-
picie wody z cytryną
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie wierzę w takie cuda by miała pomóc w odchudzaniu, ale wpływa na poprawę cery. Wiem, bo sprawdziłam A Wy co o tym sądzicie, hę?
-
Odp: picie wody z cytryną
Moja znajoma, kulturystka, pije codziennie z rana przegotowana wode z cytryna o temp. pokojowej, najlepiej dzien wczesniej przygotowac. Mnie namowila, jednak poki co trwa to 3 tygodnie Podobno wplywa na wyplukiwanie toksyn z organizmu, co jest istotnie przy redukcji. Wiecej info. nie mam na ten temat :/ Zobaczymy po czasie jak wplynie na mnie
-
ja piłem na trawienie bardziej szklankę wody z cytryną na noc
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 27-01-2016 o 15:01
-
kiedyś piłam codziennie, efekty zerowe :/
-
Może inne jedzenie neutralizowało efekty cytryny? Na to co jemy i pijemy powinniśmy patrzeć jak na ogół.
Fit
-
Dietetyczka mi kazała codziennie pić rano na czczo szklankę wody z cytryną i jeszcze w ciągu dnia
na noc piję zalane wrzątkiem siemię lniane
więc chyba coś w tym jest.... no na pewno nie zaszkodzi a dodatkowo witaminka C
-
Nie tylko odchudza, co pomaga w odchudzaniu. Sama woda z cytryną cudów nie zdziała.
-
Już sam artykuł jasno daje do zrozumienia, że picie wody z cytryną nie ma wpływu na odchudzanie. Szukanie tego typu rewelacyjnych środków to droga po równi pochyłej. Tylko zbilansowana dieta i aktywność fizyczna może pomóc w zrzucaniu kilogramów. A wodę z cytrynką to sobie można wypić dla smaku, i dla witaminy C
-
Zgadzam się z pawelg83, szklanka cytryny na pewno nie zaszkodzi, może przynieść także pewne korzyści, ale nie możemy oczekiwać, że jest to cudowny środek na odchudzanie. Najważniejsze jest zdrowe odżywianie i aktywność fizyczna
-
Kochani, w sezonie grypowym letnia woda z sokiem z cytryny na pewno wspomoże Wasz układ immunologiczny - czy odchudza? Raczej ma znikomy wpływ na redukcje ale to sposób na świetny i prosty detoks. P.s. Za pomocą wody, szczypty soli i soku z cytryny zrobisz sobie świetny napój izotoniczny - nie to co te, pełne barwników w sklepach!
Uprawnienia umieszczania postów