Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Dobry rower treningowy zeby nie zbankrutowac

czekolada.gorzka jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Dobry rower treningowy zeby nie zbankrutowac

Czesc! Wlasiciwie juz wszystko zawarlam w temacie. Chce kupic rower treningnowy i nie wydac milionow monet. W gre wchodza bardziej zaawansowane modele bo juz kiedys cwiczylam na takim rowerze w klubie wiec nie potrzebuje sprzetu dla poczatkujacych. Mozecie cos polecic?

Ania_ABCfitness jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dobry rower treningowy zeby nie zbankrutowac

Cześć! Nie podałaś konkretnego budżetu, jakim dysponujesz, ale jeżeli jesteś zaawansowana, z pewnością interesuje Cię model z większymi możliwościami treningowymi. Polecam Ci zatem rowerek SG-925B JETTA: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Wyposażony jest w komputer, obsługujący darmową aplikację iConsole+. Korzystając z niej, możesz zsynchronizować komputer z urządzeniem mobilnym, co daje Ci dostęp do wielu programów treningowych oraz umożliwia tworzenie własnych tras w oparciu o mapy Google. Zapraszam Cię na stronę naszego sklepu, mamy teraz atrakcyjne promocje na sprzęt fitness. Służę radą w razie dodatkowych pytań.
    Ekspert sklepu ABCfitness

czekolada.gorzka jest nieaktywny Nowy na forum

Dobrze wyglada musze powiedziec. O tanszym myslalam ale ta aplikacja mnie troche przekonuje bo ja gadzeciara jestem i lubie takie bajery bardzo. Musze sie z tym przespac.

AniaTkama jest nieaktywny Nowy na forum

no bajery to wiadomo ze kosztują, tylko ja bym jeszcze brała pod uwage zę jak więcej takich komputerowych rzeczy jest to to jest automatycznie wiecej rzeczy które mogą się zepsuć, patrz zawsze na gwarancje i serwisowanie, bo czasem takie sprzety sa sprowadzane z za granicy i wtedy jest problem jak trzeba oddac do serwisu

Ania_ABCfitness jest nieaktywny Nowy na forum

To prawda, w czasie zakupów internetowych szczególnie warto zwrócić uwagę na warunki gwarancji i serwisowania. Jako właściciele marki Sapphire oferujemy profesjonalne serwisowanie sprzętu bezpośrednio w naszym sklepie na terenie Polski. Gwarancja na model, o którym wspominałam wynosi 24 miesiące.
    Ekspert sklepu ABCfitness

Uprawnienia umieszczania postów