Strona 187 z 2318 PierwszyPierwszy ... 87 137 177 185 186 187 188 189 197 237 287 687 1187 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,861 do 1,870 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Beatko, dziękuję za odpowiedź - w takim razie jutro ostatni dzień PW i przechodzę na 3/3, bo męczą mnie juz 5-dniówki bez warzyw, tym bardziej w sezonie

Nie wiem do czego sie odnosi "nadmiar wiedzy", ale masz rację - szkodzi

Basiu...nie wiem...jakieś takie mam smutne odczucie
    Będę was podczytywać i dam znać jak mi idzie - oby wizualizacja 59 stała się rzeczywistością

Buziaki dla wszystkich

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Loluniu moze ci sie tak wydaje bo pewnie nie masz czasu zbyt wiele ale to nieszkodzi!!! zawsze jak masz czas to wlaz do nas i chocby tylko wstaw buzke i juz!!! oho a ja sie juz zachowuje jak pierwsza zalozycielka hihi ale czuje sie tu juz jak "u siebie" i nic nie poradze, mam nadzieje ze nikogo to nie urazi, wiem ze sa tu juz dluzej ale dla mnie juz jak swoje!!! i nie odpuszczaj Lola, dobrze Tabinga napisala, dla siebie czas tez znajdz...
    Kiedys gdzies przeczytalam madre zdanie dotyczace mlodych mamus ktore chcialyby wszystko zawsze miec na Tip Top zrobione...
    "lepiej zeby raz czy drugi bylo np niepoprasowane albo niepoodkurzane a ty sie poloz i odpocznij bo jak ty bedziesz zmeczona i zla to dzieciatku nic nie da ze ma odprasowana bluzeczke albo domek na blysk !!!" wiec kobietko daj sobie czasem troche luziku i czas na odpoczynek !!! tez go potrzebujesz !!!
    i to sie tyczy zreszta wszystkich ...
    buziaczki dla wszystkich a dla Lolusi najwiekszy zeby sie nie smutala

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Beatko, dziękuję za odpowiedź - w takim razie jutro ostatni dzień PW i przechodzę na 3/3, bo męczą mnie juz 5-dniówki bez warzyw, tym bardziej w sezonie

Nie wiem do czego sie odnosi "nadmiar wiedzy", ale masz rację - szkodzi

Basiu...nie wiem...jakieś takie mam smutne odczucie
    Będę was podczytywać i dam znać jak mi idzie - oby wizualizacja 59 stała się rzeczywistością

Buziaki dla wszystkich
    no to nie chcesz na spotkanie..?

---------- Wiadomość dodana o 15:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:15 ----------

Sylwio - to jest NASZ watek, czujcie sie jak u siebie

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Dodalam zdjecia w calej krasie

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    Czesc Laseczki !!! u mnie dzis znowu -500gr !!!
    To jest dla mnie naprawde dieta cud!!! nie mecze sie wogole a efekty jakbym spedzala cale dnie na silowni i nie jadla nic !!!!!
    Sylwio gratulacje pięknie Ci idzie

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    ...jakieś takie mam smutne odczucie

Buziaki dla wszystkich
    Olu kochanie a co Cię tak zasmuca? nie opuszczaj nas masz być cały czas z nami, a nie tylko podczytywać, ja też nie zawsze mam dobry humor, ale jak jestem tu z Wami to tak mi jakoś lepiej jest.... fajnie mi w takim babińcu oczywiście z męskim dodatkiem....(właśnie...ciekawe jak tam Arek, oby miał lepszą pogodę niż my)

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    pięknie wyglądasz Basiu, widać różnicę....szczególnie w tej różowej(jak dobrze pamiętam) bluzce,SUPER!!!

19.09.2011

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

ja sie zbieram dziewczyneczki do fryzjera, zrobic sie na bostwo i zrelaksowac !!! na szczescie udalo mi sie uprosic opiekunke zeby wziela dziecko na 3-4 godzinki dla odmiany w dzien, Pati bedzie przeszczesliwa bo uwielbia tam chodzic, tym bardziej ze w dzien beda tez inne dzieci, a ja troche odsapne od jej gadulstwa... (po kim ona to ma??? aha, po tacie i jego rodzince hihi) no to do pozniej, buziaczki

Awatar katrinka1984
    katrinka1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    musiałam na to odpisać. Wyglądasz ślicznie i rewelacyjnie. Taka śliczna drobna laseczka się zrobiłaś. Suuuuper,super, super Bardzo mi się podobasz Oczywiście wiadomo w jakim sensie)

---------- Wiadomość dodana o 17:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:50 ----------

Malovana w avatarze to Ty? Masz takie piękne długie włosy????????
    Szkoda, że takie mini to zdjęcie. Boże, same boginie mnie otaczają. Jak ja lubię piękne kobiety)))

---------- Wiadomość dodana o 17:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:53 ----------

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    ja sie zbieram dziewczyneczki do fryzjera, zrobic sie na bostwo i zrelaksowac !!! na szczescie udalo mi sie uprosic opiekunke zeby wziela dziecko na 3-4 godzinki dla odmiany w dzien, Pati bedzie przeszczesliwa bo uwielbia tam chodzic, tym bardziej ze w dzien beda tez inne dzieci, a ja troche odsapne od jej gadulstwa... (po kim ona to ma??? aha, po tacie i jego rodzince hihi) no to do pozniej, buziaczki
    Miłego relaxu i metamorfozy)))

---------- Wiadomość dodana o 17:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:53 ----------

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta

a planowalismy na majowke, ale nie wypalilo... przez niezgodnosc charakterow moze Jola to lepiej ujmie...

a teraz planujemy (w Lodzi) we wrzesniu-pazdzierniku, juz bez burakow

piszesz sie? :>

a ja tak patrze na Twoj suwak i podziwiam

i pozostale dziewczynki rowniez...

tylko ja tak w miejscu stoje
    w Łodzi to dla mnie strasznie daleko, nawet nie będę miała się gdzie zatrzymać. Kiedyś miałam w Bełchatowie chłopaka, a teraz to nie mam tam żadnych znajomych.

Ja też w miejscu stoję, a nawet na górze zwyżkowej, więc spoko luz. Poza tym Ty już jesteś schudnięta i do tego masz fajne cycki

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

anka_z_lasu jest nieaktywny Nowy na forum

Cześć dziewczyny i chłopaki, przyjmujecie początkujących na pokład?

Jestem Anka, dietę zaczęłam kilka dni temu. Chciałam na wakacje coś zrzucić, ale trochę mi się przeciągnęło.. Na razie bardzo mi się podoba, spadło mi już troszkę - tylko nie wiem czy to zasługa diety czy codziennego biegania.. w każdym razie nie wnikam, byle leciało dalej

pozdrawiam wszystkich wyjadaczy!

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez katrinka1984 Zobacz posta

Malovana w avatarze to Ty? Masz takie piękne długie włosy????????
    Szkoda, że takie mini to zdjęcie. Boże, same boginie mnie otaczają. Jak ja lubię piękne kobiety)))
    tak Kasiu to ja ale już mam dosyć tych włosów, zastanawiam się nad krótszymi a dlaczego szkoda że mini? no to zaraz wrzucę do albumu...

---------- Wiadomość dodana o 18:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:02 ----------

Cytat Zamieszczone przez anka_z_lasu Zobacz posta

Jestem Anka, dietę zaczęłam kilka dni temu. Chciałam na wakacje coś zrzucić, ale trochę mi się przeciągnęło.. Na razie bardzo mi się podoba, spadło mi już troszkę - tylko nie wiem czy to zasługa diety czy codziennego biegania.. w każdym razie nie wnikam, byle leciało dalej

Witaj Anka tutaj każdy jest mile widziany więc po prostu bądź powodzenia życzę na diecie... dużo masz do zrzucenia??

19.09.2011

anka_z_lasu jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez malovana Zobacz posta
    Cytat:
    Napisał anka_z_lasu Zobacz post

Witaj Anka tutaj każdy jest mile widziany więc po prostu bądź powodzenia życzę na diecie... dużo masz do zrzucenia??
    Witaj
    dodałam sobie suwaczek, na końcu drogi jest moja wymarzona waga, ale jak spadnie poniżej 60 to też płakać nie będę

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów