Cześć dziewczynki !
Obiecałam więc jestem z nową siłą i mam nadzieję motywacją !
Opracowywałam plan działania od tygodnia i mam nadzieję, że jest tak dopracowany iż dam sobie z nim radę.
Weszłam dziś na wagę zgodnie z postanowieniem nr 1. I … niestety 89 kg. Powiem szczerze, że pierwsze co sobie pomyślałam to „wiedziałam”. Mam nadzieję,że to wyniki Świąteczny i szybko spadnie. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko biorę się do roboty!
Rower został zamówiony będzie na dniach ,bo jest już wysłany. Postanowiłam postawić na interwały ze strony dotyczącej rowerów stacjonarnych i treningów. Przez dwa tygodnie będą to interwały przygotowawcze co drugi dzień z wyłączeniem weekendów. Potem będzie już 15 tygodniowy interwał i … będzie bolało
Dodatkowo wykorzystam prezent gwiazdkowy od Piotrka mianowicie coś Ala kołyskę do brzuszków AB Rocker i będę robić codziennie serię. Zaczynam od 100 zwiększając co tydzień o 50 . To też będzie bolało.
Pozostaję również przy FitBallu. W dni kiedy nie będzie interwału. Coś lekkiego na odpoczynek dla mięśni ale i celowanie w ramiona. Może jeszcze po fitballu dodam filmik 8 minut na ramiona. Oberwało im się od tego przybytku…
Dieta 1200-1300 kcal. Menu planowane do przodu. Najbardziej będę się pilnowała w przestrzeganiu tego ,aby jeść tylko produkty z ciemnego ziarna czyli makarony ,pieczywo i ryż. Posiłki co 3 – 3,5 godziny przestrzeganie ich będzie istotne ,aby uniknąć napadu na lodówkęOstatni posiłek 3-4 godziny przed snem więc o 20.00 będzie dobrze. Będę pilnować się aby wypijać 2 litry wody mineralnej dziennie z cytryną.
Dodatkami do diety będą:
-pas neoprenowy podczas interwału
Zabiegi:
- Bańki chińskie 10 w miesiącu . Dwa zabiegi w tygodniu pod rząd.
-Serum spalające tłuszcz + folia – Dwa razy w tygodniu
- Balsam antycellulitisowy i ujędrniający wcierany rano i wieczorem +szczotka masująca!
Ten tydzień będzie bez interwały w związku z tym ,że nie wiem kiedy rower do mnie dotrze ,a chcę ćwiczyć w poniedziałek, środę i piątek i nie będę tego już zmieniać.
Zatem plan na ten tydzień:
1.01- FITBALL + KOŁYSKA 100 BRZUSZKÓW
2.01- FITBALL +KOŁYSKA 100 BRZUSZKÓW
3.01- FITBALL + KOŁYSKA 100 BRZUSZKÓW
4.01- FITBALL + KOŁYSKA 100 BRZUSZKÓW
5.01- DZIEŃ WOLNY OD ĆWICZEŃ! (UCZELNIA)
6.01- FITBALL+ KOŁYSKA 100 BRZUSZKÓW
CZAS START !