Strona 5 z 23 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 224

Wątek: help :)

Awatar spleen
    spleen jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: help :)

Cytat Zamieszczone przez MariaKwiatuszek Zobacz posta
    wróciłam
    choć waga stanęła mi w miejscu ale wiem, że to moja wina, chyba za dużo jem niestety ale znowu jak staram się zjeść mniej w dzień to wieczorem mam wilczy atak głodu muszę coś z tym zrobić...
    To musisz jesc wiecej w dzien i tyle... a moze mniej i czesciej?
    Ile posilkow dziennie jesz i z jakimi przerwami?
    Jesli kazde jedzenie nazywacie posilkiem, to mialabym ich ponad 10 dziennie bo niemalze co chwile podjadam choc licze to wszystko.. ale ciezko mi tak 5 posilkow na dzien i koniec
    podjadanie sens zycia

MariaKwiatuszek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

spleen jem tak 6-7 posiłków mniej więcej co 2-3 godziny z tym, że jako posiłek liczę nawet banana zjedzonego o 7 rano, albo sam jogurt pomiędzy obiadem a kolacją
    ale dziś postanowiłam, że zacznę choć na oko liczyć kalorie i trzymać się w okolicach 1500 mam nadzieję, że się uda - trzymajcie kciuki

Awatar spleen

dziś postanowiłam, że zacznę choć na oko liczyć kalorie i trzymać się w okolicach 1500
    to jaki system dietkowy mialas wczesniej?

jesz co 2-3 godziny to tak jak ja z tymże ja nie licze posiłków

Awatar DoraS
    DoraS jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

taki tytuł wątka że musiałam zobaczyć co sie dzieje a widzę że super sobie radzisz No to tylko 4 kilo do celu trzymam kciuki

Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez DoraS Zobacz posta
    taki tytuł wątka że musiałam zobaczyć co sie dzieje a widzę że super sobie radzisz No to tylko 4 kilo do celu trzymam kciuki
    radzę sobie raz lepiej, raz gorzej dzięki za odwiedziny i zapraszam częściej

---------- Wiadomość dodana o 15:39 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:33 ----------

Cytat Zamieszczone przez spleen Zobacz posta
    to jaki system dietkowy mialas wczesniej?

jesz co 2-3 godziny to tak jak ja z tymże ja nie licze posiłków
    wcześniej nie miałam systemu po prostu zrezygnowałam ze słodyczy, olej zamieniłam na oliwe, zaczęłam jeść nabiał czego wcześniej nie cierpiałam i postawiłam na ćwiczenia bo mój tyłeczek był bardzo zasiedziany od pracy biurowej natomiast kalorii mi się nie chciało liczyć wcale
    nie wiem jakim cudem ale przy tym systemie spadło te 6 kg w 3 miesiące

teraz zaczęłam liczyć i właśnie w tym momencie mam jakieś 750 kcal (nie do końca wiem ile kcal przypada na żołądki drobiowe które właśnie zjadłam więc policzyłam 200 było ich ok. 100gram z lekkim sosem zabielonym jogurtem naturalnym ) i to już jest 5 posiłków
    eh sama nie wiem jak to ma być... ale resztę przeliczałam z tabelkami więc te 550 jest dokładne

Awatar spleen

wcześniej nie miałam systemu po prostu zrezygnowałam ze słodyczy, olej zamieniłam na oliwe, zaczęłam jeść nabiał czego wcześniej nie cierpiałam i postawiłam na ćwiczenia bo mój tyłeczek był bardzo zasiedziany od pracy biurowej natomiast kalorii mi się nie chciało liczyć wcale
    nie wiem jakim cudem ale przy tym systemie spadło te 6 kg w 3 miesiące
    super bardzo mi sie tak podoba!

teraz zaczęłam liczyć i właśnie w tym momencie mam jakieś 750 kcal (nie do końca wiem ile kcal przypada na żołądki drobiowe które właśnie zjadłam więc policzyłam 200 było ich ok. 100gram z lekkim sosem zabielonym jogurtem naturalnym ) i to już jest 5 posiłków
    eh sama nie wiem jak to ma być... ale resztę przeliczałam z tabelkami więc te 550 jest dokładne
    Nie da sie kalorii tak dokladnie policzyl
    750kcal o 16:00 wow jestes mistrzynia, ja mam za sobą 1000 i jestem glodna jak cholera, ale na szczescie nic wiecej nie mam w pracy i zaraz jade zjesc cos w domu

Zjedz cos!! buziol

Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

kiedy dopiero co wtrąbiłam te żołądki i jestem najedzona

ale wstawiłam właśnie warzywka i gotuje się wywar, a z niego powstanie pyszna pomidorówka

eh biorę się za mycie okien bo czort wie jak długo to słońce się utrzyma

Awatar spleen

kiedy dopiero co wtrąbiłam te żołądki i jestem najedzona ale wstawiłam właśnie warzywka i gotuje się wywar, a z niego powstanie pyszna pomidorówka eh biorę się za mycie okien bo czort wie jak długo to słońce się utrzyma
    slonce? a co takiego?
    pozdrawiam z zalanego.. deszczem Górnego Ślaska

wlasnie wrociam z pracy i koncze gotowac sobie zupke wg wlasnego przepisu, wywar na warzywach i udku, po wyskubaniu mieska i skrojeniu warzywek (dzis mi to zrobil moj men) dodaje mrozonke (brokuły, kalafior i marchewka) i ryz, ciekawe ile to to ma kalorii, ale wierze, ze rozsadne ilosci, a zupka jest taka pyszniutka

psst nie pamiętam kiedy ostatnio myłam okna

Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

i se wykrakałam... umyłam okno z dzrwiami balkonowymi i się zachmurzyło gdyby nie to, że mam podwójne okna, które muszę rozkręcać i przez to jest też podwójne mycie, tobym może zdążyła chociaż w kuchni jeszcze umyć ale może przejdzie jeszcze
    za to pomidorówka gotowa oczywiście wersja light

spleen Twoja zupka też brzmi smakowicie

ja to ryż (np. do dzisiejszej zupy) gotuję w torebce i nakładam na talerz i to zalewam zupką. Wtedy wiem ile ryżu mam w talerzu i łatwiej to przeliczyć kalorycznie

Awatar DoraS
    DoraS jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

ja to ryż (np. do dzisiejszej zupy) gotuję w torebce i nakładam na talerz i to zalewam zupką. Wtedy wiem ile ryżu mam w talerzu i łatwiej to przeliczyć kalorycznie
    Sprytna jesteś

Strona 5 z 23 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów