Witam serdecznie wszystkich,których przypadkiem zawiało w moje stronyMam na imię Wiolka,mam 20lat.Mieszkam i studiuję w Białymstoku.Przygodę z dieta.pl i Dukanem zaczęłam w lutym 2010..W wakacje wszystkie starania poszły na marne i od października znowu walczę.Pierwszy cel 59kg,drugi 55kg.Marzenia...eh. Zapraszam. Będziemy razem śmiać się,cieszyć (ze spadków i nie tylko
), płakać,martwić,debatować,rozwiązywać problemy etc
Zgromadzona tu śmietanka towarzyska jest świetnym kompanem w złych i dobrych chwilach.Ah..w słowach nie wyrażę panującej tu atmosfery.
Zajrzyj,poczytaj,zostań z nami
Pozdrawiam przepysznie!
LISTA OBECNOŚCI:![]()
- GuanoApes-Wiolka
- Bocian201-Kasia
- Mazik-Marzena
- ulabrzydula_ulala-Ula
- WaszaDzielnicowa-Ela
- magda5555-Magda
- Malinka- Halinka
- Gralicho-Grażynka
- aagaa22-Agnieszka
- LadyShadowFlame-Monika
- aglias-Agnieszka
- Tattoo-Ula
- PsiapsiUla- Ula
- rivalry- Dorotka
- rotaryblod-Magda
- Alimar-Alicja
- Smile- Marta (Tusia)
- Madziulek86- Magda
- cheapmonday- Nicol
- Agula32- Agnieszka
Tłumaczenie testu Dukana:Test Dukana - Grupy Wsparcia Dieta.pl
PRZEPISY
1. Ciekawe Przepisy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2. Budyń bez skrobi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
3. Deser zebra [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
4. Jogurt czekoladowy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
5. Ciasto rabarbarowe Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan]
6. Nowatorski sernik Magdy Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
7. Spagetti Soni Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
8. Przysmak piernikowy Grażynki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
9. Chlebek Dukana Wytrawny Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
10. Udka w marchewce i pietruszce Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
11. Udka w sosie paprykowym Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
12. Udka kurczaka w sosie czosnkowym Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
13. Piekielne udka Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
14. Bajaderka Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
15. Omlet Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
16. Pizza dukanowa Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
17. Pierś z kurczaka z papryką Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
18. Naleśniki dukanowe Eli Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
19. Grahamka Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
20. Ser topiony dukanowy Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
21. Deser Smakija Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
22. Sernik na ciepło-zimno [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
23. Nuggetsy Ironi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
24. Babeczki kurakowe Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
25. Ser żółty przepis z forum 'przepisy w diecie Dukana (strona forum: [PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl) przepis- Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - PRZEPISY w diecie DUKANA
26. Pierogi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - PRZEPISY w diecie DUKANA
27. Śledzie w śmietanie Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
28. Blog z przepisami wg Eve_Margaret [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
29. Kolejna stronka z przepisami [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
30. Lane kluseczki Halinki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
31. Nasza stronka inspiracyjna:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
32. Kolejna wyczesana stronka z przepisami [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
33. Rafaello,ptasie mleczko i krówki lekkie Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
34. Niespodziewane placuszki serowe Madzi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
35. Pierś w coli Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
36. Pasztet Halinki Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
37. Różne przepisy sernik na zimno Grupy Wsparcia Dieta.pl - Wyświetl Pojedyńczy Post - Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan
38. Blog z przepisami [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]