nie no ale surowego kalafiora to nie jedz
ja tez malo warzyw jadam ale czasem mam takie przemyslenia przed przygotowaniem jakiegos posilku- lepiej bialkowy czy warzywny? i mam dylemat zawsze..
milego popoludnia![]()
Ja kalafiora jem tylko surowego...
wzrost: 166 cm, wiek: 22 lata, początek odchudzania 1 X 2008 z wagą ok. 80 kg
mój dawny wątek (foto str. 8, 14, 28, 39, 42, 70)
moje zmagania (foto str. 1, 12, 13, 20)
i co, dobry?
powiem Ci, ze wymiarki mamy całkiem podobne
bede się mierzyła w piątek lub sobote to zobaczymy czy coś zleciało
buźka!!!
Surowy kalafior jest BOSKI !!!
Polecam z sosem jogurtowym firmy Kuhne, który nie ma zbyt wielu kalorii i jest pyszny. Tylko można go znaleźć tylko w dobrych dużych sklepach, bo z nieznanych mi powodów w małych sklepach nie sprowadzają tego konkretnego smaku. Bez sensu.
Nie kupiłam kalafiora, ale za to rzodkiewki, ogórka, pomidora i zielone jabłko![]()
Dziewczyny, pomóżcie mi...
Właśnie mnie NIE przyjęli do pracy w sklepie. Do pracy w sklepie z ciuchami! Byłam na rozmowie, która przebiegła super, i z jakiegoś powodu "rekrutacja nie przebiegła pomyślnie" !!!!!!!!!!!!!! Zaraz się potnę. Nie przyjęli mnie do sklepu z eleganckimi ciuchami dla babek! No nic tylko się pochlastać. To gdzie ja mam pracować? Nie wiem, może nie mam jakichś specjalnych wymagań do tej pracy.
Już zaczęłam się zastanawiać czy nie jestem na to za gruba! No cholera jasna. Znam 3 języki, mam licencjat, studiować dalej zamierzam, ale tylko zaocznie, jestem chyba w miarę ładna... Mam jakieśtam doświadczenie w pracy w szkole angielskiego...
Nie wiem co robić <bezradna>
hehe moze właśnie twoje za wysokie kwalifikacje spowodowały to, że cie nie przyjeli
A co do kalafiora to ja lubie surowego, tak samo surowe brokuły![]()
No, Catti, jesteś kochana!!! Może i tak, ale tam, gdzie chcą wysokich kwalifikacji, to w ogóle nie są mną zainteresowani...
A poza tym wiesz co dobre - surowy kalafior![]()
kurczę, ciekawe dlaczego tak się stało?! ale mogło być miliard powodów, nic się nie przejmuj, poszukaj dalej, jak konkretnie chcesz w takim sklepie pracować:***
ech wspolczuje, a czy praca w sklepie odziezowym to jest to co wlasnie chcesz robic czy po prostu tak sie zlozylo ze tam aplikowalas z braku innych ofert?
ps. a to jakis skomplikowany proces rekrutacyjny byl w tym sklepie? bo tak to zabrzmialo![]()
jak tam podsumowanie dnia?
milego wieczorku!