wróciłam ^.^~ już myślałam że opuszcze na zawsze ale jednak jestem i mam nadzieje że będzie lepiej.
Ja to mam taki problem że ja zawsze byłam 'chubby' (nie wiem jak to ująć inaczej >.<'') jak byłam mała byłam chhuda ale w 6 klasie podstawówki wszystko się zmieniło ;c.
ja zaczyna A6W od stycznia a najpierw chcę spróbować troche schudnąć do stycznia i przy okazji zachęciłam moją dziewczyne żeby się za siebie wzieła (bo ona miała bulimie a potem przytyła..., a najgorsze jest to że w ogóle nie ćwiczy i czasami mam ochote ją za to zabić ^^'' wyciągnełam ją pare razy na siłownie ale jakoś nie wyglądała zbyt hmm.. entuzjastycznie).
Nie wiem co mnie motywuje T^T w sumie to jeszcze nic... A WAS? Dobrym pomysłem jest też zaiązanie sobie czerwonej/albo jakiejkolwiekinnej tasiemki na nadgarstku. mi to kiedyś pomagało jak biegałam. patrzyłam się na nadgarstek i wiedziałam że musze biec dalej.
A i jeszcze jedno. Ostatnio jako że jestem szczęsliwą posiadaczką ps a move (w sumie to on został kupiany tak tylko przy okazji bo w sumie to nikt z tego nie korzysta. z normalnego ps 3 tak a z tego to rzadziej) gre 'My fitness couch" świetne jest~ ustalasz tam sobie czy chcesz ćwiczenia na mase, rozciągliwość, balans i w ogóle możesz jakiś pilates wyvrać/joge/taniec/fatburning/latin dance/ abs/ running etc. polecam się wybrać do saturna i kupić <3 nie są to bardzo ciężkie ćwiczenia ale w miare c: