Strona 3 z 33 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 329
Like Tree31Lubią to

Wątek: Hit it & fit it :)

Awatar gaja81
    gaja81 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Trzcianka

Domyślnie Odp: Hit it & fit it :)

witam,
    dziś tylko 40 minut treningu tabata bo koleżanka się przyczłapała do mnie i nie zrobiłam godzinki :/ No cóż może po południu cosik dorobię, może stepperek zaliczę
    Zastoju cd, więc już nie jest mi do śmiechu

Awatar gaja81
    Mieszka w
    Trzcianka

dołożyłam sobie 40 minut steppera z ciężarkami w dłoniach ćwicząc jednocześnie ramiona - nie dam się podłemu nastrojowi związanemu z zastojem wagi i jej wzrostem. Niech gadzina wie, że ze mną nie jest lekko :P

Awatar gaja81
    Mieszka w
    Trzcianka

witam, dzis dzien resetowy ale latam ciągle od 7 rano, sprzątam, piorę, pucuję i dopiero siadłam z kawka a tu trzeba po zakupy iść jeszcze.
    No cóż syna zabiore w ramach spacerku
    Jedzeniowo to na śniadanko owsianka z .płatkami kokosowymi i z kilkoma kandyzowanymi owockami i na obiad to samo plus do tego skibka żytniego chleba z dżemem figowym . Mało urozmaicone ale lepsze to niż inne świństwo.

Awatar PetitePolonaise
    PetitePolonaise jest nieaktywny Znany na forum

A jak samopoczucie? Lepiej trochę? Faktycznie średnio urozmaicone, to Twoje menu dziś :P U mnie na obiad były warzywa na ostro, a na śniadanie moccha, dwa ryżowe krążki z domową nutellą
    [

krainawinemplynaca.blogspot.fr

Awatar gaja81
    Mieszka w
    Trzcianka

Jak tabletki podziałały to znów czuję się lekka i brzuch nie jest wydęty
    Dorzuciłam sobie trochę kapusty kiszonej :P
    Anie miałam kiedy sobie coś ugotowac a owsianka to szybko Reszta miała żeberka w sosiku i właśnie kapustke duszoną Ja i tak nie moge to nie wzdychałam, a ty tu o ostrościach piszesz - też nie mogę , żoładek boli jak ostre zjem :/

Awatar gaja81
    Mieszka w
    Trzcianka

witam,
    wczoraj zrobiłam 45 minut na pośladki a dziś 60 minut na brzuch : killer abs 1 oraz killer abs 2
    Może jeszcze po południu skuszę się na steperek
    Teraz trza dzieci ogarnąć bo ferie zaczęły i już śniadania się domagają :P

Awatar PetitePolonaise
    PetitePolonaise jest nieaktywny Znany na forum

Hej
    U Ciebie jak zwykle aktywnie. Jak dzieciaki mają ferie, to może coś razem się poruszacie? Jak byłam au pair, to moje dziewczynki uwielbiały ze mną ćwiczyć
    [

krainawinemplynaca.blogspot.fr

Awatar gaja81
    Mieszka w
    Trzcianka

Moje to raczej unikają mnie jak ćwiczę Ja zaczynam jak śpią żeby miec potem czas aby ich ogarnąć Tylko najmłodszy jest na chodzie ale grzecznie czeka az skończę
    Byłam na zakupach, od razu z młodym spacer zaliczyłam i dostałam od taty kaskę na płaszczyk to w MooDoo kupiłam bo to czas przecen taki fajny pomarańczowy Wróciłam, pomyłam gary, zrobiłam obiad, znów pomyłam gary, rozwiesiłam pranie, poskładałam stare, umyłam sobie okno w kuchni bo świata nie widać, poleciałam podłogi :P I zaraz robię sobie coś do obiadu. Nie mam kiedy dosłownie. Niby nic takiego człowiek nie robi a czas leci :/

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Cześć gaja
    Ja cię z akcji kojarzę
    Twój avator zwrócił moją uwagę... kurcze chciałabym dawać radę ćwiczyć tyle co TY
    ale nic straconego jak sama napisałaś w 1 poście... zaczynałaś tez od zera ;P
    szansa na Twój "kaloryfer" jest
    ciałko masz na prawdę cudowne!!!

Tylko nie wiem czy przy Twoim BMi i ilości mięśni to Ty za chuda nie będziesz jak będziesz miec 60kg
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar gaja81
    Mieszka w
    Trzcianka

Paszrotko napisze tak - nie mam parcia na te 60 kg To taki cel ale nie na siłe Za chuda chyba nie będę :P Jestem taka nabita kobita
    A co do ćwiczeń to jak zauważyłaś zaczynałam od zera i ogólnej antypatii do ćwiczeń Ale gdy zaczynasz nawet od małej dawki i po jakimś czasie widzisz efekty to motywuje do działania a później wchodzi w krew I jak najbardziej szansa na brzuszek fajny jest

Strona 3 z 33 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów