Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Nieschodzące siniaki...

wysokozmineralizowana jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Nieschodzące siniaki...

Cześć wszystkim, mam taki mały problem... Otóż nie wiem skąd na nogach mam pełno siniaków, ale już pomijając ten fakt - mam je już dobre kilka miesięcy i co najlepsze - w ogóle nie maleją ani nie bledną! Nie wie ktoś o co chodzi? :P Czy może brak jakichś witamin? A może są na to maści?

Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Nieschodzące siniaki...

Hm, a jak inaczej może objawiać się brak wapnia i wit. C? właściwie to nie zauważam jakichś innych, szczególnych przypadłości... a jak nie siniaki to co to może być? ale chyba nic poważnego? ;x

Protalka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bełchatów

Sprawdż, czy nie masz na nogach, a szczególnie na udach, drobnych, czerwonych naczyniek. Bo te siniaki moga być od pękajacych naczyń krwionośnych. Też tak mam od 2 tygodni. Najpierw swędziała mnie skora, a nastepnie pojawiły się siniaki. W aptece kupiłam żel na pękające naczyńka z witaminą K, która zamyka ściany naczyń krwionośnych. Jak są otwarte, to krew wypływa i tworzy siniaki. Nie wiem, czy to objaw diety (odchudzam sie dukanowo), czy też poczatek żylaczków. Ale jest poprawa, siniaki zmniejszaja się.
    Na Protalu od 03.01.2010r.
    II faza do 6 kwietnia=13 kg mniej
    III faza od 6 kwietnia=19kg mniej

Mieszka w
    Kraków

Jeśli chodzi o pękające naczynka to raczej nie zauważam nic takiego, więc to chyba nie to... Racja, najlepiej będzie jak po prostu udam się do lekarza. Wielkie dzięki za pomoc

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów