Strona 1098 z 2318 PierwszyPierwszy ... 98 598 998 1048 1088 1096 1097 1098 1099 1100 1108 1148 1198 1598 2098 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,971 do 10,980 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    dukanowy zastępnik paluszków
    toż to jeden paluszek woła Cię do sypialni..................zachłanna, chciałaby więcej

---------- Wiadomość dodana o 23:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:15 ----------

P.S. Załóż coś na siebie bo się przeziębisz
    nic z tego....rozgrzana jestem na maxa

uwaga skończyli.............czyzby koszulka zadziałała??

---------- Wiadomość dodana o 23:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:17 ----------

Cytat Zamieszczone przez Softi Zobacz posta
    Ja też długo szukałam i znalazłam-ma dużo schowków na karty-a to do apteki,do ksiegarnii,do perfumerii,dowód ,prawko i takie tam.Wreszcie mam porządek.[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mój zakup tylko kosztował mniej bo 130zł,
    To ja wole ta kaskę przeznaczyć na torebkę....a stary portfelik jeszcze wytrzyma
    Ale Gosiu zakup świetny.......taki mogłabym mieć....ale taniej, hehehheheh

Teraz kolejne podejście...

Awatar Softi
    Softi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Życzę udane nocki Elciu.Pa kobietki ,coś mi się litery zlewają,pora kończyć żeby głupot nie pisaćpo herbatce pa

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta

Jeżuuuuuuuuuuuu Sylwia nie pij więcej - żeby krasnoludki widzieć
    ja jestem na etapie niekonczacych sie bajek a ze puszczam dziecku z radia takie ktore kiedys sama sluchalam jako dziecko wiec sa i o krasnoludkach... no i przeciez kazdy wie ze one zyja w domach ludzi i pomagaja w domostwie za okruszki do zjedzenia... ja im okruszkow daje ze by mogly peknac z przejedzenia a one tak sie odplacaja!!! no chyba ze rzeczywiscie chore z przejedzenia... moze jednak czasem posprzatac ???

Coś dukanowego dla Ciebie
    szklanke mleka chudego
    5 kopiastych łyżek chudego serka homo
    kilka kropel aromatu waniliowego
    2 łyżki mleka w proszku
    jakieś 3 łyżki słodzika w proszku

do blendera i mocno schłodzić !!!
    ale to nie to samo... to juz wolalabym moj shake proteinowy z proszku... ale McD to McD i nie przebije go nic!!!

Moja mała terrorystka właśnie dopiero zasypia - jeszcze ją słyszę - ale dzisiaj tatuś z nią jest, daje dzisiaj popalić gadzie małe

Ja dzisiaj grzecznie - III fazowo...a w ogóle to mam problem...jakby to opisać: jakby mi się żuchwa obluzowała z jednej strony (no już, nie śmiać się) - co z tym kurna zrobić? Jak jem to boli mnie "szczęka na zawiasie" z prawej strony...tylko przy jedzenieu...co za idiotyzm

Sylwia - wiesz co, u mnie nie ma dywanów do prania póki co, bo w sypialni nie mam wcale, a w drugim pokoju jest niedawno kupiony...ale zapraszam cię mimo to - na ploty, kawusię i VIII-fazowe żarełko Wobec tego kolejny numerek poproszę

Softi - kuruj się kochana, zdrówka życzę - ale nie bądź żyła...podlej trochę tego rumu, bo ja nigdy nie piłam - a nuż mi zasmakuje
    *a niech pokaze tez tatusiowi ze jest!!! co mu zalujesz...
    *hihihi wcale sie nie smialam ihihi
    *i tak bym do ciebie wjechala po drodze!!! jakbym mogla sobie odmowic tej przyjemnosci... tylko ten numerek to tak jakos brzmi...
    *nigdy rumu nie pilas??? gdzies ty sie uchowala??? w gorach nigdy nie bylas??? ehhh... Olcia, ja bym cie podprowadzila na dobre tory jakbym cie miala blizej...

No to ja się pożegnam... też mnie coś woła do łóżka

prosze jakie wszystkie zapracowane...

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    ale Wam fajnie
    u mnie odwrotnie, to ja wołam..........ale mój gra ze starszym synem w fifę...piłka nozna wygrywa

a chodze i kuszę w skąpej koszulce......................
    hihi wlasnie sobie to wyobrazilam hihi jak sie tak od niechcenia przechadzasz w takim skapym ubiorku a oni wpatrzeni w ekran i nic nie widza hihi

Ja też długo szukałam i znalazłam-ma dużo schowków na karty-a to do apteki,do ksiegarnii,do perfumerii,dowód ,prawko i takie tam.Wreszcie mam porządek.[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mój zakup tylko kosztował mniej bo 130zł,
    o wlasnie chyba cos takiego by moglo byc... na karty tez miejsce musi byc chociaz moge trzymac po dwie w jednej przegrodce, to mniej wazne, ale chcialam zeby byly dwie przegrodki na monety i dwie na banknoty...

Kopnijcie mnie w dupę żebym poszła...
    a ja cie nie kopne bom zazdrosna i chcem zebys zostala...

---------- Wiadomość dodana o 23:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:32 ----------

no tak... wszystkie wskoczyly na drazki i tyle je widzieli...
    a ja mialam dzis posiedziec dluzej bo jutro mozna pospac a tu oczka szczypia i co...? trzeba bedzie isc spac o tak wczesnej porze?
    no to chyba powiem juz dobranoc tym forumowym duszkom skoro nikogo innego juz nie ma

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Hej!

Ja tylko na chwilke, cos dzis brak mi weny na pisanie, zasnac nie moge... to sobie siedze z tel. pod koldra, a M. juz slodko lula ukolysany

Sylwus, ja bylam i czytalam... ale z braku nastroju nic nie napisalam.

Obserwowalam tylko, czy sie grzecznie bawicie tzn. Nowe-nowe dietowiczki ze starymi-ale mlodymi forumowiczkami naszymi a konkretnie, czy wszystkie pisza ladnie z wszystkimi, czy sie tworza grupki...

Widze, ze duzo piszecie i coraz bardziej sis poznajecie, to fajnie

Zycze duzo zdrowka chorujacym dzieciaczkom, a mamusiom i babciom spadeczkow

Karolcia trzymamy kciuki za babcie.

Softi, kup te buty, lewego sama rozciagniesz w jeden wieczor, skoro prawy tak sie dal rozciagnac od przymierzania...

Milych snow

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Niemozliwe! Jestem pierwsza? Ano tak, w koncu sobota i Wy wszystkie pewnie macie wolne... Albo sie drazkujecie
    Ja sie jako tako wyspalam - jednak dwie pobudki w nocy to o wiele lepiej niz targanie co godzinke jak ostatnio! Tylko zeby ta moja malpa chciala jeszcze spac chciala dluzej niz do 6 rano to by bylo bosko.

Sniadanko zjedzone, kawka jedna odpita w samotnosci,, robie druga. Moze ktos dolaczy?
    Bejbik w drodze

Awatar Softi
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Witam z ranaMimo wczorajszej herbaty z duchem(jak mawiam moja babcia)zaliczyłam spadek -0,8kg,to zapewnie taki wynik wczorajszego chodzenia za butami.Zapraszam na kawkę,mam kompa tylko dla siebie ,więc moge pisać.Siedzę sama-córcia młodsza śpi,starsza na hiszpańskim, a mąż w pracy.Zapraszam do pisania

Awatar almighty_froggie
    Mieszka w
    London

zaliczyłam spadek -0,8kg,
    No i pieknie To chyba ja tez zaczne sobie zapodawac taka herbatke, moze mi pomoze?
    No to masz chwilke spokoju Fajnie! A nie powinnas jeszcze sobie pospac w takim razie?
    Bejbik w drodze

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez almighty_froggie Zobacz posta
    Sniadanko zjedzone, kawka jedna odpita w samotnosci,, robie druga. Moze ktos dolaczy?
    Hej Zabcia,

Ja własnie wszamałam śniadanko i pije kawusię, heheheh
    ALe zaraz zmykam na zakupki................jaja i serki się skończyły

---------- Wiadomość dodana o 10:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:30 ----------

zaliczyłam spadek -0,8kg
    Gosia, gratuluję!!!!!
    A u mnie dzisiaj zwyzka o 0,4kg.........to jest wynik wczorajszego dnia z warzywkami, hehehhe

Teraz kolejne podejście...

Awatar almighty_froggie
    Mieszka w
    London

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    Hej Zabcia,

Ja własnie wszamałam śniadanko i pije kawusię, heheheh
    ALe zaraz zmykam na zakupki................jaja i serki się skończyły
    Hej hej Elcia.
    No to lec po zaopatrzenie. Ja pozniej bede musiala pojsc do banku kilka spraw zalatwic. Nie chce mi sie strasznie isc po poludniu do pracy.
    A swoja droga to ta Twoja torebka to przepiekna!!
    Bejbik w drodze

Awatar Softi
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Warzywa zaczynam w poniedziałek,więc też będzie na+ ,a w niedzielę mam dostać@ i nie liczę już na spadki.Właśnie jem śniadanie jogurt nat. z otrebami i jajo na twardo+szklanka czystejCo dobrego macie na obiad???Nie mam pomysłu.Idę zrobić przegląd w zamrazalce

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów