Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Balsam brązujący, co wybrać?

Awatar ewelinawarchol
    ewelinawarchol jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie Balsam brązujący, co wybrać?

Hej Piękne !
    Postanawiam solidnie przygotować swoje ciało i skórę do lata i zastanawiam się nad kupnem balsamu brązującego. Chciałabym, żeby to było coś dobrego, ze sprawdzonym, w miarę możliwości naturalnym składem. Wszystkie balsamy i olejki brązujące, które przejrzałam w drogerii to nic innego, jak zwykłe mleczka do ciała wymieszane z samoopalaczem. Efekt będzie na chwile, a jak się taki specyfik zmyje to dalej jest się bladym. A ja szukałabym czegoś co raczej stopniowo i delikatnie przyciemnia naturalny koloryt skóry. Nie używałam nigdy takich specyfików i nie wiem, czy takie cuda w ogóle istnieją, czy raczej wszystkie to zwykłe samoopalacze. Do solarium się nie wybieram, bo wątpię w jego bezpieczeństwo dla skóry.
    Dawajcie znać, czy macie jakieś swoje typy

monikkaa jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Balsam brązujący, co wybrać?

Ja Lubie sobie czasami jesienią/zimą musnąć skórę czymś brązującym. Teraz używam np. masła do ciała od Bielendy z serii Magic bronze. Daje bardzo przyjemny naturalny kolor i nie zostawia plam.

Mitoya jest nieaktywny Nowy na forum

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] może tutaj coś znajdziesz?

monikkaa jest nieaktywny Nowy na forum

Bielenda, ma świetny nawilżający krem brązujący do ciała z serii Magic bronze. Dlaczego świetny? Po pierwsze dobrze nawilża, po drugie nie miałam plam na ciuchach, po trzecie nie zostawia smug na ciele i po czwarte ma naturalny odcień

Mitoya jest nieaktywny Nowy na forum

Tutaj znajdziesz całkiem ciekawe rozwiązania [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

igra jest nieaktywny Nowy na forum

z mokosha maja fajne opinie ale cena jest dużo większa niż inne mają, zastanawiam się też nad marką yope albo czy nie przetestwować sobie z ziajki po prostu takiego taniego - testowała któraś z Was te wymienione?

madziorek95 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja ostatnio sobie kupiłam balsam Desert Rose od Tanexpert i jestem w szoku że można tak połączyć produkt nawilżający z brązujacym!

Uprawnienia umieszczania postów