Strona 387 z 635 PierwszyPierwszy ... 287 337 377 385 386 387 388 389 397 437 487 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,861 do 3,870 z 6345

Wątek: Zaczynam walke,prosze o wsparcie:)

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Domyślnie Odp: Zaczynam walke,prosze o wsparcie:)

risska rozumiem, że rodzice są w potrzebie ale zgadzam się z Kasią i podziwiam że mimo że im płacisz to znosisz ich ograniczenia...
    Ja bym powiedziala coś drastycznego żeby zrozumieli, albo zacznij np stopniowo coraz później wracać... z tego co napisałaś to wygląda tak jakby się bali że jak dadzą Ci za dużo swobody to np. im z dzieckiem do domu wrócisz...
    Kochana musisz im powiedzieć że jesteś już dorosła/dojrzała i potrzebujesz więcej swobody...
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar marga82
    marga82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cos tu dzi cichutko wieczorkiem jak nigdy juz wiem pewnie wszystkie grzecznie w łozeczkach aby nie skusic sie na zadne jedzonko bo jutro wazonko
    A ja dzis troszke pocwiczyłam 30 min na orbitreku moze nieduzo ale dobre i to
    Teraz jednym okiem zerkam na szpilki na giewoncie i ju ide spac wiec dobranoc laski do jura ale napwno nie o 7 bo o tej zazwyczaj spie jeszc ze pa

Awatar risska
    risska jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Pszczyna

Tak kochane, mam 22 lata, mniej więcej 4 lata (rozstania, powroty) z tym samym facetem i takie właśnie życie.
    Przyzwyczaiłam się jakoś. No ale może z czasem jakos to przezwycięże.
    Ale to już niezły off top, jak chcecie pogadać to zapraszam na PM

u mnie dziś do d**** , właśnie siedzę z drinkiem i staram się nie zdemolować mieszkania... jestem wściekła, bezsilna i mam ochotę porządnie się schlać, mimo to poprzestanę na jednym drinku i jutro z rana wracam do diety. całusy

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

hehe ja też ogladałam szpilki no i tez idę się teraz umyć a potem spać :d
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

katarzynka78 Guest

witam z kawką w ręku wybiła 7.20 więc Elutka gdzie jesteś??? miałaś o 7 być

u nas pogoda bardzo marna, a jutro ma być jeszcze gorzej, niestety dziś czeka mnie częste wychodzenie na dwór, i jak się cieszę że mam samochód to jakoś przeżyję, bo nie znoszę zimna i wiatru a tu nam śnieg nawet zapowiadali

waga od wczoraj bez zmian, ale za 3-4 dni @ więc można się było spodziewać plusem jest że nie jest większa

jakie plany macie na dziś???

a tak swoją drogą to haribo całkiem nam chyba uciekła??? czy może przegapiłam ze była ostatnio???

kasia11081967 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz - Bochum

Cytat Zamieszczone przez risska Zobacz posta
    Tak kochane, mam 22 lata, mniej więcej 4 lata (rozstania, powroty) z tym samym facetem i takie właśnie życie.
    Przyzwyczaiłam się jakoś. No ale może z czasem jakos to przezwycięże.
    Ale to już niezły off top, jak chcecie pogadać to zapraszam na PM

u mnie dziś do d**** , właśnie siedzę z drinkiem i staram się nie zdemolować mieszkania... jestem wściekła, bezsilna i mam ochotę porządnie się schlać, mimo to poprzestanę na jednym drinku i jutro z rana wracam do diety. całusy
    Kochana troche wiecej wiary w siebie.Bedzie wszystko ok - jezeli tylko Ty tego zechchcesz!!!!!!!!
    Ucieczka w drinki i zlosc to niezbyt dobre wyjscie .
    Jezeli masz problemy - to piszy - chociaz tylko po to by sie wygadac - Tobie ulzy - a my moze cos doradzimy.
    Kazda z nas tu zapewne rozne problemy miala juz w swoim zyciu - i jakos udalo nam sie wybrnac.
    Nie jestes sama - pomozemy Ci - PRAWDA DZIEWCZYNY ??????????????!!!!!!!!!!!!!

Zycze Ci aby ten dzisiejszy sloneczny dzien byl lepszy i weselszy jak wczorajszy.

---------- Wiadomość dodana o 07:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:25 ----------

Cytat Zamieszczone przez katarzynka78 Zobacz posta
    waga od wczoraj bez zmian, ale za 3-4 dni @ więc można się było spodziewać plusem jest że nie jest większa
    Kasiu ja juz tez sie zwazylam i jestem wsciekla +0,4
    Zamiast schudnac to przytylam - a jestem swierzo po @
    Chyba stres przedurlopowy mnie tak meczy.?????????
    Na a przeciez od poniedzialku przykladnie dietkowalam - fakt troche malo jadlam - ale nie mam glodu.
    Duza i dluga ta pokuta za niedzielna drozdzowke i te 2 drinki.!!!!!!!!!!!!

2012.01. 71,4 / 02.71,1 / 03.71,0 / 04.72,5 / 05.73,5 / 06.72,4 / 07.72,0 / 08.74,7 / 09.72,0 / 10.73,0 / 11.72,4 /12.74,1
    2013.01.16 76 Yokebe /zoladek /02.73 /03.73,3/

katarzynka78 Guest

Cytat Zamieszczone przez kasia11081967 Zobacz posta
    Kochana troche wiecej wiary w siebie.Bedzie wszystko ok - jezeli tylko Ty tego zechchcesz!!!!!!!!
    Ucieczka w drinki i zlosc to niezbyt dobre wyjscie .
    Jezeli masz problemy - to piszy - chociaz tylko po to by sie wygadac - Tobie ulzy - a my moze cos doradzimy.
    Kazda z nas tu zapewne rozne problemy miala juz w swoim zyciu - i jakos udalo nam sie wybrnac.
    Nie jestes sama - pomozemy Ci - PRAWDA DZIEWCZYNY ??????????????!!!!!!!!!!!!!
    no jasne że tak, my tu pomagamy na wszystkie doły a ile lżej na duszy się robi jak sie człowiek wyżali, pisz śmiało zawsze kiedy najdzie cię ochota

Cytat Zamieszczone przez kasia11081967 Zobacz posta
    Kasiu ja juz tez sie zwazylam i jestem wsciekla +0,4
    Zamiast schudnac to przytylam - a jestem swierzo po @
    Chyba stres przedurlopowy mnie tak meczy.?????????
    Na a przeciez od poniedzialku przykladnie dietkowalam - fakt troche malo jadlam - ale nie mam glodu.
    Duza i dluga ta pokuta za niedzielna drozdzowke i te 2 drinki.!!!!!!!!!!!!
    rzeczywiście długa ta twoja pokuta , może z jakiegoś innego powodu woda ci się zatrzymała?? bo to raczej nie jest normalne na ducanie żeby po ładnym dietkowanie tak waga podskoczyła?? może musisz więcej białek jeść?? i chyba dobrze pamiętam że owocki jesz to może zmniejszyć ilość, albo z rana tylko, albo całkiem odstawić??? a wodę Kasiu pijesz??? wystarczająco dużo??

Awatar elutka24
    elutka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Durham
    Wpisy na blogu
    13

Thumbs down Odp: Zaczynam walke,prosze o wsparcie:)

Witam sie z Wami i ja Przy kawce
    Faktycznie Kasiu dosc pozno dzis tu zajrzalam Normalnie nie moge sie zebrac Czuje sie fatalnie kazdego ranka Normalnie jakbym miala codziennie kaca Moze to to przesilenie o ktorym piszecie?
    Kasia nr1 ma racje! Zawsze pomozemy A tutaj na watku piszemy o wielu wielu sprawach,nie tylko o dietkowaniu Wlasnie dlatego sie przyjaznimy,bo tak naprawde znamy sie jak stare konie hahah
    Katarzynko skoro masz 69,9 i zaraz ma byc @,to po @ waga spadnie srrrru do 59,9 hihi No nie wiem czy az tyle,ale napewno bedziesz miala super spadeczek I tego Ci wlasnie zycze
    U mnie wiosny dzis za oknem tez nie ma. Zapowiadali 14st i slonko,a narazie szarowa straszna. Kawa nie pomaga w dobudzeniu
    Ehh nic mi sie nie chce,a pozadkow mam dzisiaj tyle,ze masakra jakas! Wczoraj zaczelam a dzis musze skonczyc. Do konca mam jednak kupe roboty:/ I do tego fakturowanie do 12 musze zrobic.. Jessssu help!

katarzynka78 Guest

dawaj te fakturki, chętnie pomogę

a wagę mam 70,2 kg od 2 dni jest więcej, ale i tak to zwalczę

Awatar elutka24
    elutka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Durham
    Wpisy na blogu
    13

Wink Odp: Zaczynam walke,prosze o wsparcie:)

No wlasnie KAsiu dopiero zprostowalam na watku Mamuski hihi Od kilku dni to powatrzasz a ja uparcie wklejam Ci ta 6 hihi
    A z fakturkami juz leca do Ciebie hihi
    A tak wlasnie apropo Haribo nam faktycznie zniknela Ajj zobacz Kasiu jak powolutku kazdy sie wylamuje I sama zobacz nie da sie chyba tak do konca wytrzymac Ja sama jestem tu i jestem a narazie sie nie odchudzam i tak sie zastanawiam jak dlugo tu jeszcze bede...
    Kasiu a zajrzyj sobie na strone 100(lub 101)

Uprawnienia umieszczania postów