Ja mam nadzieje ze w tym roku uda mi sie gdzies wyskoczy na tydzin bo w zeszłym to darowalismy sobie wakacjieale w tym roku to juz mezowi nie podaruje
![]()
No myśmy rok temu nad morze do Łeby pod namiot pojechali i wszystko byłoby fajnie żeby nie to że poza dniem przyjazdu to cały tydzień padało....
Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej i chyba znowu pojedziemy do Łeby, chociaż chciałabym gdzieś pod namiot na mazury jechać
Cały rok mam pełną dostępność prysznica etc, a raz do roku fajnie tak bliżej natury być, tym bardziej że mieliśmy naprawdę fajne pole namiotowe i wszystko było niemalże pod ręką
---------- Wiadomość dodana o 12:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:44 ----------
Risska przecież Ty dorosła kobieta już jesteś!! Co mają rodzice do Twoich wakacji O_o no chyba że oni Ci je sponsorują to rozumiem...
Ja mając 19 lat powiedziałam rodzicom że wyprowadzam się do miasta i nie mieli nic do gadania, hehe a nawet się ucieszyli że staram się być samodzielna..
a na takie wielkie dyskoteki wiejskie zwane manieczkami to już w wieku 16-17 lat mnie puszczali - chociaż może nie do końca mieli świadomość jak to wygląda, hehe ale puszczali i nawet nie czekali aż wrócę by sprawdzić mój stan trzeźwości i dziękuję im za to zaufanie jakim mnie darzyli i darzą
Może Ty musisz uświadomić swoich rodziców, że dajesz sobie świetnie radę, co?
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
Kobitki - pakujcie sie w lampki,butelki,paczki i co tam jeszcze wymyslicie
zabiore Was ze soba.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No pazurki sobie zrobilam - teraz ide sie wykapac,zrobic wloski i do pracki.
Milego popoludnia Wam zycze.
Moze wieczorkiem wpadne na chwilke ,pa.
To Madziulek masz swietnych rodzicówja nie miałam tak kolorowo nie mieli do mnie wogole zaufania ale sama sobie byłam winna alkohol,trawka -byłam troszke głupia za młodu
wiec sie nie dziwie ze nie chceili mnie nigdzie samej puszczac a z imprez mnie zawsze tato autem odbierał i oczywiscie przy okazji sprawdzał stan trzezwosci
---------- Wiadomość dodana o 13:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:15 ----------
Kasiu czy ja dobrze zrozumiałam ty sama sobie robisz zelik na pazurkach??
hehe marga Słońce, ja mając 15/16 lat I klasa LO zrobiłam sylwestra i nie dośc że się spiłam to jak się okazało moje pośliźnięcie się na lodzie i "zwichnięcie" kostki, okazało się złamaniem stawu skokowego, z kolei Tata zastał mnie nieprzytomną od alkoholu wypitego pierwszy raz w takich ilościachtego samego roku po ok 8 miesiącach od wydarzenia rodzice na prośbę koleżanki rówieśniczki i jej chłopaka starszego o 2-3 lata pozwolili im mnie zabrać na taką wiejską dyskotekę pod warunkiem, że będą mnie pilnowali
Wtedy chyba jedyny raz nie spali do mojego powrotu czyli do 4-5 rano, a ja mimo wypitych kilku piw i lekkiego wstawienia uznałam, że pokażę im że jestem trzeźwa i że moi znajomi się dobrze sprawili, haha
No i od tamtej pory już mogłam normalnie na imprezy chodzićChyba zobaczyli że umiem się pilnować, a tamto to był mój pierwszy i jedyny raz...
ja tak miałam kiedyś ze zwykłym malowaniem paznokciteraz to jest dobrze jak znajdę czas by w ogóle je pomalować
![]()