Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Wspomaganie suplementami

karlajna82 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Wspomaganie suplementami

Używacie jakiś suplementów wspomagających odchudzanie?

marlenkaa26 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Wspomaganie suplementami

Nie używam żadnych. Raczej preferuję po prostu zmianę diety czasem nawet taka ekologiczna może poprawić nasz jadłospis
    Ostatnio edytowane przez marlenkaa26 ; 29-04-2015 o 05:29

TomBi2 jest nieaktywny Nowy na forum

Zmiana diety jak najbardziej. Nowe i zdrowe nawyki wiele pomogły w moim procesie odchudzania. Bez tego nawet najlepsza dieta na świecie nie pomoże. Poza tym wiem, że nie mogę wszystkiego dostarczyć za pomocą zdrowej diety, bo często brakuje czasu to po prostu sięgam po suplementy diety.
    Mam wtedy pewność, że każdego dnia dostaje to co najpotrzebniejsze, żeby spalić tkankę tłuszczową. Z tej oferty korzystam z kilku produktów. Najważniejsze, że nie są to odżywki tylko naturalne preparaty. :P
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 04-02-2016 o 11:51

Awatar patra1
    patra1 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Wspomagam się teraz suplementem acetomale, oczywiście same suplementy nie wystarczą, dieta ale zdrowa, niezbyt radykalna, aktywność fizyczna bez ograniczeń. Efekty są niezłe, współmierne do wysiłku.

goża jest nieaktywny Nowy na forum

Ja właśnie kończę pierwsze opakowanie Therm line fast. Efekt super - schudłam 3 kg. Nie stosuję żadnej diety ani ćwiczeń.

Awatar bardott
    bardott jest nieaktywny Znany na forum

Sama jestem zdnania,że warto jest przede wszystkim stosować odpowienią dietę i dostatecznie dużo się ruszać.

Obecnie wspomagam się witaminą D3 - w Polsce ponad 90% osób cierpi na niedobór. Słyszałyście?

Na stronie możecie sobie poczytać o tym jak zapewnić odpowiedni poziom witaminy D3 dietą:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - czasami jednak nie ma czasu na gotowanie tak więc zostają pigułki
    - Nie mów do mnie Lampka!
    - A jak mam mówić?! Jaśnie Oświecony Nosicielu Światła?

annawasik jest nieaktywny Nowy na forum

Tez mi się wydaje że bez ćwiczeń nie ma żadnych efektów. A stosujecie jakieś suplementy?
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 04-02-2016 o 11:52

sajana jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Przyznam się, że próbuje od czasu do czasu wspomagaczy, ale ze świadomością, że to wspomagacze.One nie zastąpią aktywności fizycznej. Najbardziej cenię sobie spalacze przyspieszające spalanie tkanki tłuszczowej.
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 02-02-2016 o 14:55

Bombay jest nieaktywny Nowy na forum

Jeszcze nie, ale jeśli miałabym się na coś zdecydować, wybrałabym coś z preparatów naturalnych, albo przynajmniej z wyciągami z naturalnych roślin czy substancji. Im bardziej chemiczna substancja, tym bardziej dla mnie bardziej zdyskwalifikowana. Ostatnio czytałam sporo pochwał o afrykańskim mango i mam ochotę zainwestować, choć trochę mnie odstrasza cena. Może macie jakieś doświadczenia z tym?

Julok jest nieaktywny Nowy na forum

Suplementy wspomagające odchudzanie przy braku odpowiedniej diety i tak niewiele dają. Ważne jest by się odpowiednio odżywiać i ruszać. Te dwie rzeczy dają największe efekty. Sam w tej chwili bardzo dużo trenuję i postanowiłem zadbać o dodatkowe białko by moje mięśnie szybko się zregenerowały
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 04-02-2016 o 11:52

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów