Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kasiu
obrazki jak zwykle świetne,szczególnie na początek dnia, bo czlowiek zaczyna uśmiechać się bez powodu:)
Rene
moja kicia też uwielbiala zaanektować laptop, szczególnie jak byl jeszcze cieply.
Agnieszko
płaszcze bardzo ładne ale dla mojej "wymagającej" i skomplikowanej sylwetki zupelnie nieprzydatne:(Dlatego pisałam o zupełnie innych sklepach bo tam mają więcej zrozumienia dla trudnych przypadków.Szczegolnie Marks&Spencer.Tam znalazłam spodnie w których wyglądam równie dobrze jak w sukience.Chyba pierwsze w życiu.
Kalahari
to byly pierwsze próby umieszczenia czegokolwiek większego niż znaczek pocztowy,teraz jestem trochę madrzejsza i jeszcze coś wstawię.
Nie podpisałam zdjęć ,bo nie wiedziałam czy one w ogóle pójdą ale ten falochron ciągnie się wzdluż mojej ścieżki rowerowej i widzę te fale na wyciągnięcie ręki.Pewnie dlatego tak mnie nad to morze ciągnie:)
Teraz już jeżdżę mniej ,bo jazda pod jesienny wiatr to niezła siłka jest,wczoraj tylko 3pętelki (14km)ale i tak jestem z siebie bardzo dumna, bo łatwo nie było,a przez 1 okrążenie w dodatku mocno padalo.
Trzeba mi bardziej przyłożyć się do diety, bo jakiś nadmierny luzik się niepostrzeżenie zakrada....Przed zjazdem nieźle się trzymałam,bo sukienka nie przewidywała miejsca na brzuch.Jeszcze ten absztyfikant nieźle podniósł mi samoocenę i trochę jakby uśpiló to moją czujność.
A wiadomo-jojo tylko na to czeka:cry:Mniej ruchu sprawia,że przyszedł czas na bardziej szczegółowe przyjrzenie się jedzeniu.I trzeba trochę przystopować,bo w długie ciemne wieczory waga niewiele wybacza....
Kasiu, jeśli to Basia fejsbukowa, to tyz piknie :D Mam nadzieję, że znów się odezwie :)
Gruschko, Max& Spencer zawsze odwiedzam w Złotych Tarasach gdy jestem u córki. W Łodzi mamy tylko w Porcie, a to daleko ode mnie. Tez bardzo lubię ten sklep. Mają ciuchy doskonałej jakości.
Dostalam kolejna wiadomosc od synka...juz koncowka podrozy...za tydzien bedzie w domu...:)
Jest teraz w Bagan
https://upload.wikimedia.org/wikiped...46/Bagan01.jpg
a mamuśku, jak tam pieknie
i poznałam że to Basia :)
Nie ma dzis chetnych na popoludniowa kawke? no masz! Akurat jak ja mam troche wiecej czasu...:bad:
No ale nic wypije sama i ubieram sie na basen... Do potem!
http://static5.milionkobiet.pl/files...872_729574.jpg
I przepis na dynie pieczona zostawiam..
http://mojepasjekrakow.blogspot.de/2...o-z-oliwa.html
ciao, gruschko-no widzisz jak ci ladnie poszlo z tym falochronem.
ja kiedys bylam w restauracji w Pld. Afryce w Capetown,gdzie fale oceanu rozbijaly sie o szklana sciane przy ktorej siedzialam...
niesamowite wrazenie ...
kasiu-te azjatyckie domy swiadcza o tym jak wszyscy bardzo chcemy---- do nieba...
kazda kultura buduje rozne wysoko-strzeliste konstrukcje zeby tylko go dosiegnac....
wczoraj mialam bardzo ciezki dzien prawie jak w psyche hitchcocka...
czasami zastanawiam sie jak ja to wytrzymuje?
jako jedna z niewielu w naszej grupie jestem tam juz 7 lat...duzo osob po prostu ucieklo lub zajelo sie problemami organizacyjno-administracyjnymi, ktore w zasadzie niewiele daja..
szkoda, ze nie moge tutaj o niczym pisac.....:(
kasiu-podeslij mi te linki do polskiej tv. ja nie moge nic tutaj zlapac bo zaraz ukazuje sie komunikat, ze w moim kraju polska tv. nie jest
mozliwa do ogladana...
jolu co slychac? jak tam prace ogrodowe? u mnie w tej materii nic sie nie dzieje---czekam az wszystko sie jakos samo "pouklada"i skompostuje...:)
aga- a ja w m. spancer kupilam zawsze "niewypaly" i juz tam nie chodze...
sabinko-jak samopoczucie? pewnie myslisz juz o ponownym wyjezdzie do anglii?
i tam na pewno zrzucisz zaraz to co ci na sercu ( i nie tylko)lezy:mdr:
maniusiu, jaka oferte pracy dostalas?
oj, juz po bólu, ale mam teraz łądnego nowego zęba, bo mi się odłamało pół, właściwie to cała przednia ściana.
Co do oferty pracy to raczej się nie zdecyduję , rozmowa była dość dziwna, panowie zadali jedno pytanie: ile pani sobie życzy zarabiać i tyle ...
trochę się poprodukowałam sama opowiadając o swojej :karierze" ale widziałam że ich to nudziło.
Magda, praca w księgowości , dość duża hurtownia, czyli moje zajęcie
a patrzyłaś na weeb.tv, nie wiem czy za granicą działa , ale jest tam troszkę oglądania
Szkoda Maniusiu, ze rozmowa poszla jak poszla... a ty chcialabys tam wlasciwie pracowac? Czy ta hurtownia to byloby cos dla ciebie? jakie mialas odczucia?
Madziu linki do telewizji masz dwie -trzy strony do tylu chyba- ja podawalam na TVP, i niektore rzeczy tez nie moge tam ogladac, bo nie sa w Niemczech dostepne- np Rodzinka.pl. ktora lubie- ale dzienniki, kabarety, filmy sa ok. http://vod.tvp.pl/1627183/filmy-fabularne
Maniusia podawala link do filmow i ja ogladnelam bez problemow zaraz tego samego dnia, film ktory polecila "Nic do oclenia".
http://www.cda.pl/
Zapisz sobie kochana w ulubionych bo skleroza nie boli ale...:mdr: