby byly objetosciowo troche mniejsze

saliva jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Thumbs up Odp: juz dluzej nie moge :(

No to pozwólcie, że dołączy do Was kolejna Ania
    Jestem zdecydowanie ZA jedzeniem 5 mniejszych posiłków, choć ja często praktykuję tak, /// głównie dlatego, że i czasu zawsze brak, że w domu narazie jestem to muszę zdać się na 'domową kuchnię'.../// że jem te trzy posiłki, ale pomiędzy nimi zawsze znajdzie się miejsce na "podjedzenie" jakiegoś owoca, bądź czegoś naprawdę lekkiego...
    Na efekty, trzeba czekać, ale napewno wszystkie o tym wiemy, że warto, bo wiemy, jak każdy kolejny sukces - choćby ten najmniejszy - motywuje do dalszej walki...
    Trzymam kciuki

Awatar anusia003
    Mieszka w
    Kędzierzyn Koźle

Unhappy Odp: juz dluzej nie moge :(

wszystcy mowia o 5 posilkach a dla mnie 5 to jest za duzo i brak czasu bo w pracy moge zjec tylko o 10 sniadanie wczesniej nie jem bo nie lubie tak szybko zjesc potem obiad jem 15-16 (jak to mozna nazwac obiadem )i kolacja to tak zazwyczaj 18 moze troche po ale przez caly dzien to mi sie nie chce jesc az tak duzo juz 2 tygodnie tak jem i nie wiem czy to zmieniac ? ;/

Merrissa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Brzeg

Ja bym Ci radziła zjeść jeszcze przed wyjsciem do pracy. Ok. 7.00... pozniej o 10.00 drugie sniadanko pozniej obiadzik i o 18/19.00 kolacyjka.
    Da się przyzwyczaić do tego pierwszego posiłku - nie musi to być dużo. Jedz sobie np. ciemne pieczywo (1kromkę) z chudym serem białym i pomidorkiem.
    O mnie: https://forum.jestemfit.pl/pamietnik-odchudzania/318-merrissa-silowniomaniaczka-z-przymusu.html

Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło .
    [ Oscar Widle ]

Mieszka w
    Gdańsk

Talking Odp: juz dluzej nie moge :(

Pracowałam w wakacje... Na rano musiałam wstawać o 4.30 (!!!), prace zaczynałam o 5.40 i musiałam "nauczyć się" cokolwiek rano zjeść, i zazwyczaj na szybko było to kilka (2-3?) kromki pieczywa chrupkiego, choćby i suchego, lub batonik, taki z serii 90 - 100 kcal... Później przerwę miałam około 8.15... Znów coś lekkiego. Obiadek już normalny po pracy, no i kolacja... 4-5 posiłków wychodziło Ważne, żeby coś tam w brzuszku było, a szczególnie z rana, chociaż chyba większość osób nie ma wilczego apetytu wtedy
    Powodzenia

Awatar anusia003
    Mieszka w
    Kędzierzyn Koźle

dziewczyny ja dzisiaj 8 razy weszlam na 4 pietro i z niego zeszlam z kartonami 4 kilogramowymi teraz wlasnie ide na godzinke na rower a wczoraj przez caly odcinek na wspolnej skakalam na skakance i troche brzuszkow zrobilam wiec jest do przodu :] juz waze 62.2 przed sec sie wazylam mam nadzieje ze jutro bedzie mniej jeszcze 7 kq i bede miala wymarzona wage

Mieszka w
    Gdańsk

Halllo???

Gdzie się podziewa, moja imienniczka?
    Jak minął dzisiejszy dzień?

Strona 1 z 60 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni