Odp: Nie mogę się poddać!!!!
3 mam kciuki ;) mam nadzieję, że pokażesz sobie, że potrafisz. Nie wmawiaj sobie, że ktoś jest lepszy od Ciebie a zwłaszcza to ciasteczko, co tam mocno Ciebie czasem będzie kusić :) czasem zrób sobie relaks z jednym batonikiem, celebruj to i ciesz się życiem.
Pozdrawiam ciepło:P
Witam.
Jedz śniadanie... zapewniam Cię, że jak wytrzymasz i raz i drugi zjesz minimalną kolację, to ochota do jedzenia rano pojawi się !!
poza tym, śniadanie, to jedyny czas, kiedy mozna jeść chlebek, ja jem zwykły, chrupki to dla mnie deser - nic a nic nie syci
i pisz nam swój jadłospis :) jak się poczepiamy, to wujdzie dla Ciebie z korzyścią
no to już piszę
śniadanie;
sałatka z;
0,5 pomidora
0,25 ogórka
3 rzodkiewki
2 listki sałaty
1 łyżeczka majonezu
do tego wypiłam 3 kawy z mlekiem 0,5%(bez cukru) dwie zielone herbaty i litr wody niegazowanej tylko muszę napisać że ja wstaję o 6 rano i bez kawy to bym się nie obudziła!!!!
na obiad planuję tależ zupy pomidorowej z ryżem pózniej się odezwę co będzie dalej!!!
jestem z siebie dumna bo zjadłam śniadanie!!!
No to powiem co myślę - na sniadanie malo białka było - tylko mleko w kawie
na obiad też na białko się nie zanosi .....
do śniadania dodałabym jajko na twardo
a co do obiadu.... ryż pewnie biały?? dużo węglowodanów...
pamiętaj, że białko w diecie pomaga chudnąć i spalać tłuszcz, a nie doprowadzać do zaników mięsni
koniecznie zjedz białkową kolację :) może modny na forum serek wiejski z dowolnymi dodatkami??
całkowicie popieram waszkę nic dodać nic ująć :mdr: śniadanko ważna rzecz bez niego ani na krok
dobra na kolację zaopatrzę się w serek wiejski!!!
no i obiecuję że go zjem !!!! ale tak poważnie to ile mogę go zjeść cały kubeczek???!
wiecie! ja to nie jestem znawczynią co i kiedy jest dobre???!!!! ja po prostu jem mniej!!!! ale prawie wszystko!!! nie jem takich rzeczy jak fast fud nie pije gazowanego i słodzonego tylko wodę mineralną
walcze tak dokładnie od 26 lutego to nie wiem czy te moje rezultaty to dużo czy mało???!
dzięki za każdą rade i każdego kopniaka w tyłek napewno z wami będe dużo mądrzejsza
możesz zjeść cały ja za wiejskim nie przepadam więc kupuje homogenizowany dawka kaloryczna podobna:mdr:
i proponuje do tego jakieś warzywka odradzam pieczywko ale na początku zmian w żywieniu wazne jest stopniowe oswajanie się z nowymi sytuacjami więc powoli organizm do pewnych nawyków się przyzwyczai powodzenia będę wpadać z rewizytką:mdr:
zdecydowanie rano doloz jakies bialko!! jajko czy wedlinke chuda :) a kolacja MALA i malo weglowodanow bo wtedy z tymi weglami idizesz spac....a to nie najlepiej!!!wegle lepiej rano tak jak Waszka mowi bo organizma ma czas zeby je strawic a nie odlozyc:)
Ja zjadam na kolcję cały wiejski i to ten normalny, nie light.
daję dowolne smaki: szczypiorek i rzodkiewka, albo koperek i ogórek, albo pomidorek i bazylia, albo rzeżucha............ nigdy mi się nie nudzi