Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Czy mi się uda?

Nadine94 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Czy mi się uda?

Piszę po raz kolejny. Od marca ani nie utyłam, ani nie schudłam. Waga dalej pokazuje 61/62 przy wzroście 162.
    Chciałabym Was zapytac o jakąś skuteczną dietę. Nie chce 100 kcal, bo niestety mama się na to nie zgodzi. Mam dopiero 15 lat.
    Czy nie jedzenie słodyczy, nie jedzenie po 20 ( ciężko mi przerzucic się od razu na 18 ) i 8 min legs coś zdziałają? Dodam, że zaraz zaczyna się szkoła, więcej ruchu, zaczną się treningi ( taniec towarzyski, 2 razy w tygodniu po 3 godziny ) W wakacje jadłam trochę z nudów...
    Jak myślicie? Czy te 8 min legs plus jakaś Wasza sprawdzona dieta coś zdzialają?

PS Po jakim czasie widac efekty w 8 min legs?

Pozdrawiam Was serdecznie i czekam na pomoc.

Awatar Wampirzycanadiecie
    Wampirzycanadiecie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kiełpin
    Wpisy na blogu
    6

Domyślnie Odp: Czy mi się uda?

Po prostu zacznij się zdrowo odżywiać. Unikaj słodyczy, zły tłuszcz zamień na dobry, jedz mniejsze posiłki, ale częściej. Jedź dużo owoców i warzyw, biały chleb zmień na ciemny oraz pij wodę. Na śniadanie najlepiej jedz węglowodany, dodadzą co energii, na kolacje natomiast białko. Zaopatrz się w zdrowe przekąski: batony zbożowe, suszone owoce, otręby. Przy treningach tanecznych to powinno wystarczyć.

Cel długotrwały.

Mieszka w
    Wrocław

Na wstępie od razu dziękuję za Twoją odpowiedź. I myślisz, że to wystarczy? Że zeszczupleje?
    Węglowodany czyli co dokładnie? Co na kolację? Wybacz, nie znam się na tych składnikach...

Awatar Wampirzycanadiecie
    Wampirzycanadiecie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kiełpin
    Wpisy na blogu
    6

Przykładowe śniadanie: musli z mlekiem lub jogurtem, ciemne pieczywo z chuda szynką i pomidorem.
    Kolacja: serek biały, serek granulowany, wszelkie ryby z puszki. Trzeba tylko patrzeć żeby nie miały zbyt dużo tłuszczu.

Z ciekawości poprzeglądaj sobie rożne wątki na forum, nie tylko dla nastolatek, ale i inne i popatrz co ludzie jedzą. Może trafisz na coś co lubisz? Wpadnij też tu:Napierw dokładnie PRZECZYTAJ a potem się ODCHUDZAJ - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Co do chudnięcia to na pewno. Od razu nie schudniesz nie wiadomo ile, ale pewnie będzie 0,3 - 0,4 kg tygodniowo.

Cel długotrwały.

mala0110 Guest

trzymam kciuki
    powodzenia życze i cierpliwości

Mieszka w
    Wrocław

Dziękuję Wam. Widzicie, nie chudnę nic a nic. Od 2 tygodni robię różne cwiczenia na nogi i brzuch. Wydaję mi się, że powinno trochę zejsc...
    Czy Wy też tak miałyście? Że po dwóch tygodniach nie było żadnych efektów?

Awatar Karmelka098
    Karmelka098 jest nieaktywny Znany na forum

Spoko oko, nie zniechęcaj się, broń Boże!

Teraz może nic nie schodzi, ale jak ruszy, to będzie leciało jak jesienne liście

Dalej rób ćwiczenia, możesz zwiększyć intensywność ćwiczeń.

Mięśnie trochę ważą. Ale jeśli będziesz miała narzędzia to zbicie tkanki tłuszczowej będzie pestką

Ćwiczę z Ewcią!

Mieszka w
    Wrocław

Tak myślisz? W niedługim czasie zapisuję się na fitness, to na pewno też dużo mi pomoże, prawda? Szczerze mówiąc dzisiaj naprawdę czuję się zniechęcona. Co prawda jestem po cwiczeniach, ale kiedy widzę, ze 2 tygodnie w pewien sposób się 'katuję' i to nic nie daje... ;/

Awatar Karmelka098
    Karmelka098 jest nieaktywny Znany na forum

Fitness to świetny pomysł.

Podnoszenie tętna to świetny pomysł.

Nie zniechęcaj się

Będzie dobrze!

Ćwiczę z Ewcią!

Awatar Aisha016
    Aisha016 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

nie zniechęcaj sie ;] u mnie tez tak jest ze jakiś czas nic sie nie dzieje, czasami nawet waże więcej mimo tego ze cały czas trzymam sie diety i ćwicze. przychodzi taki czas ze staje na wadze a tam np 2 kg mniej ;] nie mozesz tez wazyc sie za często... a poza tym tak jak juz ktos wczesniej napisał ze miesnie ważą więcej niz tłuszczyk, dlatego gdy wykonujesz ćwiczenia to lepiej sie od czasu do czasu zmierzyć.
    na początku bedziesz "chudła" z wody, dlatego nie zniechęcaj się tez brakiem zmian w cyferkach na centymetrze ;]

NA EFEKTY TRZEBA POCZEKAĆ ;]

powodzenia
    Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach...

Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać...

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów