Hurra! Mam nowe ząbki! Na to konto zaprosilam siostrę na kawkę. ..http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...8771d7fa5c.jpg
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
Wersja do druku
Hurra! Mam nowe ząbki! Na to konto zaprosilam siostrę na kawkę. ..http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...8771d7fa5c.jpg
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
Dzień dobry, witam z filiżanką kawy, dzisiaj w miarę wyspana,pewnie po fitnessie, urlop zarezerwowany , emocje opadły ;) jeszcze właściwie, by się spało, ale muszę pokręcić włosy przed pracą ;)
Załącznik 34808
Miłego dnia dziewczynki
Załącznik 34809
Witam w piatek :)
Ewa, patrząc na Twoje zdjęcia na fb, uważam, że żółty- ten głęboki, nasycony, i jasne włosy, to zdecydowanie Twoje kolory :)
Natomiast jeśli chodzi o jelita...czy Ty pijesz codziennie zioła? Mnie bolą jelita od ziół. Nawet jeśli wypiję tylko szklankę dziennie. Nie bolą mnie tylko od pokrzywy i skrzypu.
Kasiu, gratuluję ząbkówZałącznik 34810
Dobrego dnia dziewczynki.
Witam was moje kwiatuszki!http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...-iFryAyTOK0Pkz
Dzieki Za kawencje- jak mowia niektorzy z nas...
Aga- ty zlosliwcze! Takie uzebienie to ja mialam przedtem! :p
A teraz to mam pelny garnitur!:mdr: A pamietam jak sie szarpalam- co zrobic- czy te nieszczesne implanty czy jednak wyciagana protezke...:aww:
Zdecydowalam sie na implanty i jak na teraz to jestem mega zadowolona! Oby tak pozostalo! Ale wycierpialam sie przy tym niemalo...pamietacie mnie na tym chomikowym zdjeciu chyba... no i koszty straszne...nawet nie chce o nich myslec. Tym bardziej, ze zlozylo sie to w czasie z mym bezrobociem...:arf: No ale -mam nadzieje, ze jakos to bedzie...bedzie sie splacalo na raty...
Spadl mi z niczego ...kilogram z wagi. Nie zebym byla zmartwiona rzecz jasna z tego powodu ale nie przestaje mnie to zadzwiac.:confused:
Wczoraj wieczorem zjadlam normalna weglowodanowa kolacje i pol paczka, popilam dwoma kieliszkami cytrynowki (zeby sia zabki dobrze gebusi trzymaly!) a dzis rano waga nizsza niz wczoraj. A w poniedzialek, wtorek dietowalam zawziecie odmawiajac sobie wszystkiego dobrego i... waga rosla!:bad: No niech mowi kto chce i co chce- to musza byc jakies czary mary z hormonami, zatrzymaniem wody etc...
Kasiu, ja już kiedyś tez pisałam, że po alkoholu chudnę...może po prostu powinnyśmy zacząć pic ?...Załącznik 34811
gratuluję !
zawsze po alkoholu waga leci na chwilę, bo odwadnia, ale życzę Ci Kasieńko, zeby tak zostało, ja dzisiaj bez alkoholu mam 1 kg mniej, ale zobaczę co będzie w poniedziałek na ważeniu WW.
Aga dzięki za komplement, bardzo lubiłam tę kurtkę i jak nie noszę żółtego, w niej było mi wyjątkowo dobrze, niestety wylądowała w Caritasie. Do blondu już wróciłam i mam prawie taki kolor jak na zdjęciach.
Miłego dnia, już mnie czas przegonił ;)
Załącznik 34812
Ewa, super :). Widzisz, z każdej imprezy znajdziemy jedno, dwa zdjęcia, które są fajne. A z tej wycieczki na której byłaś, wszystkie , które wrzuciłaś są super. Czyli- wyjazd był naprawdę udany, a Ty zrelaksowana, ciuchy i włosy świetne, i życzliwy fotograf - wszystko razem dały taki efekt :)
Popieram wypowiedz Agniesi w calej rozciaglosci! Widac, ze ten fotograf potrafil uchwycic caly twoj czar i wdziek Ewuniu!
Dzien dobry
wpadlam sie przywitac i kawysiorbnac i lece w miasto...
Ewa...
podpisuje sie pod slowami Agnieszki .... superowo wygladasz w tych kolorach , no i jeszcze ta sceneria ... razem BAJKA !!!
Kasiu ...
obysie dobrze sprawowaly twoje "drogocenne" ;) a tak na marginesie to ile Cie kosztowaly ?
Lecebo jestem umowiona w miescie z kolezanka ...
Milego dnia wszystkim zycze ...
Dzień dobry :)
jestem wściekła od rana bo znowu popsuł mi się tablet, który kupiłam, żeby zabierać do Anglii i być niezależna :)
kupiłam we wrześniu, pierwszy raz popsuł się w listopadzie a teraz znowu :bad:
już raz go odsyłałam i czekałam kilka dni a teraz nie wiem co mi zaproponują, kupiłam przez Allegro ale w sklepie, kupiłam bo był tani a nie zależało mi na jakimś wypasionym, chciałam mieć na wyjeździe jakiś swój komunikator ze światem a poza tym miałam tam fajne gierki ha ha, jeszcze wczoraj grałam a dzisiaj kaput - nie chce się nawet włączyć :(
jutro się zważę oficjalnie, sama jestem ciekawa czy coś mi naprawdę ubyło bo waga waha się :)
Mario staram się stosować "twoją" obecną dietę, czy u ciebie waga ruszyła w dół od razu czy po jakimś czasie dopiero?
pasuje mi to jedzenie tylko 3 razy :)