Strona 189 z 2318 PierwszyPierwszy ... 89 139 179 187 188 189 190 191 199 239 289 689 1189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,881 do 1,890 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Hi.
    To znowu ja.
    Przestancie wojowac dziewczyny!!!!!! Nie reagujcie na zaczepki, bo to karma dla trutnii. Ja nawet nie wiem o kim ani o czym piszecie, ale sie mozna domyslec, ze z kims sie nie lubicie. Niestety zle mi sie to czyta Zasmiecanie watku bzdurami totalnymi i jakies takie dziecinne mi sie to wydaje. Sorry jak kogos urazilam ale to moje zdanie.
    Ania z lasu witaj Napisz cos wiecej o sobie. Ile robisz uderzeniowki? Zrobilas test dukana? bo jesli nie to zrob. Znajdziesz go na pierwszej stronie tego watku. No i spadek ladny juz odnotowany.
    Malwa wlosy jak wlosy ale oczy pamietam, ze mialas zabojcze. Pamietaj zdjecia z wesela chce miec ladne, wyrazne i duzo, bardzo duzo. Zadnych wymowek i odwlekan sobie nie zycze. Nawet miesiacem miodowym mnie nie przekonasz
    Dziekuje slicznie za komentarze do moich zdjec. Przyznac musze, ze lubie siebie juz duzo bardziej,a za te 5-6kg to juz wogole bede sie super czula. I jak ktos moze mi nie powiedziec, ze schudlam???? Przeciez to widac.
    Ola ja jeszcze raz porusze temat z tym niewsiakaniem. Ja sie bardzo ucieszylam, ze przyszlyscie tu do nas z Sylwia. Zrobilo sie wiecej mlodych matek i tak sobie myslalam, ze jak bede biadolic na latorosl, to bedzie ktos kto mnie wesprze, bo sam przez to przechodzi. Nie opuszczaj nas. Please.
    Sylwia jak tylko wrocisz od fryzjera, to fotke poprosze. I wiesz co? Wiekszosc aparatow ma 10s opozniony samowyzwalacz. Nie wierze, ze Twoj nie ma. Zrob jak ja, znajdz miejsce gdzie bedziesz mogla polozyc aparat i pstryknij sobie sama fotke. Mnie nikt nie pomagal przy moich. Moze sceneria nie ta, ale nie o to chodzilo przeciez
    Dziewczyny czy myslicie ze muffinki by mi wyszly gdybym dodala do tego standardowego przepisu dukanowego marchwi???? Tak mnie cos ciagnie do eksperymentu.
    Pa pa

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

BASIU masz rację , juz więcej nie bede reagować , nie warto .

A co do eksperymentów ....jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Winners
    Mieszka w
    Mississauga

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    BASIU masz rację , juz więcej nie bede reagować , nie warto .
    Bardzo sie ciesze, bo juz mnie to na nerwe dzialalo. To cale pisanie ze to, ze tamto, a w czterech to wszystko miejcie. Czy zycie nie jest za krotkie na takie *******y? Ludzie sie borykaja z takimi tragediami, a my jestesmy szczesciary, bo tylko pare kilo za duzo
    A ciastka sprobuje ale dopiero w sobote, bo teraz mam pp. Mysle, ze ja taki maly prosiaczek, ze nawet jak nie wyjdzie to i tak zjem, najwyzej skrytykuje.
    A pisalam wam, ze moja Kasia choc taki patyczak jest prawie ze ze mna na obiadkach dukanowych? Dorabiam jej wszak ziemniaki, czy ryz, czy makaron, ale przewaznie miesko je tak jak ja, czy rybke. I jest zachwycona tym co dostaje. Mysle, ze mnie nie klamie, bo mi mialczy zebym jej mame, a moja siostre namowila na takie jedzenie. Jej tata ma wysokie cisnienie i swietnie by to na niego podzialalo, a i ona pare kilo by mogla zrzucic, choc nie powiem, laska z niej,szczegolnie ze 50-tka
    Dziewczyny a z ta cola to jak jest cola zero czy cola light. Dzis kupilam sobie obie, bo nie wiedzialam na ktora sie zdecydowac. Ma to jakies znaczenie?
    A te gwiazdeczki to miala byc inna forma glupot

Mieszka w
    Ruda Śląska

No proszę BASIA propagatorka DUKANA
    Skoro młodej smakuje to niech wcina
    Ja pije COLĘ ZERO lub PEPSI MAX ( orginalne ) , one wszystkie sa bez cukru , w zalezności co akurat jest w moim osiedlowym sklepie . W lighte chyba jest ciut cukru , ale nie wiem dokładnie . Sprawdz

---------- Wiadomość dodana o 20:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:22 ----------

BASIU a wygwiazdkowało ci bo zamiast Ł napisałaś L i wyszło brzydkie słowo

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Winners
    Mieszka w
    Mississauga

Musze sie przyznac, ze namowilam juz 2 dziewczyny. Jedna jest juz po 2 dniach U i zali sie ze nie schudla nic. Kazalam jej napisac co jadla i mialam zamiar to skonsultowac z wami. Przeciez co kilka glow, to nie jedna. Druga zaczyna zaraz po @
    No i jeszcze kumpela jak wroci z Polandu to sie pisze. Juz mi obiecala. Jak tak dalej pojdzie to beda same laski wokol mnie Ale przeciez same wiecie jak motywuje kogos chudniecie

Mieszka w
    Ruda Śląska

No to SUPER ze namawiasz inne do dietki . Ja też mam na koncie parę osób które zmotywowały sie do odchudzania widząc że ciut się zmniejszyłam
    A ten jadłospis od kumpeli masz ? I czy ona napewno sciskle wszystko spisywała ?

---------- Wiadomość dodana o 20:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:38 ----------

Dobra , ja na chwilke się urwe z forum ...ide szukać stroju kąpielowego , sprawdzałam w necie pogoda nad BAŁTYKIEM się poprawia , wiec moze mi sie uda zamoczyć

malovana jest nieaktywny Znany na forum

ale słodzicie
    dzięki...
    włosy jak włosy....
    Basiu są i oczy..........

19.09.2011

Awatar Winners
    Mieszka w
    Mississauga

Jolu niestety nie mam jeszcze. Ciagle czekam na jej odpowiedz. To zapracowana mama blizniakow. Oprocz tego pracuje, studiuje i jeszcze walczy z remontami w domu po ostatniej powodzi. Zgaduje, ze nie zawsze ma czas nawet przeczytac co sie napisalo do niej, a co dopiero odpisac. Mam nadzieje jednak, ze jeszcze dzis cos napisze.

Awatar katrinka1984
    katrinka1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    No to SUPER ze namawiasz inne do dietki . Ja też mam na koncie parę osób które zmotywowały sie do odchudzania widząc że ciut się zmniejszyłam
    A ten jadłospis od kumpeli masz ? I czy ona napewno sciskle wszystko spisywała ?

---------- Wiadomość dodana o 20:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:38 ----------

Dobra , ja na chwilke się urwe z forum ...ide szukać stroju kąpielowego , sprawdzałam w necie pogoda nad BAŁTYKIEM się poprawia , wiec moze mi sie uda zamoczyć
    u mnie najpierw moja mama przeszła na tą dietę, jak zobaczyłam, że chudnie to ja zaczęłam a po mnie mój P. na nią wszedł
    Pokazałam też dietę przyjaciółce i coś tam z niej też zaczerpnęła i schudła)

Jolu niby pogoda na weekend ma się poprawić) A strój zawsze warto mieć przy sobie, nawet jak na godzinkę słonce wyjdzie. Kupujesz sobie bikini?
    Ostatnio edytowane przez katrinka1984 ; 29-07-2010 o 19:48

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Awatar Winners
    Mieszka w
    Mississauga

Wlasnie Jola planujesz bikini?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów