stary byku niech nawraca na swoich tematach dla doroslych.
i to nie mialo byc kulturalne bo czlowiek sie powtarza wciaz a wszystko mozna przeczytac z jeszcze lepszymi informacjami i ciekawostkami, przepisami itd. na forach dla kulturystow![]()
stary byku niech nawraca na swoich tematach dla doroslych.
i to nie mialo byc kulturalne bo czlowiek sie powtarza wciaz a wszystko mozna przeczytac z jeszcze lepszymi informacjami i ciekawostkami, przepisami itd. na forach dla kulturystow![]()
Poświęca swój czas, żeby tłumaczyć żółtodziobom co i jak w ich dietach.
przepraszam, rozwaliło mnie to. już będę wredna, przykro mi, ale tutaj na forum jest dużo takich, które siedzą już tu paręnaście miesięcy i nadal mają taką samą dupę, a innym gadają co mają robić. co za ironia.![]()
mwhahaha tu wiekszosc takichzeby chociaz waga szla jakos w gore a tu bez zmian zazwyczaj
ohhhjeeeaaaa. dzieciom nikt nie przemowi do rozsadkua na pewno nie stary byk co sie wymadrza i powtarza
![]()
fuckin,kochanie, wątpię aby tobie ktokolwiek zazdrościł rozmiaru XXL w przyszłości ;***
Nie zazdroszczę Ci 25 kg w tył.
Ostatnio kupiłam sobie pasek, spódnicę i bluzkę w rozmiarze S.
Przestałam sugerować się wagą (i innym też to radzę), dlatego że masa mięśni jest większa od tłuszczu i w związku z tym z obwodów ciągle spada, a waga poszła w górę.
Spokojnie, dbam o moją dupę lepiej niż sądzisz![]()
Fuckin, myślisz że siąde teraz w kącie i będę płakać?![]()