Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...W3W5Q/viewform poprawione
Dzień dobry, postanowiłam się przypomnieć
Mam do was Drogie Panie ogromną prośbę,otóż piszę pracę magisterską na temat stylu życia i objawów menopauzy u kobiet w wieku 40-65 lat.Chciałabym Was bardzo prosić o rozwiązanie anonimowej ankiety, zajmie wam to kilka minut a mi bardzo pomoże, ponieważ potrzebuję jak najwięcej osób żeby badania były dobre. W wolnej chwili bardzo bym prosiła o rozwiązanie ankiety, będę ogromnie wdzięczna!
- w sprawie ankiety
zajrzałam do niej - ale uważam, że dotyczy ona osób dużo młodszych ode mnie, tak że się nie wypowiadam.
Maniu - jakie poziomy !!!!
Raczej tabletki musisz zmienić, nie mogą Ci tak życia dezorganizować !
Cytat:
Zamieszczone przez
Mania48
Chciałam tu pomarudzic mojej kochanej siostruni ale nie pomarudze bo od kilku dni mnie wali na glebe cisnieniowo a dzis juz jest masakra normalnie wiec zamiast klikania bedzie wyro bo cały wieczor w poziomie spedziłam i normalnie na oczy juz nie widze .
Myslalam ze lubisz Suzke i sie o jej zdrowie zapytasz (juz nic o niej nie powiem) lub ze chociasz ucieszysz sie z agacostam a Ty calkiem wszystko olalas, skype tez olalas. :cry:
No coz, rodziny sie nie wybiera A SZKODA !
Ide do szafy, Saga, posun sie!
Opty ten zolty lisc to od upalow, zadna choroba...
1 załącznik(ów)
Załącznik 38860witam .
Na chwileczke zajrzałam z kawa .
U nas jest pochmurnie ,ale na szczeście nie pada i moge wyjsc na spacer ,bo inaczej kiepsko bedzie z nogami .
Anoolko ,możesz sie pozalic zawsze wyslucham ,źal mi Twojej pupilki ,nie zasluzyla na to ,taki słodziak .Przesyłam pogłaski.
Po cichu licze ze jeszcze bedzie chociaż lepiej- na tyle żeby nie cierpiała.
Opty ,jest jeszcze jeden szpital gdzie wymieniają baypasy ,ale nie chcą ,bo to jest ryzykowne ,jak sie nie uda to trzeba amputowac noge :(
Wiec chodze do puki moge ,może znajde gdzies dobrego specjaliste ,są w Bydgoszczy ,Wrocławiu ....zobaczymy.
Maniu ,to Cie sponiewierało .odpoczywaj ,nabieraj sił:love:
Bońciu ,to miło było z wnukami :D ja tez zawsze jestem rozbawiona ,mamy dwuletnia Nele ,pocieszna:D
Sagus ,wyjdz z szafy ,pewnie nie masz zachety ,bo na dworze nie za bardzo....powodzenia .
Udanego tygodnia Wszystkim Kruszynkom:love:
Dziękuję Nutko za kawę..akurat siadłam przy stole to chętnie się napiję!
Masz rację...nasze wnuki są urocze a najfajniejsze jest to,że nie musimy opiekować się Nimi non stop!!:p
Jak Suzi dziś Anoolko?
Najwyższa pora,żeby już było znacznie lepiej!
Maniu ja też miałam ogromne problemy ciśnieniowe przez 2 dni..wiem jak to dokucza..u mnie zadziałało po odebraniu zawiadomienia o zmianie terminu rozprawy...nic nie poradzę,ze tak mój organizm reaguje!
Opty pisałam wcześniej,że zamykam jeden lokal..akurat do końca marca...potem luzik...więcej czasu dla siebie...coś sobie wymyśle..
Co nie znaczy,że nie będę w ogóle pracować...będę ale już nie tak intensywnie.
To mój czas dla mnie!
Tak sobie wymyśliłam.
Może na weekend majowy gdzieś wyruszę??
Wypiłam kawę czas zbierać się do pracy!
No jeszcze mi tu posta nie wcięło :mad::mad::mad: Prąd mrygnął noż mać.:mad:
Jesoo jak pech to nawet TU ! Nie gniewajta się na mnie, że się nie odzywam...Po prostu spiętrzyło mi się masę problemów w tym i finansowych - bo padła nam też żywicielka i to poważnie. Dawałam jej jeszcze czasu do września - niestety.
Dlatego wolę to wszystko przemilczeć ale macham - cobyście nie myślały , że o Was zapomniałam. No to wszystko mojemu Ślubasowi spuchł znowu policzek....NIE wiem CO TO JEST :( Obejrzałam pychola w środku, lusterkiem od tyłu i dalej głupia jestem:( I dziwię się , że...Go nic nie boli...a on ma to wszystko w zadzie. :mad:
Aniu - do szafy Cię nie wezmę. Masz być dzielna:heart::heart::heart: w swoje jutro i się trzymać ! A ja trzymać będę mocno kciuki za te oczka koralikowe - cudne. Nie widać żeby cierpiała a to dla mnie najważniejsze no i grunt, że je i pije. Będzie dobrze .Musi.! Nie zarzucaj sobie niczego...Jesooo Kobieto żeby tak wszyscy dbali o swoje piesie jak Ty to świat byłby piękny!
Obrazki obejrzałam to taki balsam na moje smuty i zmartwienia i NERWY. Nic nie poradzę taka mam konstrukcję.
Nutko :heart: - Bardzo dobrze Cię rozumiem:( tylko nie kumam dlaczego w tym kraju tak musi BYĆ ? Czekam na termin zastrzyku - będzie "bolało" w kieszeni najbardziej.:(
Maniu - coś było na rzeczy z ciśnieniem :( Ja spałam 2 dni...z przerwą na pobyt u Mamy - dziś już się nie wywracam ale wczoraj o godzinie 20 spałam jak mops....chyba znowu na zapas.
Poślę bo długo klikam.
Opty - ankieta ( którą wypełniłam) nie jest dla młodych ludzi - przynajmniej tak mi się zdaje - bo jeśli pytanie jakieś nie dotyczy Twojego wieku - to jest "nakaz" pominięcia go.
U mnie była przedwczoraj BURZA z piorunami, wichura i insze takie paskudy. Ale "rąbało" nieźle.
Bońcia- Tobie życzę na jutro rozwiązania pomyślnego dla Ciebie ! Coś pamiętam, że miało to być w I dzień wiosny ? Trzymaj się !!
Yoanka- Jak nastrój? Hehhe - pytają Dziewczyny co Ty polerujesz ? Młodą stażem Mężatkę ????????
Trzymajcie się ciepło i zdrowo !
Sagus no juz sama nie wiem co działa bo od kilku dni wyniki cisnieniowe oszalały a dzis na cwiczenaich to połowa cwiczen ominieta bo tak parszywie sie czułam a nie chciałam nie isc bo potem zawsze lenistwo lapie .No tez wiesz co młoda męzatka moze polerowac hihi a potem czasu na klikanie nie ma .
Bonciu no u Ciebie to te cisnienie to z rozumiałe ale nie rozumiem dlaczego chłop taki wredny i tak przeciaga .
Nutko no dzis poł dnia przelezałam jak padlina ale tylko zaległosci w robotach sie robią a tu swieta idą .
Anoola ja juz nic nie mowie jeno paluchy sciskam i modły uskuteczniam .A skypa nie olałam jeno nie słyszałam bo juz tuptałam po chacie a trzeba było obudzic wczesniej .
Optus no musze do lekarza ale teraz mały ma zmiany siedziby warsztatu i taka uziemiona jestem.
1 załącznik(ów)
Czytam o Waszych problemach ciśnieniowych - na razie mnie takie sensacje nie łapią. Pewnie wszystko przede mną...
Maniu - a co ma wspólnego warsztat z lekarzem ? Godziny przecież różne ?
Jutro trzymamy podwójnie kciuki ? Okey, będę trzymać i wierzyć, że pomogą.
Nutko - udało się ze spaceru skorzystać ?
Jak wróciłam z pracy - to się ładnie wypogodziło i udało mi się popracować - ale pod wieczór znów się rozpadało...
A pryzma z kompostem czeka na przerzucenie, może trochę podbiorę - na grządkę się przyda.
Anulka - Twoje trawska są bardzo ekspansywne. Jak sobie przypomnę, jakimi rozłogami one się rozłażą, to dziękuje Bogu, że u mnie takie nie rosną !
Yoanka - jak maratony ? Karaluchy na Ciebie plują ? (tak to jakoś brzmiało Twoje określenie).
Saguś - nieszczęścia w parze widzę chodzą !
Goduś - nie było Cię na kawie ? Zapracowana ?
Piszę i gadam przez telefon, pewnie mnie znów wylogowało.
Dobrej nocy Kruszynkom !