Strona 39 z 80 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 794

Wątek: Nasze grube tyłeczki zmieszczą się w super majteczki(od kostiumu oczywiscie ;-*

Awatar izusiek1988
    izusiek1988 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    syców

Domyślnie Odp: Nasze grube tyłeczki zmieszczą się w super majteczki(od kostiumu oczywiscie ;-*

Cytat Zamieszczone przez chanel91 Zobacz posta
    hej jestem Kasia, mam 20 lat i chcę dchudzać się razem z wami moim problmem jest pare kilo za duzo nigdy się nie odchudzałam, pod koniec września ważyłam 58 kg, jadłam tylko śniadanie i obiad o godzinie 17. jadłam wszystko na co tylko mialam ochotę. Potem w październiku wyjechałam na studia i zaczełam jeść bardzo często, oraz pić dużo alkoholu:P objadałam się na noc i ważę teraz 65 kg. Nie uważam żebym była gruba ale nie ma już mojego płaskiego brzuszka i pupa też urosła:/ a nawet pojawil sie celluit :/ nie wiem jakiej diety stosować aby znowu wazyc 58 kg, pomóżcie dziewczyny prosze teraz jem głównie warzywa, i ok 3-4 posiłki, tyle że nie mogę oprzeć się podjadaniu gdy nie mam zajęcia to mysle tylko o tym co by tu zjeść, mam dosyć słabą silną wolę ale jeśli bedę stale się jakoś motywować to myślę że dam radę.
    Witam w mich progach
    A więc z tego co piszesz masz problem z podjadaniem,a to jest zguba w odchudzaniu
    Najpierw musisz mieć 100 % pewność i motywację że chcesz się odchudzać,bo jeśli tego zabraknie za 2 dni skończysz dietę i tyle będzie.
    Także jak już mówiłam:
    Pkt.Nr 1 MOTYWACJA!
    Ok jeśli ta motywacja jest i nie zamierzasz poddawać się w najbliższym czasie,radzę postawić sobie kilka celów bo Np.Jeśli postawisz sobie za cel że odrazu chcesz schudnąć dajmy na to 15 kg to zapał szybko minie ale jak postawisz sobie za cel na początek np.5 kg to zobaczysz nawet się nie obejrzysz jak ładnie zejdą a ty będziesz szczęśliwa i tak powoli dojdziesz do swojego ostatecznego celu.Ja Np.wyznaczyłam sobie 3 cele i do tego dążę.
    Ok jeśli już wiesz ile chcesz schudnąć to pozostaje przejść do następnego punktu czyli wyboru diety,ja jestem na niskokalorycznej,jest mnóstwo diet do wyboru Dukana itd
    Ja radziła bym Ci przejść na niskokaloryczną dietę ponieważ sądzę że masz mało do zgubienia a Dukan jest raczej dla osób z wiekszą nadwagą.Jedz 4-5 Posiłków dziennie co 3 godziny na kolację staraj się białkową a rano wenglowodany,ostatni posiłek 3 godziny przed snem.Hmm co jeszcze,włącz jaki kolwiek sport to co lubisz,żebyś się zaraz nie znudziła tym.To chyba wszystko jeśli mogłam pomóc to cieszę sie.I zapraszam do nas

---------- Wiadomość dodana o 12:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:40 ----------

Co tam u was laseczki ?
    Pewnie jesteście w pracy,
    Na śniadanko dziś był serek homogenizowany waniliowy i 1 wasa
    Na II były 3 wasy i 4 plastry polędwiczki drobiowej
    Na Obiad będą 3 jaja
    A na kolację serek wiejski

Walczę o mocne 5
    Nie rezygnuj z celu,bo czas i tak upłynie!

Awatar littleblackroose
    littleblackroose jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    częstochowa

Domyślnie Odp: Nasze grube tyłeczki zmieszczą się w super majteczki(od kostiumu oczywiscie ;-*

heja;p ja wlasnie wrocilam z pracy.. ja dzisiaj zjadlam tak- rano pieczowy chrupkie z serkiem smietankowym i ogorkiem.. w pracy to samo tylko ze do tego doszla pomidorowa. no i na kolacje to chyba serek jakis

Awatar Bengladesz
    Bengladesz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Ja dzisiaj zjadłam walentynkowe ciasteczko a jakże ale zmieściłam się w limicie kcal

Awatar izusiek1988
    Mieszka w
    syców

Ja własnie zjadłam kolację serek wiejski+ łyżeczka miodu pycha
    i jedna wasa
    A na obiad zrobiłam sobie sałatkę z kukurydzy fasolki szyneczki ananaska keczupu i jogurtu naturalnego pycha

---------- Wiadomość dodana o 20:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:57 ----------

Laski gdzie się podziałyście?
    Co tam porabiacie?
    Hmm coraz mniej tu zaglądacie

Walczę o mocne 5

Awatar littleblackroose
    littleblackroose jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    częstochowa

witojcie;p

ja wczoraj winko wieczorem z TŻ;p bo mial byc szampan ale sam kupil wino;p
    a teraz rano chleb pelnoziarnisty z szyneczka i musztarda a do pracy pieczywo chrupkie i jogurt

Awatar izusiek1988
    Mieszka w
    syców

Cześć dziewczyny u mnie waga stoi
    Nie mogę w nocy zasnąć już którąś noc i nie wiem co mam robic,
    Zasypiam ok 3 rano
    U mnie dietkowo cały czas,chociaz tyle
    Pozdrawiam

Walczę o mocne 5

Awatar amos
    amos jest nieaktywny Znany na forum

Czesc Czy moglabym sie rowniez przylaczyc? Czytam sobie ten Twoj pamietniczek i dziala bardzo mobilizujaca. Ja mam problemy z podjadaniem i zachowaniem limitu kalorii po pracy. Moj cel koncowy to rowniez okolice 50 kilogramow Czy macie jakis dzien kiedy sie wazycie?
    https://forum.jestemfit.pl/chce-...e-zyskuje.html
    apetytnafigure blogspot ---> tutaj też walczę

Awatar izusiek1988
    Mieszka w
    syców

Cytat Zamieszczone przez amos Zobacz posta
    Czesc Czy moglabym sie rowniez przylaczyc? Czytam sobie ten Twoj pamietniczek i dziala bardzo mobilizujaca. Ja mam problemy z podjadaniem i zachowaniem limitu kalorii po pracy. Moj cel koncowy to rowniez okolice 50 kilogramow Czy macie jakis dzien kiedy sie wazycie?
    Witaj amosku
    Zapraszam zapraszam bo dziewczyny rzadziudko tu zaglądają.
    No to musisz uważać na to podjadanie bo jest zgubne
    Dzień ważenia to Poniedziałek,Ale ja robię to chyba co 2 dni he he
    zrób sobie strażnika wagi to motywuje bardzo.I napisz swój przykładowy jadłospis co jesz i na jakiej jesteś diecie

Walczę o mocne 5

Awatar amos
    amos jest nieaktywny Znany na forum

Ja wlasnie staram sie przebic przez Twoj pamietniczek. Jestem na 19 stronie takze walcze
    Nie chce suwaczka, bo i tak nie moglam go zmieniac, bo nic nie lecialo Jak cos ruszy to moze go dodam spowrotem
    Probuje oraniczac kalorie, ale wieczory mnie gubia... Wczesniej odchudzalam sie na dukanie. Zjechalam z 62 na 54, ale po powrocie do bardziej normalnego jedzenia waga mi sie trzyma na poziomie 57 i nie chce isc nizej... A do dukana nie chce wracac. W sierpniu mam slub i chcialabym bardzo w granicach 50 kg wazyc, bo wtedy czuje sie najlepiej

---------- Wiadomość dodana o 13:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:15 ----------

Moje przykladowe jadlospisy:
    Dzisiejszy

Dzien 15 luty (wt)

I posilek 6.00
    1/2 szklanki soku marchwiowego
    1/2 grahamki z pasta z lososia + plaster pomidora
    2 rafaello
    kawa z mlekiem 0,5%

II posilek 11.00
    activia naturalna
    2 wafle ryzowe posmarowane dzemem niskoslodzonym

II posilek 14.00
    1/2 grahamki z plastrem poledwicy sopockiej, serkiem bialym i papryka czerwona

IV posilek 17.30
    zapiekanka: 150g makaronu rurki,
    mieszanka chinska z biedronki
    1 lyzka oliwy
    szklanka maslanki

1231 kcal

I to co planuje na jutro:

Dzien 16 luty (sr)

I posilek 5.30
    szklanka soku wielowarzywnego FIT
    1/2 grahamki z plastrem poledwicy sopockiej, serkiem bialym i pomidorem
    kawa z mlekiem 0,5%

II posilek 9.00
    activia naturalna
    2 wafle ryzowe posmarowane dzemem niskoslodzonym

III posilek 12.00
    1/2 grahamki z plastrem poledwicy sopockiej, serkiem bialym i papryka czerwona

IV posilek 14.00
    serek wiejski light

V posilek 18.30
    zapiekanka: fasolka szparagowa,
    1/2 torebki ryzu,
    tunczyk w sosie wlasnym,
    pomidor,
    papryka,
    cebulka,
    lyzka oliwy
    kukurydza

około 1000kcal

---------- Wiadomość dodana o 13:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:17 ----------

Tak czytajac Twoje raportciki jedzeniowe to mam wrazenie ze jem za duzo... moze dlatego nie leci...
    https://forum.jestemfit.pl/chce-...e-zyskuje.html
    apetytnafigure blogspot ---> tutaj też walczę

_asiula696 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    olsztyn

Witam was dziewczyny
    Ja dziś I dzień na dukanie, to moje 2 podejście, Iwsze zakończone -10kg w niecałe 2 msce ale w wakacje wróciło - pizza, piwko, zapiekanki.
    Teraz jest motywacja - we wrześniu moje wesele !
    I chce się czuć tam dobrze - SZCZUPŁO!
    Iwszy etap - 10 dni uderzeniówki- ostatnio zleciało na niej ok.5 kg zobaczymy
    Pozdrawiam,
    zapraszam do mnie - Panna Młoda na diecie DUKANA !!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Strona 39 z 80 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów