Strona 963 z 6076 PierwszyPierwszy ... 463 863 913 953 961 962 963 964 965 973 1013 1063 1463 1963 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,621 do 9,630 z 60758
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dukanowo, nie otrębowo :-)

Awatar zuza142000
    zuza142000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

Domyślnie Odp: Dukanowo, nie otrębowo :-)

Cytat Zamieszczone przez krystyna123 Zobacz posta
    Witam. Wysiadły mi nerki. Piłam tyle wody ile trzeba - 2l dziennie a do tego 3 kubki innych płynów-jednak to nic nie dało. Mogę stać wtedy nie boli tak bardzo- nie mogę siedzieć bo ból straszny. Mogę leżeć ale już zmiana pozycji w łóżku to koszmar. Cholernie mi żal , że będę musiała zrezygnować z tej diety bo efekty były może nie powalające ale mnie zadawalające. Suwak powinnam poprawić o 3 kg we właściwym kierunku. Bardzo się boję tego co będzie się teraz działo z moją wagą. Jednak do tych samych protein muszę dodać chociaż trochę węgli. Jestem załamana bo myślałam, że w końcu mi się uda. Będę Was podczytywać i trzymać kciuki.
    przykro mi bardzo. a moze po prostu przejdz teraz na 3 faze

________

ale sie wymadrzylam - ale dziewczyny byly pierwsze
    MOJA WALKA - Dukam od 24.08.2009 - I FAZA 24.08.2009-1.09.2009 - 3,4 kg mniej, II FAZA do celu - 30.03.2010 - 60kg; od 30.03.2010 - 3 faza do 5 listopada 2010

Awatar mamalu
    mamalu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

Cytat Zamieszczone przez haluska555 Zobacz posta
    Wiecie ja tu już troche czasu jestem na forum i zauważyłam,że sporo dziewczyn pisało o złych skutkach tej diety i odeszło bo nikt nie chciał tego słuchać. Ja to po części rozumiem, bo to tak jakby ktoś chciał nam odebrać ostatnią naszą deskę ratunku.
    Ale przeciez możemy bedąc świadome tego wszystkiego - nie radzić dziewczynom aby szukały jogurtu,sera czy mleka %0. Jezeli ktoś się użala -a jest to trzeba przyznac minus tej diety- że wychodzą jej włosy to poza tabletkami trzeba zweryfikować i jadłospis czy aby nie jest zbyt restrykcyjny. No i na końcu przypomnę o słodziku (Bosze sama go naduzywam) Niestety badania co do jego dłuzszego stosowania są ukryte. Tak więc nie wiadomo czy on nie jest tez winowajcą. Może warto pomysleć o Stewii - ci którzy duzo używają. Ja już zamówiłam
    No i przepraszam za mymądrzanie
    Halusia to nie wymadrzanie tylko zwykla dyskusja i nie przepraszaj
    A tak sobie dukanuje od 6.09.2009

Awatar Wietrzyk
    Wietrzyk jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez krystyna123 Zobacz posta
    Witam.
    Wysiadły mi nerki. Piłam tyle wody ile trzeba - 2l dziennie a do tego 3 kubki innych płynów-jednak to nic nie dało.
    Mogę stać wtedy nie boli tak bardzo- nie mogę siedzieć bo ból straszny.
    Mogę leżeć ale już zmiana pozycji w łóżku to koszmar.
    Cholernie mi żal , że będę musiała zrezygnować z tej diety bo efekty były może nie powalające ale mnie zadawalające. Suwak powinnam poprawić o 3 kg we właściwym kierunku.
    Bardzo się boję tego co będzie się teraz działo z moją wagą.
    Jednak do tych samych protein muszę dodać chociaż trochę węgli.
    Jestem załamana bo myślałam, że w końcu mi się uda.
    Będę Was podczytywać i trzymać kciuki.

Zdrowiej - to najważniejsze w tym momencie !!!!!!!!!

Ta Pani doktor neurolog wspominała ,że jej pacjenci mają również problemy z nerkami i wątrobą.

Awatar haluska555
    haluska555 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez ewusik Zobacz posta

haluska jakie wymądrzanie, ja uwielbiam czytać twoje posty...wiećjak dla mnie to pisz i pisz

krysia dziewczyny już napisały że 3 faza...że też będziesz chudła wiec głowa do góry!!!!!!!!ja trzymam kciuki, żeby sie udało
    Tak przy okazji mam pytanie odnośnie szamponu Clermena bo o ile dobrze pamietam to ty o nim pisałaś...po jakim czasie było widać efekty?

zuza jak ty to zrobiłaś że cytujesz mnie a ja tego nie pisałam ???
    Ewusik, dzięki
    Szampon ja używam a Krysia skuteczność jego mi potwierdziła. Ja dość szybko zauważyłam poprawę ale kazano mi myć co 2-gi dzień. Tak więc juz po tygodniu było super. no i nie zapomnij o tabl. Ja brałam Sylice a teraz przerzuciłam sie na Belisse hydro

