dukamy :-)

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
  1. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture24124-salatka-z-lososiem-kilka-plastrow-lososia-wedzonego-liscie-salaty-pekinka-i-lodowa-pomidor-ogorek-swiezy-grzanki-podsmazony-chlebek-dukana-i-pokrojony-w-kostke-sos-paprykowo-ziolowy-culineo-wymieszac-skladniki-i-gotowe-smacznego.JPG
  2. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture24123-bigos-z-cukinii-2-srednie-cukinie-1-cebula-mieso-moze-byc-piers-indyka-kurczaka-wolowina-drobiowa-kielbaska-wlasnej-roboty-2-marchewki-grzyby-suszone-podsmazone-u-2-4-lyzki-koncentratu-pomidorowego-w-g-uznania-smakowego-kostka-rosolowa-odtluszczona-sol-pieprz-cukinie-kroje-nozykiem-obierania-ziemniakow-w-cienkie-pasy-marchew-tre-tarce-cebule-w-kostke-smaze-odrobinie-soku-puszczonego-z-cukinii-osobno-podsmazam-mieso-lacze-warzywa-z-miesem-i-kostka-rosolowa-podlewajac-troche-woda-koniec-dodaje-przecier-i-doprawiam-smaku-gotowe.JPG
  3. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture14580-66-kg.jpg
  4. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture14581-66-kg.jpg
  5. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture13440-ciastko-mleczna-kanapka-biszkopt-4-jajka-2-lyzki-skrobii-kukurydzianej-z-czubeczkiem-1-czuuuubata-lyzeczka-proszku-pieczenia-slodzik-pieczenia-w-g-smaku-sprawdzam-ciasto-1-lyzeczka-odtluszczonego-kakao-ciut-soli-aromat-niekoniecznie-krem-masa-naturalny-serek-homogenizowany-male-pudelko-slodzik-ilosc-w-zaleznosci-preferencji-kilka-kropel-aromatu-waniliowego-smietankowego-2-lyzeczki-zelatyny-kilka-lyzek-mleka-wykonanie-wszystkie-skladniki-biszkopt-dokladnie-wymieszac-mikserem-ok-5-minut-blaszke-wylozyc-papierem-pieczenia-przelac-zmiksowane-ciasto-wlozyc-nagrzanego-piekarnika-180-c-piec-ok-30-min-nastepnie-laczymy-serek-homo-ze-slodzikiem-i-aromatem-mleko-podgrzewamy-i-dodajemy-zelatyne-razem-mieszamy-odstawiamy-lodowki-stezenia-gdy-biszkopt-wyrosnie-przekrawamy-pol-czesc-smarujemy-masa-z-lodowki-i-przykrywamy-druga-czyli-prostu-przekladamy-masa-gotowe-ciasto-wstawic-jeszcze-lodowki-ok-2h-mozna-krocej-wyjac-pokroic-w-kwadraty-i-jesc.jpg
  6. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture13366-czekoladowe-ciastka-15-lyzek-otrab-mieszanki-owsianych-i-pszennych-1-czubata-lyzeczka-proszku-pieczena-ok-15-lyzeczek-slodziku-piecznia-wiecej-wg-smaku-2-lyzki-skrobi-kukurydzianej-3-lyzki-kakao-9-10-lyzek-plynnego-jogurtu-naturalnego-3-zoltka-2-bialka-1-lyzeczka-rozpuszczalnej-kawy-wszystkie-skladniki-dokladnie-ze-soba-wymieszac-powstanie-gesta-klejaca-masa-nakladac-lyzka-blache-wylozona-papierem-pieczenia-w-sporych-odstepach-ciastka-troche-urosna-piec-w-160-c-ok-20-25-min-najlepiej-sprawdzac-stan-ciastek-drewnianym-patyczkiem-ciastka-wyjda-miekkie-ostudzic-i-przechowywac-w-szczelnym-pojemniku-autor-mrs-dukanowa.jpg
  7. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture12957-improwizowana-zapiekanka-z-serem-zoltym-z-bloga-kromki-dukanowego-chleba-wejdzie-w-forme-podsmazona-ceulka-z-pieczarkami-i-wedlina-warzywa-mrozone-obgotowane-marchew-brokul-itp-ser-zolty-dukanowy-przepis-blogu-jajko-2-lyzki-jogo-naturalne-troche-keczupu-koncentratu-pomidorowego-przyprawy-dno-zaroodpornego-naczynia-ukladam-kromki-chleba-smaruje-koncentratem-ukladam-warzywa-i-podsmazone-dodatki-doprawiam-smaku-zalewam-rozbeltanym-jajkiem-z-jogo-i-ukladam-ser-zolty-dukanowy-zapiekalam-w-mikrofali-ok-5-10-minut-az-rozpusci-sie-ser-voila-kolacja-obiad-gotowe.jpg
  8. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture12956-ala-czekolada-150-gram-mleka-w-proszku-odtluszczonego-sami-widzicie-ze-z-granulowanym-wychodzi-gorzej-60-gram-serka-homo-0-troche-mniej-niz-1-3-szklanki-slodzika-w-proszku-pieczenia-15-kropli-aromatu-orzechowego-moze-byc-tez-czubata-lyche-kakao-1-6-szklanki-mleka-0-5-i-pichcimy-mleko-plynne-z-serkiem-podgrzewamy-minimalnym-ogniu-i-mieszamy-trzepaczka-w-tym-czasie-zeby-masa-zrobila-sie-gladka-zdejmujemy-z-ognia-i-dodajemy-slodzik-a-nastepnie-mleko-w-proszku-i-kako-mieszamy-mikserem-uzyskania-dosc-gladkiej-masy-i-wlewamy-pojemniczka-wylozonego-folia-aluminiowa-zeby-latwiej-bylo-potem-wyciagnac-wstawiamy-kilka-godzin-lodowki-a-potem-kroimy-w-kostke-i-zjadamy.jpg
  9. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture12954-sernik-z-galaretka-i-fazy-2szkl-mleka-0-5-1-jogurt-naturalny-0-ok-400g-1-3szkl-przegotowanej-goracej-wody-3-lyzki-zelatyny-6-lyzek-sypkiego-slodzika-aromat-cytrynowy-w-g-smaku-galaretka-ok-0-5-l-goracej-wody-2-3-lyzki-zelatyny-zaprawa-owocowa-z-tesco-wlac-zeby-smakowalo-w-wodzie-rozpuszczamy-zelatyne-i-odstawiamy-przestygniecia-mleka-0-5-dodajemy-jogurt-slodzik-i-kilka-kropel-aromatu-cytrynowego-dokladnie-miksujemy-az-powstanie-z-masy-lekka-pianka-dodajemy-przestudzona-zelatyne-i-nadal-miksujemy-az-znow-ladnie-sie-polaczy-przygotowana-mase-sernikowa-wlewamy-formy-uzywam-silikonowej-keksowki-ale-jesli-uzywasz-innej-proponuje-wylozyc-folia-aluminiowa-wstawiamy-lodowki-az-masa-zastygnie-gdy-galaretka-bedzie-lekko-scieta-przelac-wczesniej-wykonana-mase-sernikowa-i-ponownie-wstawic-lodowki.jpg
  10. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture12955-sledz-w-jogurtowo-musztardowym-sosie-4-platy-sledziowe-1-duza-cebula-2-ogorki-konserwowe-1-zabek-czosnku-200-ml-jogo-0-2-3-lyzki-musztardy-dijon-sol-i-pieprz-ciut-ziarenek-smaku-sledzie-wyplukac-i-namoczyc-pokroic-w-pasujace-kawalki-cebule-obrac-i-sparzyc-wrzatkiem-bedzie-bardziej-krucha-i-skroic-sledzi-ogorki-skroic-w-kostke-i-sledzi-polaczyc-jogo-z-musztarda-i-polac-sledzie-doprawic-smaku-w-g-uznania-zajadac-woli.jpg
  11. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture12891-swiateczny-prawie-dukanowy-makowiec-p-s-dukan-pisze-o-maku-chyba-moze-ze-francji-za-znany-w-kazdym-badz-razie-trzeba-mak-uwazac.jpg
  12. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture12584-kielbaska-smacznego-potrzebujemy-4-jajka-przyprawy-sol-pieprz-ziola-lubi-dodatki-pokrojony-filet-z-kurczaka-inne-koncentrat-pomidorowy-ok-2-3-lyzek-w-g-smaku-pieczarki-cebula-i-inne-warzywa-wykonanie-3-jajka-roztrzepujemy-dokladnie-z-ulubionymi-przyprawami-smaku-dodajemy-niekoniecznie-ktore-chcemy-dodatki-u-filet-jeszcze-raz-dokladnie-mieszamy-i-przelewamy-woreczka-torebki-i-dodajemy-4-jajko-w-calosci-gotowac-przyrzadzone-wstawiamy-garnuszka-z-woda-ale-torebki-zawiazujemy-wiadomo-ze-jajka-urosna-gotujemy-ok-20-30-minut-malym-okgniu-czasu-czasu-przelewajac-woreczek-aby-jajka-rowno-sie-sciely-i-gotowe-wyjmujemy-talerz-mozna-jesc-cieplo-obiadu-np-zimno-kanapki-voila.jpg
  13. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture12055-galaretki-w-slodko-kwasnej-posypce-z-bloga.jpg
  14. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture12054-rolada-z-galaretka-z-bloga-ktory-podawalam-latwa.jpg
  15. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture12053-ciasto-z-rabarbarem-bezowa-pierzynka-ciasto-3-jajka-2-lyzki-skrobii-kuku-2-3-lyzki-slodziku-1-lyzeczka-proszku-pieczenia-rabarbar-swiezy-pokrojony-w-kawalki-przetworzony-dzem-dodatkowo-3-bialka-wierzch-upieczonego-ciasta-1-lyzka-slodziku-mieszamy-zoltka-z-pozostalymi-skladnikami-dodajemy-ubite-bialka-3-i-delikatnie-mieszamy-przelewamy-formy-wylozonej-papierem-a-nakladamy-rabarbar-gdzies-z-6-7-lyzek-polozylam-w-miare-symetrycznie-wstawaimy-nagrzanego-piekarnika-180-c-25-35-minut-kiepski-piecyk-wiec-siedzialo-ok35-koniec-tego-pieczenia-ubiamy-kolejne-dodatkowe-3-bialka-ze-slodzikiem-wyjmujemy-ciasto-przelewamy-ubite-bialka-i-pieczemy-dalej-kolejne-25-minut-fajna-odmiana-i-calkiem-smaczne.jpg
  16. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture11689-roladki-z-indyka-z-niespodzianka-sosem-tzatziki.jpg
  17. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture11688-ryba-zapiekana-w-zupie-cebulowej.jpg
  18. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture11687-biszkopt-z-dynia-mniam-3-jajka-5-lyzek-stolowych-slodzika-1-lyzka-stolowa-aromatu-smietankowego-7-lyzek-stolowych-mazeiny-1-lyzeczka-proszku-pieczenia-2-3-lyzki-stolowe-biszkopt-fix-odsaczone-z-zalewy-dynie-ilosc-w-g-uznania-wlasnej-roboty-mialam-zoltka-rozbeltac-ze-skrobia-slodzikiem-aromatem-fixem-i-proszkiem-pieczenia-dodac-ubite-sztywna-piane-bialka-i-delikatnie-ale-dokladnie-wymieszac-zlac-formy-wylozonej-papierem-pieczenia-wierzch-ulozyc-odsaczona-dynie-ciasto-wstawic-nagrzanego-piekarnika-180-c-ok-20-30-minut-pachnie-prawdziwy-biszkopt-i-swietnie-smakuje-smacznego.jpg
  19. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture11426-urodzinowy-tort-m.jpg
  20. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture11249-zurek-z-biala-kielbaska-zakwas-pol-szklanki-zmielonych-otrab-2-szklanki-wody-2-3-zabki-czosnku-skorka-chleba-razowego-otreby-mieszamy-z-woda-wrzucamy-czosnek-i-skorke-z-chleba-i-odstawiamy-3-4-dni-az-skwasnieje-kielbasa-biala-0-5-kg-miesa-drobiowego-sol-pieprz-kminek-czosnek-majeranek-lisc-laurowy-owoc-jalowca-ziele-angielskie-kilka-lyzek-wody-mieso-mielimy-grubym-sitku-drobno-siekamy-przyprawy-drobno-mielimy-i-dodajemy-miesa-dolewamy-kilka-lyzek-wody-aby-masa-sie-skleila-nastepnie-zawijamy-porcjami-mieso-w-folie-przezroczysta-i-formujemy-waleczki-kielbaski-wrzucamy-wrzaca-wode-i-trzymamy-ok-15-minut-doprowadzajac-gotowania-z-podanych-proporcji-wyszlo-ok-8-malych-kielbasek-zurek-ok-1-5-litra-wywaru-warzywnego-kilka-grzybow-suszonych-ok-2-lyzki-otrebow-pol-szklanki-jogurtu-naturalnego-czosnek-cebula-sol-pieprz-majeranek-wywaru-wrzucamy-grzyby-otreby-cebule-oraz-czosnek-gotujemy-ok-20-minut-nastepnie-wywar-przecedzamy-i-dolewamy-przecedzony-zakwas-mozna-rowniez-pokroic-drobno-te-grzybki-ktore-gotowaly-sie-w-wywarze-gotujemy-jeszcze-chwile-a-wylaczeniu-gazu-dolewamy-jogurt-oraz-przyprawy-zurku-dodajemy-pokrojona-kielbaske-i-jajka-posypalam-jeszcze-wierzchu-szynka-dojrzewajaca-odtluszczona-z-lidla-autor-milenka-mozna-uzyc-otreby-zytnie-owsiane-pszenne-zakwas-odstawic-w-cieple-miejsce-przykryciem-i-kisic-dluzej-niz-4-dni-potem-moze-sie-przekwasic-i-zurek-bedzie-wylania.jpg
  21. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture11101-tort-dukanowy.jpg
  22. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture11081-zupa-cud-kapusciana-dr-dukana-cyt-zupa-wychodzaca-poza-spektrum-proponowanych-przepisow-wykorzystujaca-aktualne-prace-naukowe-ktore-udowodnily-wyszczuplajace-dzialanie-zupy-z-calymi-kawalkami-warzyw-zmielonych-skladniki-4-zabki-czosnku-6-duzych-cebul-2-puszki-pomidorow-skory-2-duza-glowka-kapusty-2-zielone-papryki-1-seler-3-kostki-rosolu-wolowego-i-z-kury-chudego-3-l-wody-dalej-robic-normalna-zupe.jpg
  23. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture10981-sernik-z-forum-diety-dr-dukana-autor-isabel-800g-twarog-chudy-moze-byc-odpowiednik-smietankowy-z-mala-zawartoscia-tluszczu-potem-mielic-trzeba-6-jajek-oddzielic-bialka-zoltek-3-lyzki-skrobi-kukurydzianej-2-lyzki-slodziku-kilka-kropel-aromat-dalam-waniliowy-1-szklanke-mleka-0-5-twarog-zmielic-przynajmniej-2-razy-zmieleniu-dodac-6-zoltek-slodzik-skrobie-i-aromat-wymieszac-mikserem-dodac-szklanke-mleka-ponownie-uzyc-miksera-ubic-bialka-dodac-wczesniej-przygotowanej-masy-delikatnie-wymieszac-najlepiej-duza-drewniana-lyzka-przelac-formy-wylozonej-papierem-pieczenia-piec-w-temperaturze-180-stopni-przez-60-70-minut-upieczeniu-i-wystygnieciu-schlodzic-w-lodowce.jpg
  24. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture10980-tort-tesciowej-biszkopt-1-sztuka-blaszka-4-jajka-2-lyzki-skrobii-kukurydzianej-z-czubeczkiem-1-czuuuubata-lyzeczka-proszku-pieczenia-slodzik-pieczenia-w-g-smaku-sprawdzam-ciasto-ciut-soli-aromat-niekoniecznie-masa-1-biszkopt-kupuje-budyn-cukru-w-biedronce-2-zoltka-2-lyzki-skrobii-kuku-1-szkl-mleka-o-5-2-czubate-lyzki-serka-homo-2-lyzeczki-zelatyny-ok-1-4szkl-wrzatku-2-3-lyzki-slodzika-gotowania-i-pieczenia-blaszke-wylozyc-papierem-pieczenia-pieczemy-biszkopt-ok-30-minut-w-nagrzanym-piekarniku-180-c-zeby-byl-pietrowy-upieklam-2-szt-zoltka-ze-slodzikiem-i-skrobia-dokladnie-mieszamy-dodajemy-mleka-i-razem-rozprowadzamy-zeby-bylo-grudek-stawiamy-lekki-ogien-zeby-zrobil-sie-budyn-w-tym-czasie-mozna-rozpuscic-sobie-zelatyne-gotujemy-az-masa-zgestnieje-odstawiamy-ostudzenia-przestudzony-budyn-mase-polaczyc-ze-serkiem-homo-i-przestudzona-zelatyna-wymieszac-mieszalam-mikserem-dodaje-tez-roznego-rodzaju-barwniki-stad-takie-czasem-kolory-wierzchu-z-zielonym-barwnikiem-budyn-biszkopt-kroimy-pol-przekladamy-masa-budyniowa-w-srodku-i-gorze-z-drugim-robimy-samo-i-kladziemy-pierwszy-mozna-udekorowac-sie-chce-i-wstawic-lodowki-aby-stezal-ot-cala-filozofia-smacznego-acha-masa-zaczerpnieta-z-jakiegos-bloga.jpg
  25. members/250055-stillnox-albums-2953,dukamy+%3A-%29-picture10979-spaghetti-mowisz-i-masz-potrzeba-ciasto-nalesnikowe-pozniejszy-makaron-2-jajka-1-4-szklanki-mleka-2-lyzki-skrobi-kukurydzianej-2-lyzki-twarozku-mielonego-sol-slodzik-_-mieso-mielone-dukanowe-cebula-czosnek-koncentrat-pomidorowy-ser-ziola-i-przyprawy-wykonanie-nalesniki-smazymy-wychodzi-ok-4-sztuk-wiec-2-dzien-ostudzone-kroimy-w-dluuuugie-paseczki-przypominajace-makaron-spaghetti-mieso-podsmazamy-dodajemy-cebulke-czosnek-doprawiamy-sobie-troszke-smaku-gdy-mieso-zrobi-sie-juz-zupelnie-miekkie-dodajemy-koncentrat-pomidorowy-i-inne-przyprawy-mieszamy-az-skladniki-sie-polacza-przygotowana-porcje-spaghetti-polewamy-naszym-sosem-i-mozna-posypac-serem-moze-byc-light-dukanowy-voila.jpg
Przeglądasz obrazy od 1 do 25 z 36 ogółem.
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni