Strona 1 z 9 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87
Like Tree13Lubią to

Wątek: Srutututu majtki z drutu ;)

czikikarotka Guest

Cool Srutututu majtki z drutu ;)

"Nosz ku..." pomyślałam sobie wczoraj, kiedy przeglądałam się w lustrze. Mój brzuch jest wielki. Jeszcze gdyby był okrągły i twardy, to mogłabym ściemniać, że w ciąży jestem. Ale nie jest Jest miękki i ma fałdki.
    Muszę coś z tym fantem zrobić. I potrzebuję pomocy, szczególnie tej motywacyjnej, bo z motywacją u mnie ostatnio kiepsko. A sprawa wygląda tak: ponad rok temu wzięłam się porządnie za siebie i z wagi 114kg schudłam do 75kg. A potem mi się w głowie coś pozatykało i motywację szlag trafił. I przez dwa miesiące, z myślą w głowie "że od jutra biorę się w garść", jadłam wszystko, czego grubas jeść nie powinien

Póki co, to teraz cierpię katuszę, bo od wczoraj wróciłam do diety i mój rozciągnięty do granic możliwości żołądek burczeniem sygnalizuje mi, że jemu wcale opcja diety się nie podoba
    Wstyd mi jest, że wracam na forum z podkulonym ogonem, no ale może dzięki temu wróci mi motywacja. Bo jak nie wróci, to czeka mnie wielkie jojo. Wielkie, tłuste i galaretowate jojo

Awatar Yoginka77
    Yoginka77 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Wpisy na blogu
    43

Domyślnie Odp: Srutututu majtki z drutu ;)

to i tak nieźle, że przez 2 miesiące jedząc wszystko co niedozwolone, wróciło Ci tylko 3 kg
    Trzymam kciuki, motywacja musi się znaleźć - może masz jakieś stare zdjęcia ku przestrodze?

Sierpniowe bieganie i nie tylko
    Be water, my friend! - Bruce Lee

Awatar MirjamM
    MirjamM jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Częstochowa
    Wpisy na blogu
    79

Cziki nasza wróciła no już się zmartwiłam ,żeś poszła na dobre Dobrze , że jesteś warto tu być chociaż w celu utrzymania wagi, niestety odejście z forum zawsze gwarantuje murowanym jojo Do bojuu, do bojuuu cziki ja też szukam motywacji więc do bojuu!

Awatar kajaking
    kajaking jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Ze 114 na 75 to już jest fantastyczny wynik! Moje kilogramy zaczęły wracać jeszcze jak siedziałam na forum, ale rzeczywiście totalna porażka była jak opuściłam forum Dlatego jestem z powrotem

Nie poddawaj się i bądź twarda

czikikarotka Guest

Cytat Zamieszczone przez Yoginka77 Zobacz posta
    Trzymam kciuki, motywacja musi się znaleźć - może masz jakieś stare zdjęcia ku przestrodze?
    Problem w tym, że mam też teraźniejsze zdjęcia, na których wcale a wcale się sobie nie podobam Dziwne stworzenie jestem.
    Mam jedną, starą kurtkę w której obecnie się topię. Co jakiś czas z próżności ją zakładam, coby poczuć dumę ze swoich osiągnięć. Może ja powinnam w niej teraz stale chodzić? I jeszcze saunę bym miała...

Wydaje mi się, że muszę przetrwać jakieś dwa do trzech idealnych tygodni diety, wraz z ćwiczeniami. Żeby wczuć się ponownie w rytm i przyzwyczaić na nowo do zgoła innego trybu życia. Tylko ciężko jest zacząć, kiedy w głowie kusi myśl, że przecież zawsze można zacząć od jutra

Awatar MirjamM
    MirjamM jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Częstochowa
    Wpisy na blogu
    79

Cziki wrzucam filmik tak dla motywacji
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kajaking
    kajaking jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Taaaak... Zawsze można zacząć od jutra, od poniedziałku, od pierwszego... Ciekawe dlaczego raczej nigdy nie pojawia się myśl, żeby zacząć TERAZ?

czikikarotka Guest

Cytat Zamieszczone przez kajaking Zobacz posta
    Ciekawe dlaczego raczej nigdy nie pojawia się myśl, żeby zacząć TERAZ?
    Bo TERAZ jest zbyt bliskie? Nie wiem, ale jak kiedyś znajdzie się ktoś, kto nauczy mnie nie odkładać żadnych rzeczy na później (tudzież na poniedziałek ), to będzie moim prywatnym bogiem.

Cytat Zamieszczone przez MirjamM Zobacz posta
    Cziki wrzucam filmik tak dla motywacji
    Kurczę, przeraziłam się jak ta kobiecina powiedziała, że te 5 kromek ze smalcem to 2000kcal! A ja się pół życia zastanawiałam, czemu gruba jestem skoro wcale AŻ tak dużo nie jem
    Dziś za to czuję się tak, jakbym przepiła całą noc. Zawsze tak mam w pierwszych dniach diety i ciekawa jestem skąd to się bierze Ale póki co dumna z samej siebie jestem, bo wczoraj byłam grzeczna

Awatar Yoginka77
    Yoginka77 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Wpisy na blogu
    43

pewnie z jakiegoś wewnętrznego oczyszczania się organizmu z toksynek powodzenia na dalszych etapach!

Sierpniowe bieganie i nie tylko
    Be water, my friend! - Bruce Lee

czikikarotka Guest

Cytat Zamieszczone przez Yoginka77 Zobacz posta
    pewnie z jakiegoś wewnętrznego oczyszczania się organizmu z toksynek
    A to bardzo możliwe. Muszę wrócić do picia wody z cytryną z samego rana. Rok temu, na samym początku mojego odchudzania bardzo fajnie na mnie działała
    Na wadze 75,9kg. Czyli przez te trzy dni zleciała ze mnie nagromadzona woda. Czyli moje jojo to tak na prawdę 0,9kg

Strona 1 z 9 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów