Strona 1 z 2174 1 2 3 11 51 101 501 1001 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21739

Wątek: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Awatar GuanoApes
    GuanoApes jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Witam serdecznie wszystkich,których przypadkiem zawiało w moje strony Mam na imię Wiolka,mam 20lat.Mieszkam i studiuję w Białymstoku.Przygodę z dieta.pl i Dukanem zaczęłam w lutym 2010..W wakacje wszystkie starania poszły na marne i od października znowu walczę.Pierwszy cel 59kg,drugi 55kg.Marzenia...eh. Zapraszam. Będziemy razem śmiać się,cieszyć (ze spadków i nie tylko), płakać,martwić,debatować,rozwiązywać problemy etcZgromadzona tu śmietanka towarzyska jest świetnym kompanem w złych i dobrych chwilach.Ah..w słowach nie wyrażę panującej tu atmosfery.
    Zajrzyj,poczytaj,zostań z nami
    Pozdrawiam przepysznie!

LISTA OBECNOŚCI:

• GuanoApes-Wiolka
    • Bocian201-Kasia
    • Mazik-Marzena
    • ulabrzydula_ulala-Ula
    • WaszaDzielnicowa-Ela
    • magda5555-Magda
    • Malinka- Halinka
    • Gralicho-Grażynka
    • aagaa22-Agnieszka
    • LadyShadowFlame-Monika
    • aglias-Agnieszka
    • Tattoo-Ula
    • PsiapsiUla- Ula
    • rivalry- Dorotka
    • rotaryblod-Magda
    • Alimar-Alicja
    • Smile- Marta (Tusia)
    • Madziulek86- Magda
    • cheapmonday- Nicol
    • Agula32- Agnieszka

Tłumaczenie testu Dukana:Test Dukana - Grupy Wsparcia Dieta.pl

PRZEPISY

1. Ciekawe Przepisy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    2. Budyń bez skrobi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    3. Deser zebra [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    4. Jogurt czekoladowy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    5. Ciasto rabarbarowe Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan]
    6. Nowatorski sernik Magdy Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    7. Spagetti Soni Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    8. Przysmak piernikowy Grażynki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    9. Chlebek Dukana Wytrawny Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    10. Udka w marchewce i pietruszce Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    11. Udka w sosie paprykowym Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    12. Udka kurczaka w sosie czosnkowym Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    13. Piekielne udka Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    14. Bajaderka Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    15. Omlet Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    16. Pizza dukanowa Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    17. Pierś z kurczaka z papryką Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    18. Naleśniki dukanowe Eli Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    19. Grahamka Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    20. Ser topiony dukanowy Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    21. Deser Smakija Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    22. Sernik na ciepło-zimno [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    23. Nuggetsy Ironi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    24. Babeczki kurakowe Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    25. Ser żółty przepis z forum 'przepisy w diecie Dukana (strona forum: [PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl) przepis- Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - PRZEPISY w diecie DUKANA
    26. Pierogi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - PRZEPISY w diecie DUKANA
    27. Śledzie w śmietanie Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    28. Blog z przepisami wg Eve_Margaret [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    29. Kolejna stronka z przepisami [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    30. Lane kluseczki Halinki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    31. Nasza stronka inspiracyjna:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    32. Kolejna wyczesana stronka z przepisami [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    33. Rafaello,ptasie mleczko i krówki lekkie Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    34. Niespodziewane placuszki serowe Madzi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    35. Pierś w coli Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    36. Pasztet Halinki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    37. Różne przepisy sernik na zimno Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    38. Blog z przepisami [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez GuanoApes ; 01-11-2011 o 19:39

Elwira13 Guest

Domyślnie Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Fiu fiu jak tu spokojniutko
    Fajny ten Twój kącik Wiolu, tak tu spokojnie.....trzeba się rozruszac
    obiecuję że regularnie będę zaglądała

Awatar GuanoApes
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Dopiero startujemy kochana, zatem fajnie to dopiero mam nadzieje będzie. Razem stworzymy cudo, prawda? Dzięki za wsparcie Odpowiadaj co na dziś Ci powiedziała wyrocznia Waga ?

PRZEPISY CD

50. Kotleciki brokułowo-drobiowe Alicji Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    51. Chlebek przepis enty Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    52. Sernik z przepisu Ani Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    53. Sałatki z: tuńczyka; surimi; łososia Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    54. Pierś kurczaka w musztardzie i ziołach Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    55. Wiosenny bigos z młodej kapusty Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    56. Zapiekane bakłażany w sosie pomidorowym Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    57. Faszerowane papryki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    58. ciasteczka otrębowe Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    59. Pizza z jednej porcji otrąb! Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    60. Magdowe przepisy: placki brokułowe, (link przy przepisie nr. 63)
    61.Pierś kurczaka w sosie curry (link przy przepisie nr. 63)
    62.Bajaderki otrębowe (link przy przepisie nr. 63)
    63. Herbatniki dukanowe Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    64. Specjał obiadowy Marz Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    65. naleśniki z czekoladą (link przy przepisie nr. 67)
    66. Tortilla dukanowa(link przy przepisie nr. 67)
    67. Omlet z kurczakiem Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    68. sernik wiśniowo-waniliowy Kaś Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    --------------------------------
    NIEDUKANOWE PRZEPISY:
    Niedukanowe przepisy:
    1. Nalewka Halinki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    2. Ajerkoniak Halinki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    3. Krem Kokosowy Halinki: Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    4. Grzane wino Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    5. bułeczki drożdżowe Halinki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    6. Specyfik Uli Psiapsiuli na kaszel: Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    7. Specyfik Uli Psiapsiuli syrop z cebuli, czosnku i miodu i jeszcze jedno na kaszel: Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    8. Specyfik Uli Psiapsiuli profilaktycznie na zdrowie: Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    9. buraczki Halinki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    10. Malibu Olivki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    11. Nalewka imbirowa Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    12. Kurczak w pomarańczach Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
    13. Ciasta Aguli: Palce lizać i Hali Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan

Porady:
    1) na brzusio/zaparcia -> gorzka sól (Apteka), senes (apteka, sklep zielarski), łyżeczka imbiru w szklance wody

Ostatnio edytowane przez GuanoApes ; 01-11-2011 o 19:36

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

Elwira13 Guest

Waga mi powiedziała 58 a mogło byc mniej no ale jak podjadałam żelki których jestem wielką fanką to mam za swoje
    Powiem Ci Wiolu że ten krem który kupiłam ten z Avon ...jest chyba rzeczywiście bardzo fajny. Piszę chyba bo dopiero 3 dni jak uzywam ale moje ciało jakby gładsze było. Cena katalogowa jest dośc wysoka a na allegro można już kupic od 10 zł. Tylko trzeba bardzo uważac na podróbki. Ja kupiłam ciut drożej bo sprawdziłam jednego gościa i mi pasowało że handluje wieloma produktami tej firmy. I nie miał negatywnych komentarzy.

Awatar GuanoApes
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

taak? Ja to tam nie wierzę jakoś w takie specyfiki. Sceptycznie podchodzę do nich, bo wiadomo jakt to bywa. Zresztą młoda jesteś, po co się szprycujesz już chemikaliami
    Ostatnio edytowane przez GuanoApes ; 23-11-2010 o 20:05

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

Awatar mazik50
    mazik50 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom

Smile Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

YO!!!!! Jakoś Cię znalazłam Będę zaglądać jeśli pozwolisz
    Całuski

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
    Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
    Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
    Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama

Awatar nanami5
    nanami5 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tychy

witam i o drogę pytam
    Wpadłam Cie odwiedzić, będę zaglądała chyba, że mnie ktoś wyrzuci,
    ale niech spróbuje Hihihihihihi

Awatar czabalaja
    czabalaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Czesc Wioleczko obiecalam ze wpadne no to wpadlam ale nic odkrywczego poki co nie napisze - tyle tylko ze jaszczur sie obrazil na mnie i stoi zawieszony miedzy 3 a 2

Spis Dukanek
    GuanoApes-Wiolka
    Bocian201-Kasia
    Mazik-Marzenka
    Ulabrzydula- Ula
    Elwira- Ela
    Kruszyna- Ania
    Nanami-Agnieszka
    Malinka- Halinka
    Czabalaja-Sonia
    Tyciusienka-Agnieszka
    Gralicho- Grażynka
    aagaa22- Agnieszka
    Alamina- Tatiana
    Jolly- Jola
    grubiutkamalutka- Magda
    BlueDream- Kasia
    nisiaa - Dominika
    inesa75 - Agnieszka
    LadyShadowFlame - Monika

Przepisy wyprobowane, stosowane przez nas na codzien:
    #10 (na dole tej strony) chlebek otrębowy
    #26 sernik Unki Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 3 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #28 sernik Metki Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 3 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #87 kurczakowe rachuchy Ewy Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 9 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #100 buleczka otrebowa Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 10 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #107 kurczak w pomidorach Czaby oraz kurczak w kapuscie kiszonej Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 11 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #108 salatka z makreli Graszki Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 11 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #112 greckie suflaki z kuraka Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 12 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #113 salatki z tunczyka, surimi, lososia. Bigos, kurak w musztardzie, zapiekane baklazany i papryki Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 12 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #114 tiramisu Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 12 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #117 zrazy Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 12 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #198 zupa krem z porow/brokulow/cebuli Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 20 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #289 piernik Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 29 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #400 pikle Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 40 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #1106 muffinki Grazynki Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 111 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #1129 flaczki Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 113 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    #1184 tosty francuskie Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan - Strona 119 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Ostatnio edytowane przez czabalaja ; 12-05-2010 o 16:47
    Moj jaszczur START 3.04.10

Mamy szalona kaczusia-sprinterka START 4.05.10

Elwira13 Guest

Mam nadzieję że nie pogniewacie się jesli wkleję tu przepis Uli na chlebek. Chciałam go zabrac tutaj że sobą...może się przydac.
    Ja piekłam kilka razy, z 1 i 1/2 porcji w keksówce....
    8 łyżek otrębów owsianiych
    4 łyżki otrębów pszennych
    2 [COLOR=#018d25! important]jajka[/COLOR]
    1/3 opakowania drożdży w kostce
    kieliszek [COLOR=#018d25! important]mleka[/COLOR] (100g)
    [COLOR=#018d25! important]sól[/COLOR]
    Otręby mieszam z solą i całymi jajami
    Drożdże wkruszam na podgrzane [COLOR=#018d25! important]mleko[/COLOR] (nie za gorące) dodać odrobinę cukru do drożdży to lepiej rosną.
    Poczekać aż podrosną drożdże (3-4 min.) i wlewam drożdże i mieszam.
    Następnie wlewam wszystko do blaszki wyłożonej papierem do pieczenie i wstawiam na kilka minut w ciepłe miejsce, aż podrosną
    W tym czasie nagrzewam piekarnik do 200 st.C
    Wstawiam i pieke tak na wyczucie

Awatar GuanoApes
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Jej, jak fajnie, że Was tyle tu zawitało Milusio
    Elu oczywiście,że nie mam nic przeciwko
    Soniu ruszy się wkrótce. Weekend w końcu ma jak i Ty To sobie leniu****e
    Nanami a niech ktoś spróbuje hehe ściskam Cię ciepło i zapraszam w skromne progi
    Marzenko dla Ciebie zawsze kącik u mnie jest! Nawet trochę większy niż kącik

---------- Wiadomość dodana o 19:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:32 ----------

Zbijcie mnie, wychłoszczcie i nie wiem co zróbcie jeszcze Zjadłam dziś 3 kostki czekolady białej, a wczoraj dwa :/ Kurde..co ja robię, tak blisko do 3 ciej fazy a ja boomeluje;/

Strona 1 z 2174 1 2 3 11 51 101 501 1001 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów