Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ewa...
to nie tak ze kawy nie widzialam... nie bylo jej kiedy zagladalam.... zapodalas wczasie kiedy ja swego posta plodzilam... wyslalam i wylaczylam komputer bo czas mnie naglil ... teraz widze ...
http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...01_Xq_orig.gif
Popieram zdanie Ewy...nie lubie polityki i nie znam sie na niej...
I uwazam, ze jest tyle ciekawszych i wazniejszych tematow...naprzyklad zdrowie, milosc, przyjazn... proponuje zatem bysmy zostawily akurat ten... Religia i polityka dzieli ludzi a nie laczy...:arf:
Wrocilam wlasnie z ogrodka i zapodalam sobie na obiadek zbierane w sobote przez malza i moja mamusie grzybki...mam nadzieje ze byly dobre!:mdr:
A w ogrodzie ciut poplewilam...:p
http://www.lolmania.pl/uploads/posts/t/l-11476.jpg
a ciut poklachalam z Natka!
A teraz robie sobie herbatke i zapraszam na nia serdecznie!
Witajcie!
Jak dobrze Kasiu przysiąść do herbatki :money:. Późno wróciłam i z przyjemnością wypiję.
Wybory i po wyborach. No cóż …
Agnieszko tym obrazkiem trafiłaś w samo sedno!
Natko – szkoda nerwów! Za to mam nadzieje, że badania wyjdą Ci teraz lepiej.
Jolinko – czekamy wieści po Wrocławiu. Tak by się chciało, żeby w końcu było coś bardziej konkretnego. Dobrze, że zdążyłaś się trochę wyleczyć przed wyjazdem. Co do zmiany rozkładu jazdy, to nie tylko Tobie nie przypasował – niestety! :beurk:
Reginko – a co to się stało? Tak dobrze spałaś wczoraj! Co do wyborów za granicą to trudno nie przyznać Wam sporo racji.
Ewciu – mam nadzieję, że to nasze ciągłe wtrącanie się nie zniechęci Cię do pisania o różnych swoich codziennych sprawach? :rolleyes:
Maniusiu – ja tez się z Tobą zgadzam :)
Sabinko :D Kalahari :D
2 załącznik(ów)
Załącznik 33249
Dzień dobry we wtorek.
Zaczynają się dla mnie trudne dni, bo zwykle w tym okresie przed 1.listopada mam totalna chandrę. Wczoraj przeglądałam sobie nasz watek na forum i inne też, i naszły mnie różne refleksje...
Ewa, tu obrazek dla Ciebie i dla mnie bardzo też też
Załącznik 33250
Krysiu, w dalszym ciągu nie wiem, jaką masz zagwozdkę z naszymi wpisami, a bardzo mnie to intryguje. No i odpowiadasz nam kochana na nasze posty ( dziękuję), ale ja chciałabym też wiedzieć co u Ciebie słychać :)
Gammuś, Natko, Sabinko, Maniusiu ,moje zdanie jest dokładnie takie samo- wyjechałeś za granicę, to znaczy, że już wybrałeś, więc nie głosuj za tych, którzy są w Polsce.
Jolinko, mam nadzieję, że dobre wieści przywozisz od lekarza :)
Miłego dnia dla wszystkich .
1 załącznik(ów)
Dzień dobry :)
Agnieszko, dzięki za kawusię, dobrze mi dzisiaj zrobi, choć niby dobrze spałam, nie mogę dojść do siebie ;)
Dziękuję za sentencję, którą mi zadedykowałaś, tak jestem może zbyt wrażliwa, ale nic na to nie poradzę, muszę z tym żyć :)
Ja też w okresie nadchodzącego święta i przez ten czas mam podobnie jak Ty, nostalgia, refleksje, wspomnienia... mam to zaszczepione w domu, może dlatego, ze w dzieciństwie straciłam mamę i ciągło się to przez całe moje życie...
Dobrego dnia wszystkim Wam życzę...
Załącznik 33251
Witam wtorkowo za kawusie na dzien dobry pieknie dziekujac...:)
Ostatnio zyje intensywniej przez przyjazd mojej mamy, bo staramy sie z siostra go jak najbardziej "uprzyjemnic"...no ale i tez pobyt mamy "wykorzystac".:mdr:
W zeszlym tygodniu np razem z mama porobilam troche zmian na kilku grzadkach, pozbylam sie starych ogoloconych z lisci pedow scindapsusa rosnacego u mnie w jadalni i zmienilam firany w pokoju stolowym. Moja mama w przeciwienstwie do mnie- :beurk:uwielbia takie prace...i za kazdym razem gdy u nas jest, to mnie do nich naklania.:p
U siostry robia tez przeglad szaf itp... Na szczescie teraz bardziej niz kiedys pozwala sie tez gdzies zabrac i chce cos zobaczyc...
Bo kiedys bylo: to wy jedzcie a ja tu w domu zostane i skoncze robote...:bad:
Stad ten wczorajszy wspolny basen...:)
Dzis ide na 13:30 na rozmowe do tej szkoly...bardzo jestem ciekawa co ta rozmowa przyniesie...
Na Wszystkich Swietych jedziemy juz w piatek do Polski... Zabieramy babcie z powrotem do domu. Z Wroclawia dojedzie tez do moich rodzicow corcia-alez sie ciesze!:money:
Ciekawe jak tam nasza Jolinka- i jakie wiesci przywiezie?
Natko- a ty masz miec dzis wyniki-tak?
Trzymajcie sie dziewuszki!
Dobrego dnia!http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...31_yb_orig.gif
Dzień dobry [emoji4]
Witam zawziętaski w ten bardzo zimny poranek.
Przymrozki, dachy białe, jesień na całego. http://images.tapatalk-cdn.com/15/10...cd49a3fd78.jpg
Tak wygląda park w drodze na siłownię.
Aguś ja też nie przepadam za listopadem, chociaż teraz odkąd moja córcia ma w tym miesiącu urodziny nie jest to już dla mnie tak smutny miesiąc.
Grób Rodziców już wyczyściłam i patrzę ze smutkiem na grób Teściów czy ktoś z czwórki dzieci go posprząta na 1-go.Na dzień dzisiejszy tylko ten nowy stroik co go postawiłam na rocznicę śmierci Teściowej jakoś wygląda. Resztę pominę milczeniem.[emoji20]
To jest ostatni tydzień przed wyjazdem do sanatorium. Mam jeszcze w planie kosmetyczkę i fryzjerkę . M przejeżdża może już w sobotę .Dobrze by było bo w niedzielę święto.
Będzie w domu na Święto Zmarłych drugi raz w ciągu tych kilku lat pracy na Zachodzie.
Kasiu powodzenia na rozmowie czekam na relację.
Miłego dnia kochane zawziętaski.
Sabinko gdzie się zagubiłaś?
Wracaj do nas.[emoji8]
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Dzien dobry
Agnieszko ...
oooo jaki dzis piekny napitek serwujesz .... serdeczne dzieki ...
zycze ci duzo sily ... w takich momentach trudno znalezs slowa pocieszenia ale bezcenne jest gdy mozna sie do kogos przytulic i poczuc ze ma sie kogos, na kogo mozna w trudnych chwilach liczyc ... refleksje w tym okresie mamy wszystkie ... nawet jesli z pozoru mamy osobowosc wesolka i lekkoducha, to czesto jest to tylko maska pod ktora jest skrywana wrazliwosc i bezradnosc wobec wyrokow Najwyzszego...
Ewa...
wierze, ze dla ciebie okres ten jest wyjatkowo trudny ... na szczescie niewielu ludzi zyje z tak okrutnym pietnem , jakim jest w zyciu dziecka, urtata matki ... moze nie brakowalo ci dobr doczesnych , o ktore twoj tata i jego zona zawsze sie starali , ale jestem pewna , ze jako dziecko wielokrotnie wyplakiwalas swe oczeta pragnac ciepla swojej mamusi ... jej przytulania, jej bliskosci, jej slow i pocalunkow... wierze ze teraz ,jako osoba gleboko wierzaca, z pokora potrafisz powiedziec : "...badz wola Twoja..." ale mysle ze , w sercu przez dlugie lata nosilas bol , smutek i bunt , i nie potrafilas zrozumiec dlaczego to wlasnie ciebie spotkalo ...
Na szczescie nie przeszkodzilo ci to wyrosnac na piekna, madra, uczciwa, wrazliwa kobiete , ktora rozsiewa woklo siebie bardzo pozytywna aure i ktorej nie sposob nie darzyc symtatia...
https://www.jestemfit.pl/attachments...y_35881242.jpg
Kasiu ...
cos mi sie pokielbasilo ,bo myslalam ze mamusia juz do Polski pojechala... czyli zaczynam miec problemy z czytaniem ze zrozumieniem ;)
Krysiu...
umnie nic nie musi sie stac... czasami spie jak niemowle, ale czesciej niestety nie wychodzi mi to za dobrze... wcale nierzadko przewracam sie do bladego switu ... to sie zaczelo w okresie przekwitania i niestety tak mi pozostalo ...
Jolonko...
prosimy o kilka slow o wizycie we Wroclawiu ...
Sabinko...
cos cie tu jakby mniej bylo widac ...
Kalachari...
tu ziemi , tu ziemia.... ower , ower...
Wszystkim zawzietaskom milego dnia
http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/511...48_pz_orig.gif
1 załącznik(ów)
[I][I][I]Dziewczynki witam serdecznie wszystkie razem i każdą z osobna :)
nie ma mnie ostatnio bo dużo czasu poświęcam na rozmowę ze sobą, bardzo poważną rozmowę, chyba nie muszę pisać na jaki temat...jem dużo, dużo za dużo, zupełnie nie to co należałoby jeść...ale przy tym jakoś za łatwo się rozgrzeszam i to mnie zaczęło martwić, jak się nie opamiętam i nie zacznę jakiejś diety to będzie ze mną krucho...ale już się pomału zbieram i na pewno wrócę, nie ma innej opcji :)
poza tym zaraz idę do lekarza bo kaszlę okropnie :(
buziaki dla wszystkich
Załącznik 33255
Sabinko życzę zdrówka [emoji7]
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka