Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Sposoby na rozrost masy mięśniowej

MarcelMarkow jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Sposoby na rozrost masy mięśniowej

Witam! Macie jakieś sprawdzone sposoby na zwiększanie masy mięśniowej? Ostatnio dopadła mnie stagnacja mięśni i nie wiem co mam z tym zrobić. Jeżeli to się nie zmieni to zapewne stracę ochotę na dalsze treningi. Liczę na Waszą pomoc. Z góry dzięki!

andreas666 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Sposoby na rozrost masy mięśniowej

Na Twoim miejscu zacząłbym od dobrania odpowiedniej diety, wprowadź więcej produktów bogatych w białko. Jeżeli chcesz przyśpieszyć efekty, to rozważ stosowanie suplementacji, która pomaga w rozroście masy mięśniowej. Oczywiście nie możesz też zapomnieć o regularnych treningach. Dorzuć ćwiczenia z hantlami i sztangą.

stramek jest nieaktywny Nowy na forum

Przy doborze supla kieruj się naturalnym składem, żeby nie obciążać wątroby, bo skutki są nieprzyjemne. Podstawą jest arginina, karnityna i kofeina, współdziałając dają szybki progres. Zwróć uwagę na to, żeby miał jakiś booster testosteronu, bo to także stymuluje tkankę mięśniową do wzrostu. Nie zniechęcaj się tak szybko do treningów, więcej wytrwałości kolego.

MarcelMarkow jest nieaktywny Nowy na forum

Moglibyście polecić jakiś preparat godny uwagi? Ciężko jest mi wybrać spośród tych wszystkich suplementów, które są teraz dostępne na rynku. Wolałbym jakieś sprawdzone rozwiązanie.

Osobiście już od roku stosuję LargoMass, który podrzucił mi mój trener. Biorąc pod uwagę fakt, że jest w 100 procentach naturalnym preparatem, to przyswajalność ma wysoką. Dodatkowo zawiera wszystkie składniki, o których mowa w poprzednich postach.

andreas666 jest nieaktywny Nowy na forum

Także stosuję LargoMass, ale od 6 miesięcy. Po pierwszych dwóch dniach od zastosowania zauważyłem znaczną poprawę wydolności i wytrzymałości, ponieważ mój standardowy trening przestał stanowić dla mnie wyzwanie. Ponadto naturalny booster testosteronu, czyli w tym przypadku ekstrakt z tribulus terrestris rzeczywiście podnosi poziom testosteronu, mogą to potwierdzić badania krwi, które regularnie robiłem. Dodatkowo arginina, karnityna i kofeina przyczyniają się do efektywnego rozrostu masy mięśniowej. Natomiast witaminy z grupy B i magnez zapobiegają drętwieniu i mrowieniu kończyn.

Tak nawiasem pisząc, jeżeli już się zdecydujesz na stosowanie tego suplementu to pamiętaj, żeby nie kupować w jakimś sklepie, tylko bezpośrednio od producenta, żeby mieć pewność, że dostaniesz w 100 procentach oryginalny produkt. Dzienna dawka LargoMass to dwie tabletki, więc nie będziesz musiał szprycować się jakąś kosmiczną ilością.

zrzucbrzuch jest nieaktywny Nowy na forum

Sukcesem w budowie masy mięśniowej jest dieta z dodatnim bilansem kalorycznym i trening siłowy (najlepiej nastawiony na progresje obciążenia). Mnie się udało zbudować trochę mięśni dzięki diecie z Fabryki Siły [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] więcej przeczytasz tutaj na blogu.

Uprawnienia umieszczania postów