Strona 16 z 20 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 196
Like Tree90Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE to gra w której WYGRYWAM bo tracę!! - Część 2

Awatar blackbery
    blackbery jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE to gra w której WYGRYWAM bo tracę!! - Część 1

wieczór a ja bezkarnie na forum siedzę bo zimno i mokro za oknem. Obok mnie moje dwie gwiazdeczki (tutaj je znajdziecie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] => tytaj miały zaledwie 7,5 tygodnia ale teraz są jeszcze bardziej urocze no i większe) śpią na kocyku. Ja zaraz będę brzuchy ćwiczyć, a potem masaż bańką chińską. Taki mam plan na dzisiejszy wieczór ....

A nawet udało mi się Was wszystkie poodwiedzać

Awatar MirjamM
    MirjamM jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Częstochowa
    Wpisy na blogu
    79

Blacki jaki sweet kociak ja też chce takiego hihi))
    Wieczór masz fajny z kociakami w tle)) apropos baniek chińskich nie boli cie skora po nich? Ja mam dużo naczynek na nogach nie wiem czy bańka byłaby dla mnie Sweet dreams i wyściskaj te słodkie kochane kociaki ode mnie
    blackbery lubi to.

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

https://www.jestemfit.pl/chce-schudn...ml#post3174432
    Robimy nową Akcję, piszesz się?
    blackbery lubi to.

Awatar blackbery
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    2

MirjamM no są słodzizny jak trzeba też potrafią wkurzyć i rozrabiać. Ale bez nich moje małe M było by puste .... plan wykonany i brzuchy i bańka.
    Waszko bardzo chętnie się przyłącze ale dopiero po powrocie z Egiptu. Tam to nawet nie ma szansy na trzymanie diety. Owszem ćwiczenia zamierzam kontynuować ale jednak to urlop .... będę pisać sobie w zeszyciku co i jak ale wydaje mi się że nie bardzo będzie się to miało waszych zmagań

Kobiety,
    plan wczorajszy wykonany Aż dziw bierze że JA (!?) grzecznie, codziennie macham brzuchy i jestem w 13 dniu A6w a co za tym idzie 3 serie po 6 ćwiczeń po 10 powtórzeń co razem daje 180 brzuchów no jakby mi to ktoś powiedział kilka miesięcy temu to bym go wyśmiała
    Czasami boli mnie skóra jak dam za mało oliwki do masażu (mam te czarną z Ziaji). Staram się ok 15-30 min masować brzuch. Na razie nogi zostawiam w spokoju. Koncentracja pełna na "zwisie inflacyjnym"

Jeżuniu 3 dni di urlopu ................

Awatar blackbery
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    2

No i wieczór nastał w sumie jestem od prawie 3 godzin w domu a jeszcze nic konstruktywnego nie zrobiłam oprócz zjedzenia kaszy manny na mleku z rodzynkami i parówek na kolację. Teraz zasiadłam przed komputerem na forum a na wieczór zaplanowane mam błoto. więc znowu 2 godziny będę robić nic bo grzecznie trzeba w tym leżeć. Dziś brzuchów chyba nie będzie bo czasu braknie.
    Kurcze dziwne spisałam wszystko co zjadłam i wypiłam (mleko) i wyszło nie całe 1200 kcal. No teraz muszę dodć kieliszek likieru Adwokat no to wychodzi jakieś 1350 kcal. Spalania jak policzyłam bez ćwiczeń wyszło prawie 1500 czyli powinnam chudnąć a tu nic ... coś źle robię. Muszę to przeanalizować. Może to kwestia popołudni i jedzenia więcej po pracy bo jest czas niż w pracy kiedy go nie ma aż tyle no i inni patrzą ... hmmmmm
    W każdym bądź razie myślę sobie że trzeba przeprowadzić analizę, potem na 100% oczyścić wątrobę (po powrocie z Egiptu) i zacząć dietę zgodnie z 3dChili bo tam ok 1300 kcal ale fajnie rusza metabolizm. Muszę się pilnować na wyjeździe - jednak Egipt nie będzie sprzyjał dietkowaniu. Będę się musiała pilnować i obiecuję że będę się ruszać ... snoorking przez godzinę albo dłużej i mam w planie jednak brzuchy żeby nie wyjść z wprawy.
    No dobra popisałam sobie to jeszcze teraz popracuję troszkę i błotko zakładam.

Awatar podstolina
    podstolina jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznan

jutro albo w czwartek coś więcej napiszę bo mam się spotkać z Pawłem -Administratorem. Napiszę u mnie na wątku.
    wpadlam zobaczyc czy moze juz cos wiecej wiesz n/t tego nowego forum......pozdrawiam
    blackbery lubi to.

Awatar blackbery
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    2

Kobiety
    sprawa pierwsza FORUM
    będzie tutaj a Paweł i s-ka przygotowują zmiany i rozwój tego miejsca. Brzmi tajemniczo - wiem, ale ja też tyle wiem. Może Paweł coś napisze na ten temat.
    Ze spraw technicznych na już i na szybko: wątki NIE BĘDĄ już dzielone, nie ma blokady min 50 znaków post, obrazki można wstawiać tylko mniejsze, będzie możliwość zmiany tematu wątku.
    Paweł prosił że jeżeli macie jakieś uwagi, spostrzeżenia i sugestie prosi o kontakt poprzez priva albo przy profilu jest chyba takie miejsce.

Pawle dzięki za spotkanie. Czekam cierpliwie na zmiany i rozwój tego miejsca

Druga sprawa to DZIEŃ DZISIEJSZY
    oczywiście po za spotkaniem ... było w sumie fajnie. Praca spokojnie choć na te 2 dni przed urlopem to w głowie tysiąc spraw do zrobienia przed jutrzejszą godzinę 15.00. Jedzenie poprawne politycznie choć pewnie przydałoby się więcej wody, ale za to była zielona herbata.
    No i nowością u mnie był dzisiaj Nordic Walking (Paweł dzięki za motywację! czekam teraz na realizację Twojej obietnicy) całe 30 min. Czuję się na prawdę dobrze i chyba znalazłam coś dla mnie. Zobaczymy jak będzie z wydłużaniem dystansu, ale to z czasem. Mam nadzieję że jutrzejszy dzień będzie super fajny bo ostatni w pracy i trzy tygodnie wolnego!!!
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar pawel
    pawel jest nieaktywny Administrator
    Wpisy na blogu
    2

hej,

dzięki za spotkanie! Było bardzo miło
    W najbliższym czasie nie zwiększaj dystansu - myślę, że tydzień, dwa będą super.
    Gdy organizm przywyknie do wysiłku będziesz systematycznie dorzucała kolejne minutki
    Najważniejsza rzecz to tętno - staraj się utrzymywać w okolicach 110 - 125.

Co do obietnic to:
    1) nie ma ograniczenia co do ilości znaków w odpowiedziach
    2) jest możliwość wstawiania obrazków w tagach [img] [/img]

3) nie będziemy dzielić wpisów (chyba, że zmuszą nas względy techniczne - narzucone przez forum), nawet w drugą stronę - chcielibyśmy wątki i archiwum
    4) można zmienić tytuł wątku przez autora (możliwe, że występuje ograniczenie czasowe)
    5) albumy zostały poprawione (w przypadku błędów proszę o informacje)
    6) aby zmodyfikować suwak należy wejść na stronę Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagiSWOJ_NUMER_ID
    7) poprawiliśmy część menu, która była po angielsku

Dodatkowo w naszym zespole jest Marta - https://www.jestemfit.pl/members/308725-martalutak.html, która jest Dietetykiem, Technologiem Żywności, członkiem Polskiego Towarzystwa Dietetyki oraz żoną i mamą
    Jeżeli macie jakieś pytania dotyczące żywienia, coś Was nurtuje - Marta chętnie udzieli na nie odpowiedzi.

W najbliższym czasie wyślemy do wszystkich informację drogą emailową.

Paweł
    Ostatnio edytowane przez pawel ; 29-08-2014 o 15:19 Powód: chochlik
    waszka, rejazz, tdk and 4 others like this.
    NIE ROBIMY ZAPASÓW NA ZIMĘ - Akcja Punktowa - reaktywacja - Strona 41

"Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych."
    Konfucjusz

Awatar tdk
    tdk
    tdk jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Powiem - tak . Wyglada na to że w końcu jest to jakiś ukłon w naszą stronę . Podobają mi się zmiany na lepsze .
    Teraz wszystko zależy od nas czy przywrócimy do życia nasze form .

Jeżynko - kociaki cudne . Dzięki że zaglądasz do mnie i wspierasz .
    blackbery lubi to.

Awatar zosienka33
    zosienka33 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Newquay
    Wpisy na blogu
    134

Jezynko juz wrocilam kociakow nie moge zobaczyc szkoda bo koty kocham! Jezeli bym nie zdazyla to zycze Ci wspoanialego urlopu my tez myslimy o Egipcie moze w kwietniu wec czekanm na relacje I zdjecia oczywiscie
    blackbery lubi to.

Strona 16 z 20 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów