Syberyjko , akurat teraz takie smutki u nas. Ale tak jak w życiu u nas jest.
Wersja do druku
Załącznik 36435
Witam w środę, dziś wyjątkowo długą i nudną, bo mamy klasyfikacyjne posiedzenie rp :(
Dobrego dnia :)
A dla Jolinki, na rozpędzenie smutków, serdeczne życzenia imieninowe
:)Załącznik 36436
hej dziewczyny
dziś u mnie mglisto i ddżysto ale za to jest czym oddychać :)
Aga u mnie każdy dzień pracy jest długi i nudny :)
Martusia dzwoniła z pleneru taka bidula wymęczona a jeszcze trzy dni pracy przed nią ale podobno piatka będzie :)
Agnieszko, u mnie od wielu tygodni jest słońce i ciepło. Codziennie podlewam ogród :)
Witam was moje kochane!
No tak to juz jest na tym swiecie, ze u jednych swieci slonce a u drugich pada deszcz...:arf:
Czasami nawet za duzo tego deszczu...:beurk:
Doslownie. I w przenosni!
Maniusiu, Reniu, Jolinko...trzymajcie sie dziewczynki!
Co do ilosci spadnietej na ziemie wody to we Frankfurcie nie bede musiala w tym roku chyba wcale ogrodu podlewac... :bad:
Zreszta nie bedzie co podlewac! Bo wszystoko jak tak dalej pojdzie to mi pognije! Pada i pada i to takie rzesisty silny deszcz burzowy!
Wczoraj zalalo u nas pol miasta! Szczegolnie po drugiej stronie Menu, tej poludniowej- na fb zamiescilam fotki z zalanej stacji metra.
Ja mieszkam w polnocnej czesi Frankfurtu wiec narazie sie trzymamy...nad woda!:beurk:
Jola swietuje w ten weekend swe podwojne swieto...Jolinko zycze raz jeszcze udanego spotkania w gronie najblizszych i niech ci ono oslodzi gorycz ostatnich przezyc...:heart:
Syberio- chcialam ci podac moje namiary na fb ale musimy sie "zaprzyjaznic"-bo inaczej nie moge ci wyslac wiadomosci na priv...;)
Agusiu- zapomnialam podziekowac za kawusie! jestes kochana!
Grazynko i dla ciebie kochanie calusy za codzienna poranna obecnosc tutaj i za slowa , ktore piszesz- jestes moja droga bardzo pozytywna osoba!:love:
Dobrego dnia dla wszystkich!
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...e3d8083694.jpg
Joluś Rene- nie pytam o nic jestem myslami z wami i trzymam kciuki na lepsze jutro
Załącznik 36437
oraz przesyłam promyki słońca mając nadzieje na mniej smutku a więcej radości.
Nie jest to łatwe w ciężkich chwilach, ale myślę ze jak człowiek się komuś wygada ze swoich problemów jest mu lżej.....
Załącznik 36438
Dzień dobry dziewczynki :)
Maja zaprasza na muffinki jagodowe, swieżo upieczone, na zdjęciu przed włóżeniem do piekarnika :mdr:
Załącznik 36439
ciao-
natychmiast biore 2 muffinki--grazie
ze wzgledu na to, ze ostatnio podnosi mi sie ciagle cisnienie-z roznych powodow a wiec jestem dosyc podekscytowana-w roznych sytuacjach
towarzysko-prywatno-zyciowych=
nastpil spadek mojej wagi az...o 1 kg.:great:
i natychmiast dziele sie z wami ta tak wazna dla mnie wiadomoscia:lol:
i sama sobie gratuluje, majac nadzieje, na nastepne cisnieniowe(pozytywne)momenty :mdr:
dziewczyny, to kiwi ,ktore wisi na selerze. to symboliczne wspomnienie moich drzewek kiwi, ktore rosly jak szalone ,oplataly altane, sasiadujace z nimi sosny i prawie dochodzily juz do dachu sasiada....a wiec wlasnie zostaly calkowicie wyciete.....szkoda mi ich-ale byly nie do opanowania i przez lata zrobil sie z tego ogromny poplatany galeziowy supel:cry:
rene-przykro mi, ze wzgledu na twojego meza , uwazam, ze zawsze trzeba miec nadzieje i wiare ze bedzie: mimo wszystko dobrze.
sabinko---twoja wnuczka jest do ciebie podobna!!!