Wracam do życia))
Wprawdzie leparz powiedział, ze jeszcze przez dwa tyg mogę odczuwać skutki wirusa, ale co tam, co dzień silniejsza i z większym apetytem jestem)))
Wracam do życia))
Wprawdzie leparz powiedział, ze jeszcze przez dwa tyg mogę odczuwać skutki wirusa, ale co tam, co dzień silniejsza i z większym apetytem jestem)))
Dieta - mniej żreć i więcej ruchu
tu jestem: Nowa z dużym brzuchem, dużym tyłkiem i jeszcze większą motywacją aby się tego pozbyć - Część 1
Oj widze,ze tu grypa kroluje.
Zycze szybkiego powrotu do zdrowka.
Pozdrowionka![]()
No to super, że będziesz żyłaTeraz będzie tylko lepiej
Buziaki......
Cześć!
Nastrój mi się poleprzył bo pracy mam mniej i więcej czasu na przyjemności.
W weekend był grill, ogródek, rowerki i wędkowanie - jednym słowem relaksik!
Od 2 dni wróciłam też do ćwiczeń choć jakoś bez entuzjazmu
Waga raczej w górę niż w dół ale już sie nie czuję tak ociężale i mam nadzieję że w końcu coś się ruszy.
o rany... trochę mnie nie było, dzisiaj też miałam inne plany, a że pada od samego rana więc wyjazd na działkę przesunął się w czasie. Jest dobrzeznaczy, po wzroście pochorobowym opanowałam apetyt i na dziś jest tyle samo na osi co tydzień temu - 87,8, a już było nieciekawie...
Nie ćwiczę... znaczy owszem jeżdżę na rowerze codziennie (10 km - droga na działkę i z powrotem), jeżdżę konno, pielę, sieję, przycinam, ale żebym regularnie ćwiczyła to nie, no ale się nie martwię
a i jeszcze jedno - batoniki allevo - jeden dziennie i znakomicie poprawiają nastrój))
tu jestem: Nowa z dużym brzuchem, dużym tyłkiem i jeszcze większą motywacją aby się tego pozbyć - Część 1
zapomniałam jak się poprawia sygnaturkę, godzina grzebania i chyba dojdę
![]()
juz jest git.................................................. .................................................. .................................................. ................
To super, że się zbierasz po chorobieTak trzymaj
Buziaki...........
dobra dopadło i mnie to co wg mediów ma 80% Polaków
Hemoroidy
grrrrrr....
kaszlnąć nie mogę, bo mnie d... boli
i śmieszno i straszno![]()
No to raczej straszno.... ja też mam ale mnie nie boli na szczęścieIdź do dobrego dochtorka
Buziaki............