Hi.
To znowu ja.
Przestancie wojowac dziewczyny!!!!!! Nie reagujcie na zaczepki, bo to karma dla trutnii. Ja nawet nie wiem o kim ani o czym piszecie, ale sie mozna domyslec, ze z kims sie nie lubicie. Niestety zle mi sie to czytaZasmiecanie watku bzdurami totalnymi i jakies takie dziecinne mi sie to wydaje. Sorry jak kogos urazilam ale to moje zdanie.
Ania z lasu witajNapisz cos wiecej o sobie. Ile robisz uderzeniowki? Zrobilas test dukana? bo jesli nie to zrob. Znajdziesz go na pierwszej stronie tego watku. No i spadek ladny juz odnotowany.
Malwa wlosy jak wlosy ale oczy pamietam, ze mialas zabojcze. Pamietaj zdjecia z wesela chce miec ladne, wyrazne i duzo, bardzo duzo. Zadnych wymowek i odwlekan sobie nie zycze. Nawet miesiacem miodowym mnie nie przekonasz
Dziekuje slicznie za komentarze do moich zdjec. Przyznac musze, ze lubie siebie juz duzo bardziej,a za te 5-6kg to juz wogole bede sie super czula. I jak ktos moze mi nie powiedziec, ze schudlam???? Przeciez to widac.
Ola ja jeszcze raz porusze temat z tym niewsiakaniem. Ja sie bardzo ucieszylam, ze przyszlyscie tu do nas z Sylwia. Zrobilo sie wiecej mlodych matek i tak sobie myslalam, ze jak bede biadolic na latorosl, to bedzie ktos kto mnie wesprze, bo sam przez to przechodzi. Nie opuszczaj nas. Please.
Sylwia jak tylko wrocisz od fryzjera, to fotke poprosze. I wiesz co? Wiekszosc aparatow ma 10s opozniony samowyzwalacz. Nie wierze, ze Twoj nie ma. Zrob jak ja, znajdz miejsce gdzie bedziesz mogla polozyc aparat i pstryknij sobie sama fotke. Mnie nikt nie pomagal przy moich. Moze sceneria nie ta, ale nie o to chodzilo przeciez
Dziewczyny czy myslicie ze muffinki by mi wyszly gdybym dodala do tego standardowego przepisu dukanowego marchwi???? Tak mnie cos ciagnie do eksperymentu.
Pa pa