Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: dieta Dukana :) od dzisiaj...

jowitkaaa jest nieaktywny Nowy na forum

Thumbs up dieta Dukana :) od dzisiaj...

Witam
    Wczoraj usłyszałam o diecie dr Dukana, dlatego od dzisiaj zaczynam ją stosować, muszę sobie jeszcze książkę kupić, ale z dietą nie chcę czekać bo moja waga jest przerażająca
    wzrost: 158
    waga: 72

Jeśli ktoś jest w trakcie tej diety, albo również zaczyna to proszę o opinie
    Menu wydaje mi się trochę monotonne ale myślę można dać radę, najgorsze że uwielbiam słodziutką kawę z mlekiem wypijam przynajmniej 3 takie wciągu dnia... a teraz siedzę przy klawiaturze z gorzką kawą z mlekiem odtłuszczonym nie smakuje dobrze... ale może to kwestia przyzwyczajenia
    pozdrawiam wszystkich grubasków na diecie

Awatar Martix
    Martix jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: dieta Dukana :) od dzisiaj...

e dukan monotonny?
    zobacz mój wątek-robię fotki jedzenia, jakoś monotonnie to nie wygląda a nie jadam mięsa
    powodzenia!

edzia37 jest nieaktywny Nowy na forum
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez jowitkaaa Zobacz posta
    Jeśli ktoś jest w trakcie tej diety, albo również zaczyna to proszę o opinie
    Menu wydaje mi się trochę monotonne ale myślę można dać radę, najgorsze że uwielbiam słodziutką kawę z mlekiem wypijam przynajmniej 3 takie wciągu dnia... a teraz siedzę przy klawiaturze z gorzką kawą z mlekiem odtłuszczonym nie smakuje dobrze... ale może to kwestia przyzwyczajenia
    Cześć
    Na protalu jestem 7 dni i jak na razie super.Jest sporo fajnych przepisów.Ja też piję 3 kawy dziennie ze słodzikiem.Zawsze to mniejszy ból niż gorzka.

jowitkaaa jest nieaktywny Nowy na forum

no i zrezygnowalam... kawa bez cukru jakos nie smakuje...
    a jedzonko... jak mialam wziać kolejny kęs nabiału do buzi to wolalam przez nastepne pol dnia nic nie jesc... a to chyba nie na tym polega... zycze powodzenia wszystkim wytrwalym

p.s. a co do dan to moze nie sa monotonne jak ma sie troszke wiecej czasu na ich przyzadzenienie
    Uśmiechnij się , jutro możesz nie mieć czasu!

Grubenka Guest

Mi też było ciężko przyzwyczaić się do kawy ze słodzikiem
    ale teraz ją uwielbiam i też piję z odtłuszczonym mlekiem,
    przyzwyczaisz się szybko... zobaczysz
    Powodzenia

ewciamarchewcia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Question Odp: dieta Dukana :) od dzisiaj...

Od pięciu dni jestem na tej diecie schudłam na ten moment 3,5 kg i mam kilka pytań czy na tej diecie można jeść surową marchewkę ?? czy jest ona za słodka ?? ;D

kopciuszek90 Guest

Dieta jest może monotonna i nie do konca zdrowa podobno ale życze powodzenia

missjb83 jest nieaktywny Nowy na forum

Wink Odp: dieta Dukana :) od dzisiaj...

hmmm dla mnie jest spoko, uwielbiam jogurty(naturalne), kefiry, ryby wszystkie, no i miesko z grilla czy to kurczak czy wolowina i bez tluszczu mi smakuja, wiec pasuje do mnie jak ulal :P dopiero 2gi dzien na niej jade i dzisiaj sie tak sobie czulam, bo chyba organizm sie przyzywczaja, zero pizzy, chipsow, coli, piwka czyli tego calego szajsu, plus 1.5 litra wody/herbaty zielonej... zobaczymy jak jutro bedzie... mam zamiar trzasnac 1o dni I fazy zeby jak najwiecej zgubic zbednych kg... ciekawa jestem ile zgubie przez te 1o dni i czy bede sie lepiej czula, mam dobre przeczucia. Pozdrawiam Wszystkich trzymajcie kciuki :*

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów