Strona 5889 z 6076 PierwszyPierwszy ... 4889 5389 5789 5839 5879 5887 5888 5889 5890 5891 5899 5939 5989 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 58,881 do 58,890 z 60758
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dukanowo, nie otrębowo :-)

Awatar hahanka
    hahanka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Dukanowo, nie otrębowo :-)

Witam
    Cytat Zamieszczone przez kasiula1 Zobacz posta
    źle spałam
    Cytat Zamieszczone przez Pysia82 Zobacz posta
    Nie wyspałam się
    Ja też. Moja młoda sąsiadka żegnała wczoraj razem z kolegami wakacje. Jej ojciec wyjechał, więc młodzież (14 - 16 lat) szalała na całego. O 3 nad ranem rozchodzili się tak głośno, że chyba wszystkich pobudzili. Szykuję się na rozmowę z ojcem, bo to nie pierwszy raz, a dzieci przesadzają z tym balangowaniem.

---------- Wiadomość dodana o 07:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:23 ----------

Cytat Zamieszczone przez kasiula1 Zobacz posta
    dla osob ktore lubią i jedzą owoce wczoraj jadłam truskawki polskie zjadlam cały kilogram na kolacje
    Lubię i jem. Wczoraj na kolacje zjadłam mieszańce polskie. Cały kilogram.
    Cytat Zamieszczone przez Pysia82 Zobacz posta
    Meldować spadki, bo jak nie wy to kto?
    Melduję całe 0,5. Pewnie kilogram śliwek na kolację miał w tym swój udział. No i dobrze

---------- Wiadomość dodana o 07:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:28 ----------

Cytat Zamieszczone przez iwwi234 Zobacz posta
    ...jutro wyjeżdżam na kongres i jak znam życie będą mnie "dobrze żywili" ale od poniedziałku............kto wie bo we wtorek mam rocznice ślubu i....kto wie co się jeszcze wydarzy ale próbuje ten ciąg przerwać dziś solennie przyrzekam mieć dzień przerwy,
    Iwwi, próbuj skutecznie. Sukces osiągnięty wbrew przeciwnościom jest cenniejszy. Najgorsze to słodkie, wiem.
    Pamiętasz, że na zjeździe (kiedy on, nie pamiętam?) masz wyglądać i czuć się jak gwiazda (chociaż wg mnie już jesteś).

---------- Wiadomość dodana o 07:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:38 ----------

Haniu pilnuj tu wszystkiego bo pobłądzimy
    Myślisz, że dam radę? Ja sama często na rozstajach.

VIII 1009 (103 kg) - V 2010 (77 kg) Dukan i po roku jojo
    III 18 (105 kg) - II 19 (82kg) 1500 kcal i po 2 latach jojo
    19 IV 21 (96 kg) 1500 kcal

Awatar blathin
    blathin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Bryyy

Dziękuję za życzenia urlopowe Na razie lenistwo, potem weekend w górach a potem drapanie i malowanie ścian... a jak dobrze pójdzie to i na koniec kilka dni lenistwa

Iwwi ja nie poluźniam diety zbytnio, jestem na tym nietypowym MŻ, na razie w czasie urlopu tak zwyczajnie i z odstępstwem na wyjazd i urodziny teścia, ale jak wrócę do pracy, gdzie nie będę miała czasu na myślenie o jedzeniu to przechodzę na miesiąc na bardziej restrykcyjną wersję, która obiecuje kilka kg do zrzucenia.

U mnie chłodno, ale słonko pięknie świeci i aż chce się żyć!

Haniu jak nie My Denne Ludki to kto? Wszystkie dadza radę prędzej czy później, bo tego chcemy tak gdzieś pod skórą... więc musi się udać! Na poczet sukcesu ściskam moocno

ps. Malinko i jak tam dietowanie? Zmieniłaś coś?

Awatar hahanka
    Mieszka w
    Warszawa

Smile Odp: Dukanowo, nie otrębowo :-)

Cytat Zamieszczone przez blathin Zobacz posta
    ...musi się udać! Na poczet sukcesu ściskam moocno
    Tak jest! Musi, nie ma wyjścia. Na poczet sukcesu zrobię wieczorem sernik dukanowy. Słodzik już czeka
    A mnie o 16 czeka wizyta u dentysty. Będzie piłowanie pod koronkę. Mimo znieczulenia zawsze przeżywam takie coś.

---------- Wiadomość dodana o 08:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:05 ----------

U mnie chłodno, ale słonko pięknie świeci
    U mnie też chłodno (16 st.C), ale słonko też pięknie świeci .
    Wszystko dlatego, że Monkaa ma urlop . Na pewno udany

the_ghost_of_unka Guest

dzien dobry...

bezsensu odczuwania ciag dalszy... dodatkowo mam zakwasy, bo dwa dni z rzedu nascie godzin na nogach... w poniedzialek wrocilam po 23, wczoraj po 20, dzis tez mi sie nie zapowiada szybki powrot, jutro rozpoczecie roku, w piatek jest piatek wiec kino... jestem aktywna powinnam chudnac...

Monia, gdzie Ty chodzisz?

Haniu, teraz moze i jest 16, ale jak wychodzilam bylo 8, pomimo slonca...

Kasiulke widzialam, Ali nie...

cieszcie sie spadkami, ja tez spadam.... aaaale tylko do zajec...

Awatar Pysia82
    Pysia82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Na razie lenistwo, potem weekend w górach a potem drapanie i malowanie ścian... a jak dobrze pójdzie to i na koniec kilka dni lenistwa
    no to plany masz.......................spore , życzę podołania wszystkim, a najważniejsze abyś wypoczęła
    Cytat Zamieszczone przez hahanka Zobacz posta
    Będzie piłowanie pod koronkę.
    jezusie, aż mi się zimno zrobiło, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, będzie dobrze
    Melduję całe 0,5.
    Ja też tak chcę, szczerze i zdrowo zazdraszczam

A Ja szykuję się do śniadania, chudy ser od chudej krowy + chudy serek homo + zielony szczypiorek = mniamuśnie będzie

---------- Wiadomość dodana o 09:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:25 ----------

Cytat Zamieszczone przez the_ghost_of_unka Zobacz posta
    bezsensu odczuwania ciag dalszy...
    ciekawe określenie.................a to tulamy jak takie "odczuwanie"

Awatar hodyali
    hodyali jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ostrzeszów

cześć dziewczyny

u mnie słońce i pogoda choć zawiewa chłodny wiaterek więc bety wywaliłam na balkon niech się wietrzą

moja kaczuszka wyrusza w jesienną wędrówke i na początek ma o,7 kg do przejscia ...niezły start i mam nadzieje ze to nie będzie koniec

na sniadanko była gruba alibaska z otrębowym chlebkiem a teraz do kawy budyń...już się na niego ślinię więc spadam robić kawke ...a no obiadek cielęce klopsiki....wogóle cielęcina wymiata wczoraj miałam gotowaną i naprawdę można się tym najeść

duchu Unki już cię zaprosiłam do przyjaciół bo ja nowa na fo wiec nie byłyśmy zapoznane...wybacz świeżynce i oblukaj grubasa na wakacjach

Wrzesień 2012

Awatar ewusik
    ewusik jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wieliczka

Wpadaj, wpadaj bo jak się nie wpada to sie wypada z dukania i z wagi
    święta prawda Iwonko

Haniu gratulacje za spadek

Ali powodzenia w tym twoim samozaparciu

dzis waga -1,2 ale suwaka nie mam więc nie ma się z czego cieszyć.........

dzień piękny jeśli jesień nadchodzi to niech wygląda tak jak dzisiaj...........

miłego dnia dziewczyny uciekam do pracy

Awatar hahanka
    Mieszka w
    Warszawa

Smile Odp: Dukanowo, nie otrębowo :-)

....jak wychodzilam bylo 8, pomimo slonca...
    Pewnie przed siódmą to było. Jeszcze spałam po nocnych hulankach młodzieży sąsiedzkiej.
    Trzeba się z tym pogodzić, że to już koniec lata. Teraz jest 18 st.C, muszę znaleźć jakiś żakiet, bo też spadam ... do pracy.
    Paaaaa.....

Awatar hodyali
    hodyali jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ostrzeszów

Cytat Zamieszczone przez ewusik Zobacz posta
    Ali powodzenia w tym twoim samozaparciu

dzięki serdeczne skarbie ...muszę mieć samozaparcie ale potrzebuje tez waszego wsparcia ...a ty się ciesz z tego spadeczku nawet jesli nie masz suwaka to jednak jest to spadek ktory z powietrza nie powstal

Wrzesień 2012

Awatar kasiula1
    kasiula1 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    wrocław

jasne, że chwilowe tylko chwila to pojęcie względne
    mam , oprócz problemu z głową problem organizacyjny bo jutro wyjeżdżam na kongres i jak znam życie będą mnie "dobrze żywili"

ale od poniedziałku....................kto wie bo w e wtorek mam rocznice ślubu i....kto wie co się jeszcze wydarzy ale próbuje ten ciąg przerwać dziś solennie przyrzekam mieć dzień przerwy,spróbować mieć dzień przerwy,może sprobuje
    miłych wyjazdów Iwonko spróbuj zapanowac nad jedzeniem chociaz wiem jak ciezko na wyjezdzie w domu nie ma problemu ale poza kusi oj kusi

Witam
    Melduję całe 0,5.Pewnie kilogram śliwek na kolację miał w tym swój udział.(.
    Super Haniu

Bryyy
    ja nie poluźniam diety zbytnio, jestem na tym nietypowym MŻ, na razie w czasie urlopu tak zwyczajnie i z odstępstwem na wyjazd i urodziny teścia, ale jak wrócę do pracy, gdzie nie będę miała czasu na myślenie o jedzeniu to przechodzę na miesiąc na bardziej restrykcyjną wersję, która obiecuje kilka kg do zrzucenia później, bo tego chcemy tak gdzieś pod skórą... więc musi się udać!
    uda sie na pewno

A mnie o 16 czeka wizyta u dentysty. Będzie piłowanie pod koronkę. Mimo znieczulenia zawsze przeżywam takie coś:cry

dzien dobry...

bezsensu odczuwania ciag dalszy... dodatkowo mam zakwasy, bo dwa dni z rzedu nascie godzin na nogach... w poniedzialek wrocilam po 23, wczoraj po 20, dzis tez mi sie nie zapowiada szybki powrot, jutro rozpoczecie roku, w piatek jest piatek wiec kino... jestem aktywna powinnam chudnac...
    ooo denerwujesz sie na rozpoczecie roku?
    a zakwasy fajna rzecz waga bedzie spadac

Cytat Zamieszczone przez hodyali Zobacz posta

moja kaczuszka wyrusza w jesienną wędrówke i na początek ma o,7 kg do przejscia ...niezły start
    super teraz tylko wytrwałości zycze

Cytat Zamieszczone przez ewusik Zobacz posta

ciesz sie ciesz i walcz dalej
    I FAZA OD 01.01.2010-05.01.20102,6kg; II FAZA OD 07.01.2010....GDZIES DO CZERWCA; III FAZA OD 10.07 do 25.02 64,6kg KONIEC DIETY WAGA 64,3KG

Uprawnienia umieszczania postów