To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie ma że się nie chce, raport musi być skoro bez niego waga skacze :p
Chyba zacznę Ci nowy wątek i jak tak, to życzę w nim powrotu do siódemki na lato!!!
Razem damy radę!!! :)
OOOOO Nowy domek mam
tutaj siódemkę muszę zdobyć O!
nie ma innej opcji
waga dzisiaj mi skoczyła w górę.. niezasłużenie bo wczoraj udany dzień był. No nic.. przeczekam to
Pogoda się u mnie robi cudna.. ma być ładnie słonecznie. Może w sobotę grilla na działeczce zorganizujedla siebie cycka kurzego, suróweczkę i będzie git
![]()
Wszystkiego dobrego w nowym domku!
Siódemki!
Po dobrym dniu waga w góręPerfidia tych urządzeń nie zna granic!
Zróbmy sobie dzisiaj też udany dzień, waga musi odpuścić.
U mnie brzydko...
Szkoda, bo imprezę robię w niedzielę i wolałabym słonko.
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?
Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!
Asia, z calego serca zycze Ci tej siodemki w nowym domkuNie przejmuj sie chwilowym wzrostem, skoro dzien byl ladny, to NIE MOZE byc to tluszcz
Weekend zapowiada Ci sie bardzo ladnie, korzystaj!
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
i jak po grillu bo pogoda była cudna .....
u mnie waga stoi
hejkaaa
weekend weekend i już pobyle do następnego nie?
w sobote grilowaliśmy ale jadłam przyzwoiciewczoraj też byłam na działeczce z mężem i bąblem
tak upał w mieście że sto razy przyjemniej na działce między drzewami siedzieć.. i goniąc bąbla między zraszaczem wody
Truskawki już się pojawiły.. mały się objadł my też
waga na dzisiaj 85,4 kg. Ale jestem przed @ więc liczę już po na spaaaadzioryyy jak ta lala![]()
Dzisiaj ja wpadam pierwsza z poranną kawką
Ależ macie fajnie z działeczką
Pewnie, że latem w upał, nie ma jak kawałek trawnika i domowa fontanna
Miłego dnia Asieńko.