Unka77 Guest

Cytat Zamieszczone przez haluska555 Zobacz posta
    Wiecie ja tu już troche czasu jestem na forum i zauważyłam,że sporo dziewczyn pisało o złych skutkach tej diety i odeszło bo nikt nie chciał tego słuchać. Ja to po części rozumiem, bo to tak jakby ktoś chciał nam odebrać ostatnią naszą deskę ratunku.
    Ale przeciez możemy bedąc świadome tego wszystkiego - nie radzić dziewczynom aby szukały jogurtu,sera czy mleka %0. Jezeli ktoś się użala -a jest to trzeba przyznac minus tej diety- że wychodzą jej włosy to poza tabletkami trzeba zweryfikować i jadłospis czy aby nie jest zbyt restrykcyjny. No i na końcu przypomnę o słodziku (Bosze sama go naduzywam) Niestety badania co do jego dłuzszego stosowania są ukryte. Tak więc nie wiadomo czy on nie jest tez winowajcą. Może warto pomysleć o Stewii - ci którzy duzo używają. Ja już zamówiłam
    No i przepraszam za mymądrzanie
    wymadrzaj sie Halus, wymadrzaj...

bardzo dobrze ze masz watpliwosci, bo to sklania do zastanowienia, a im bardziej czlowiek sie zastanawia tym lepiej rozumie i ma szanse uniknac bledow... ale bezmyslnosc jest plaga tego forum, niestety, o czym swiadczy jakosc zadawanych pytan, bo do odpowiedzi raczej przyczepis sie nie da, nikt nie poleca tylko i wylacznie produktow 0%, picia coli, naduzywania slodzikow... awantury zaczynaja sie najczesciej wlasnie wtedy, kiedy ktos zaczyna naciagac diete w ktorakolwiek strone - to z moich obserwacji...

Awatar mamalu
    Mieszka w
    Gliwice

Dziekuje mile kobietki za gratulacje
    a teraz kochane ide sprzatac a pozniej z dziecmi na saneczki pojde
    do wieczorka.

Awatar zuza142000
    zuza142000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

Cytat Zamieszczone przez ewusik Zobacz posta
    zuza jak ty to zrobiłaś że cytujesz mnie a ja tego nie pisałam ???
    hmmm normalnie to zacytowalam... i bylo twoje... nie wiem...
    MOJA WALKA - Dukam od 24.08.2009 - I FAZA 24.08.2009-1.09.2009 - 3,4 kg mniej, II FAZA do celu - 30.03.2010 - 60kg; od 30.03.2010 - 3 faza do 5 listopada 2010

Awatar haluska555
    haluska555 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

I jeszcze jedno- to ciśnienie u tej chorej to wynik innych zaburzeń i nie ma nic wspólnego z naszym gubieniem ciśnienia. Ja też go na diecie zgubiłam.
    Nie zapominajmy ze nie każdy gubi bo nie kazdy ma taki sam powód tego nadcisnienia.

Awatar mamalu
    Mieszka w
    Gliwice

Cytat Zamieszczone przez Unka77 Zobacz posta
    wymadrzaj sie Halus, wymadrzaj...

bardzo dobrze ze masz watpliwosci, bo to sklania do zastanowienia, a im bardziej czlowiek sie zastanawia tym lepiej rozumie i ma szanse uniknac bledow... ale bezmyslnosc jest plaga tego forum, niestety, o czym swiadczy jakosc zadawanych pytan, bo do odpowiedzi raczej przyczepis sie nie da, nikt nie poleca tylko i wylacznie produktow 0%, picia coli, naduzywania slodzikow... awantury zaczynaja sie najczesciej wlasnie wtedy, kiedy ktos zaczyna naciagac diete w ktorakolwiek strone - to z moich obserwacji...
    Dokladnie jest tak jak piszesz- dlatego ja juz nawet na gw nie zagladam.

---------- Wiadomość dodana o 10:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:50 ----------

A teraz juz naprawde ide papa

Awatar piekne_irysy
    piekne_irysy jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Wietrzyk Zobacz posta
    [B] Dziewczyna odchudzała się ,,nasza'' dietą i schudła około 10 kg. Przed świętami zaczęło jej się kręcić w głowie, miała problemy z równowagą i ze wzrokiem, aż skończyła w szpitalu z bardzo wysokim ciśnieniem . Zrobiono jej wszystkie wyniki które wyszły idealnie!
    Ale nadal czuła sie wstrętnie, w końcu trafiła do neurologa, który stwierdził,że ucierpiały nerwy w mózgu które, pozbawiione tłuszczu dają taki efekt. Pani doktor stwierdziła ,że jest to wynik stosowania tej diety i już kilka osób odchudzających się Dukanowo jest jej pacjętami. Przeraziło mnie to bardzo, tym bardziej ,że dziewczyna nadal ma te objawy i czeka na rezonans. Oprócz tego dostała masę tabletek i musi ostro się leczyć.
    Co Wy na to ?
    Witam serdecznie, miałam właśnie zapytać czy któraś z Was miała coś podobnego i się samo znalazło.
    W poniedziałek byłam na badaniach okresowych i mierzono mi ciśnienie.
    Pierwszy raz w życiu miałam takie wysokie 145/90.
    Przy większej wadze miałam niższe ciśnienie.
    I teraz nie wiem czy nie zacząć niepokoić?
    Panikara nie jestem, czuję się dobrze, ale ....
    od otyłości do normalności z Dukanem

12.10.2009 – pierwszy krok w stronę słońca…

Uprawnienia umieszczania postów