Pokaż wyniki od 1 do 10 z 123
Like Tree19Lubią to

Wątek: Aga postanowiła schudnąć, odchudzanie w delegacjach, czy to w ogóle możliwe?

Mieszany widok

Gość Aga postanowiła schudnąć,... 01-04-2012, 11:26
Gość Odp: Aga postanowiła... 14-11-2012, 21:26
cukier_gotka Odp: Aga postanowiła... 14-11-2012, 21:55
    Aga_1987 Guest

Domyślnie Aga postanowiła schudnąć, odchudzanie w delegacjach, czy to w ogóle możliwe?

Witajcie, czy na prawdę nie ma tu nikogo kto próbowałby się odchudzać żyjąc w hotelach? czy to jest nie do zrobienia? Bardzo chciałabym zasięgnąć rady kogoś kto próbował odchudzania w delegacjach, żyjąc w hotelach i chodząc co wieczór na kolacje....Czy schudnięcie w takim wypadku jest w ogóle możliwe?
    Ostatnio edytowane przez Aga_1987 ; 01-04-2012 o 11:29

Aga_1987 Guest

Domyślnie Odp: Aga postanowiła schudnąć, odchudzanie w delegacjach, czy to w ogóle możliwe?

Odświeżam temat, gdyż nadal jest on aktualny. Wtedy kiedy zakładałam wątek bardzo szybko poległam bo jakoś brakło mi motywacji. Od dzisiaj będę tu pisać swoje sukcesy i porażki, zapraszam wszystkich chętnych do komentarzy i dyskusji oraz dzielenia się swoimi doświadczeniami.

Nadal żyję w hotelach, w domu jestem na ogół piątek-niedziela więc nie jest to proste. Nie mam praktycznie dostępu do kuchni w tygodniu, więc nie ma mowy o gotowaniu pysznych dietetycznych potraw
    Staram się jak mogę stosować do diety, (na razie od poniedziałku), ograniczam alkohol i niepotrzebne węglowodany, jem więcej ryb i grillowanych potraw oraz warzyw. Śniadania - owsianka + owoce, a nie tak jak wcześniej angielska wyżerka. Śniadania w weekend - gotowane jajko + chleb razowy i kawałek chudej szynki.

Udało mi się znaleźć też dobre strony takiego trybu życia. Otóż 3-4 razy w tygodniu mogę uczęszczać na siłownię. W prawdzie są to różne siłownie w zależności od lokalizacji, ale podstawowe sprzęty muszą w nich być. Nie mogę też korzystać z usług trenerów na miejscu, botakie coś jak indywidualny plan treningowy jest tylko częścią pakietu, lub sporo kosztuje.
    Czasem trafi się jakiś basen hotelowy czy sauna, więc nie mogę narzekać.

Wiek 25
    Wzrost 168
    Obecna waga 85kg

Siłownia dzisiaj zaliczona, a6w zaczęta wczoraj i wieeeelka motywacja
    MUSZĘ W KOŃCU PODOBAĆ SIĘ SOBIE I LUBIĆ PATRZEĆ W LUSTRO!!

Awatar cukier_gotka
    cukier_gotka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź
    Wpisy na blogu
    31

Domyślnie Odp: Aga postanowiła schudnąć, odchudzanie w delegacjach, czy to w ogóle możliwe?

Skoro masz tak nieregularny tryb życia, może pomyśl o diecie IF? Zakłada surowy reżim tylko 2 dni w tygodniu - skoro nie masz dostępu do kuchni, mogłabyś wtedy się przestawić na tryb zagryzania warzyw i picia soków warzywnych i owocowych. Przez pozostałe 5 dni jesz normalnie, to znaczy nie masz żadnych wytyczonych produktów, ilości ani godzin. Zapraszam do mojego wątku po więcej szczegółów

Płynę z Calais do Dover:

Cukier Gotka na diecie bez nazwy

Aga_1987 Guest

Dzięki bardzo za info, zerknę na pewno i zobaczę "z czym to się je" Może faktycznie to będzie najlepsze rozwiązanie.

Na razie waga 85kg to waga z 6-11. Następne ważenie jakoś koło 27-11 (żeby się nie zniechęcić jakby nie było zbyt szybko rezultatów i na tej samej wadze).

Waga profesjonalna w siłowni, wraz z pomiarem tkanki tłuszczowej...

Waga 85,0kg
    Wzrost 168cm
    BMI 30,1

Waga idealna pomiędzy 52,8 kg a 71,4 kg

Body fat % 34,1% (Excellent 21%, Good 26%, Average 29,3%, Poor 34,8%) Prawie POOR...
    Body fat mass 29,0kg

Dokładnie ta waga i wydruk z niej mnie przeraziły i sprawiły, że postanowiłam podjąć tę walkę. Jak teraz mi się nie uda, to już chyba nigdy...
    Ostatnio edytowane przez Aga_1987 ; 14-11-2012 o 22:34

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów