Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: pończochy dla chudej inaczej

Awatar sowkachoinowka
    sowkachoinowka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie pończochy dla chudej inaczej

Czy któraś z was ma doświadczenia z tzw. pończochami dla puszystych? Mam tyłek i uda w rozmiarze 42-48 (zależy który producent ciuchów był łaskaw wymyślić rozmiarówkę) i standardowe pończochy samonośne (rozm. 3/4) dość mocno wbijają się w mój "kochany tłuszczyk" na udach, pończochy do pasa (które są z reguły w rozm. 4) już trochę lepiej, ale generalnie to tak średnio. Jak założę pończochy, to przez chwilę jest OK, a po minucie zaczynają się wżynać i po krótkim czasie osiagam rozkoszny efekt baleronu przewiązanego sznurkiem. Wyjść w czymś takim poza dom tym bardziej się nie da, bo by się od razu odznaczało pod kiecką.
    Teraz na rynku pojawiły się "pończochy dla puszystych" różnych firm i zastanawiam się nad kupnem, ale może któraś z was może napisać, jak one się sprawdzają - czy się wżynają, rolują, zjeżdżają i wyczyniają podobne rzeczy, czy też elegancko trzymają się na nodze.

kimkaa jest nieaktywny Banned
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie Odp: pończochy dla chudej inaczej

Ja jeszcze nie korzystałam z takich pończoch ale jestem wielką fanką wszelkich pasów wyszczuplających - świetnie modelują sylwetkę I człowiek czuje się o wiele bardziej atrakcyjny.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ________
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - dobre ceny i profesjonalne produkty

Awatar ironia87
    ironia87 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

ja po prostu robie tak by nosic legginsy tylko cienkie lub kolorowe
    I Cel 102 kg---> do 30.08.2014 .......... II Cel 95 kg ............ III Cel 85 kg !!

monikabercia jest nieaktywny Nowy na forum

Cześć
    Ja używam pończoch polskiej firmy Lida oraz Adrian. Mają bardzo dobrą koronkę z silikonem i są bardzo elastyczne. Nie wiem jakie szerokie udo masz, ale moje ma 95 cm. Żadne pończochy nie były dobre. Albo rozciągały się i w środku imprezy zsuwały się z nogi, albo zbyt mocno uciskały. Lida rozciąga się do 110 cm maksymalnie i to jest chyba rekord!!! Na mojej nodze są idealne. Białe nawet wykorzystywałam podczas mojego ślubu i wesela. Dokładnie ten sam model. Jeżeli będziesz chciała kupić, sprawdź ofertę kilku sklepów internetowych, ponieważ ceny są różne. Na pewno nie kupuj ich na stronie producenta, ponieważ sporo przepłacisz !!!! Jest to bardzo dziwne, ale producent, u którego powinno być najtaniej, zawyża ceny. No cóż. Ja osobiści kupuję w sklepie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Ale jeżeli Twoja noga nie jest tak szeroka jak moja, proponuję pończochy z firmy Adrian. Te też są bardzo fajne, chociaż nie rozciągają się tak. Moja młodsza siostra je nosi. Maksymalnie do 90 cm w udzie
    Pozdrawiam
    Monika

olak22 jest nieaktywny Nowy na forum

A próbowałaś pończoch taki trzymanych na pas? Może te by były fajne, chociaż zależy w jakiej sytuacji chciałabyś je nosić.

pommaola jest nieaktywny Nowy na forum

Zdecydowanie na pas! polecam też spróbować bielizny wyszczuplającej, takiej w formie bodów, żeby nie było efektu odcinania w pasie i robienia wałeczków

kontotestowe jest nieaktywny Nowy na forum

W sumie to ciekawe opcje.

Fliperka jest nieaktywny Nowy na forum

Pończochy to można powiedzieć ponadczasowy klasyk. Uwielbiany przez kobiet na całym świecie. Pełnią one nie tylko funkcję ochronną przed zimnem (bardzo ważne przy aktualnych warunkach atmosferycznych) ale także wpływają na nasz wygląd. Świetnie prezentują się także ze zmysłową bielizną czy do obcisłych sukienek lub spódnic. Od wielu lat konkurują one z rajstopami o miano największego ulubieńca kobiet. Dlatego też grono kobiet jakie je wybierają, stale się powiększ.a Podstawą jest wybrać towar pierwszej jakości, a nie jakiś imporotowany badziew jak to ma miejsce w niektórych sklepach. W grę wchodzą jedynie polskie marki takie jak Gatta - gatta.pl/pl/rajstopy/ponczochy/samonosne/ To da nam gwarancję jakości o czym można przeczytać w postach wielu kobiet na forach czy grupach dyskusyjnych.
    Ostatnio edytowane przez Fliperka ; 30-12-2019 o 11:39

witus19 jest nieaktywny Nowy na forum

Jak często robicie zakupy w sklepach internetowych i dlaczego? Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z najróżniejszą bielizną dla kobiet, w tym np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Co Wy sądzicie o ofercie na stronie?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów