Strona 463 z 6076 PierwszyPierwszy ... 363 413 453 461 462 463 464 465 473 513 563 963 1463 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,621 do 4,630 z 60758
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dukanowo, nie otrębowo :-)

Awatar Kantarell
    Kantarell jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dukanowo, nie otrębowo :-)

Cytat Zamieszczone przez Reniutka1972 Zobacz posta
    Przepraszam i obiecywam że juz nigdy więncej słowo zucha
    A tylko spróbuj przestać myśleć to za karę na GW na tydzień...

Kaaaa9 Guest

witam z głową zasmuconą....suwak co raz bliżej celu, ale...
    byłam dzisiaj u gina i na 7 stycznia mam już zapisany zabieg - elektrokoagulację normalnie myślałam, że odbiorę tylko wyniki cytologii i usłyszę, że nadżerka wsiąkła (leczona od ponad roku, ale miałam jakieś (podobno) dobre leki i one miały ostatecznie pomóc, a tu du.a blada boję się jak nie wiem co i teraz wychodzi to, że stresy zajadam....cała tabliczka czekolady ze łzami w oczach (bez cukru wawel light, ale poszła......) tak czekałam na ten nowy rok, ale takich rzeczy się nie spodziewałam......myślałam tylko, że zmienię pracę, a nie dość, że będę bezrobotna to jeszcze z bólami na fotelu-rozkraczniku

nie chce mi się nic więcej pisać...mam dość

ankarzeszow jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez orlica1977 Zobacz posta
    No witaj bo już zaczynałam się martwić gdzie przepadłaś no jak spada to pewnie grzechy chyba nie za wielkie cio?
    Ale ja przed @ też normalnie jak opętana jadłam
    Czy wielkie czy nie to grzechy (nie powiem że nie smakowało), no ale ja tak mam jak zacznę skończyć nie mogę, no ale muszę wzmocnić moją słabą silną wolę, przecież jak nie będę grzeszyć to szybciej skończę II fazę-ale człowiek głupi jest!!!

Witam Was!
    U mnie bez zmian....tyle mam do powiedzenia...Jakoś nie mam weny...

---------- Wiadomość dodana o 19:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:45 ----------

Cytat Zamieszczone przez Kaaaa9 Zobacz posta
    byłam dzisiaj u gina i na 7 stycznia mam już zapisany zabieg - elektrokoagulację normalnie myślałam, że odbiorę tylko wyniki cytologii i usłyszę, że nadżerka wsiąkła (leczona od ponad roku, ale miałam jakieś (podobno) dobre leki i one miały ostatecznie pomóc, a tu du.a blada boję się jak nie wiem co i teraz wychodzi to, że stresy zajadam....cała tabliczka czekolady ze łzami w oczach (bez cukru wawel light, ale poszła......) tak czekałam na ten nowy rok, ale takich rzeczy się nie spodziewałam......myślałam tylko, że zmienię pracę, a nie dość, że będę bezrobotna to jeszcze z bólami na fotelu-rozkraczniku

Ja tez miałam to robione bo to inaczej mrożenie nie??? I jeden lekarz mi powiedział że nadżerki usuwa się dopiero u kobiet po 50 r.ż. chyba że Ty jesteś w takim wieku. Ale to nie boli jako sam zabieg tylko trochę jak się to rozmraża to głupie uczucie, ale do przeżycia. Nie martw się mówię Ci!!!

Awatar Kantarell
    Kantarell jest nieaktywny Znany na forum

...na 7 stycznia mam już zapisany zabieg - elektrokoagulację normalnie myślałam, że odbiorę tylko wyniki cytologii i usłyszę, że nadżerka wsiąkła (leczona od ponad roku, ale miałam jakieś (podobno) dobre leki i one miały ostatecznie pomóc, a tu du.a blada boję się jak nie wiem co...
    Nie bój się Kochanie... Będzie taki dzień jak 8 stycznia... Zycie nie jest łatwe ale jest i myśl o czasie który nastąpi potem. Zresztą kto jak kto ale Ty nie dasz się bo jesteś dzielna dziewczyna.

BelaIza_07 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

nie martwiaj się jak trzeba ją wypalić to trzeba nie można tego odpuścić głowa do góry nie takie rzeczy człowiek wytrzymuje, a to nie boli

22.IX.2009r

Kaaaa9 Guest

Cytat Zamieszczone przez ankarzeszow Zobacz posta
    Ja tez miałam to robione bo to inaczej mrożenie nie??? I jeden lekarz mi powiedział że nadżerki usuwa się dopiero u kobiet po 50 r.ż. chyba że Ty jesteś w takim wieku. Ale to nie boli jako sam zabieg tylko trochę jak się to rozmraża to głupie uczucie, ale do przeżycia. Nie martw się mówię Ci!!!
    nie, to co Ty miałaś Aniu to kriokoagulacja, ja będę mieć robione prądem i jak głupia idiotka poczytałam sobie na różnych forach, że jak lekarz źle zrobi to może się szyjka zrosnąć i w ogóle potem mogą być kłopoty przy pierwszym porodzie głupia jestem i tyle i nażarłam się tej czekolady, obrzydliwie mi teraz....napisali, że nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający, to akurat na +...

Awatar Mycha35
    Mycha35 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Świebodzin

Cytat Zamieszczone przez monkaa Zobacz posta
    Błyskawico, Tobie to i wiadro amarantusa by nie zaszkodziło
    ajlowju

Mycha, Błyskawico wspaniała, Rakieto z turbo napędem nie możesz TEGO zrobić sobie i nam. To nie brzuszek woła o jedzenie, to głowa i dusza... Zepnij dupkę i walcz!!!!!

BelaIza_07 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

A tak w ogóle do dzień dobry i wieczór wszystkim

22.IX.2009r

Awatar mandragora25
    mandragora25 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Krakow

dziewuchy dajcie ze mi przpis na biszkopta bo szukam i sie nie moge odnalezc.. pliis

Korzonek
    Dukanowanie: 09.2009-07.2010
    103kg-70kg

Kaaaa9 Guest

Cytat Zamieszczone przez Kantarell Zobacz posta
    Nie bój się Kochanie... Będzie taki dzień jak 8 stycznia... Zycie nie jest łatwe ale jest i myśl o czasie który nastąpi potem. Zresztą kto jak kto ale Ty nie dasz się bo jesteś dzielna dziewczyna.
    boję się i to bardzo (zapewne nie bardziej niż Iksusia) a człowiek w końcu dużo zniesie...nawet dobrze wyjdzie z tą pracą, bo styczeń miałam posiedzieć w domu odpocząć od swoich 5 -letnich "bułeczek i chlebków", a od lutego iść gdzieś do nowej pracy....jak powiedziałam mojemu P. to oznajmił, że pojedziemy samochodem, mimo, że to 2 ulice dalej i w ogóle, bo to na pewno wyczerpuje.....i jeszcze postawiłam worek ze śmieciami na parkiecie (taki stary - pastowany) i została wielka tłusta plama, nie chce zejść.......dobrze, że to nie poniedziałek, bo wszystko by pasowało normalnie żyć, nie umierać

dziękuję za wsparcie.....nie tylko w dietowaniu...

Uprawnienia umieszczania postów