Strona 1 z 10 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 94

Wątek: Do lata pozbyć się zbędnego balastu...

Awatar saphe
    saphe jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie Do lata pozbyć się zbędnego balastu...

Odchudzanie po rak kolejny czas zacząć... Nie wiem ile dokładnie w chwili obecnej waże i chyba nie chce wiedzieć aby się zbytnio nie dołować... Na oko koło 75-78 kilo przy wzroście 175cm. To co najbardziej rzuca się w oczy to oponka oraz wielki tyłek i uda. Jestem przykładem osoby która podczas sesji nie chudnie ale przybiera na wadze koło 3 kilo... Zajadam i zapijam mój stres czym się tylko da i nie są to zdrowe rzeczy... Powoli przestaje się mieścić w moje spodnie a bluzki brzydko odznaczają sie na brzuszku i boczkach... Najwyższa pora coś z tym zrobić. Nie mam zamiaru stosować konkretnej diety. 5 posiłków dziennie, unikać smażenia, pustych węglowodanów, pieczywo i makaron tylko te z pelnego ziarna w ograniczonych ilościach Do tego wykupie sobie karnet na sale aerobową na uczelni to zawsze jakoś po zajęciach czy w długim okienku będzie można skoczyć No i w domu jakaś forma aktywności Piłkę fitness kupiłam, filmiki z ćwiczeniami pościągałam i teraz tylko musi mi się chcieć Zrobi się cieplej to wrócę do biegania. Bo nie mam ciuchów na taką pogodę no i chwilowo funduszy na takie inwestycje również... wszystkich chętnych do wspólnego odchudzania zapraszam i trzymajcie kciuki W czerwcu jakieś 63 kilo maks bym chiciała widzieć

---------- Wiadomość dodana o 14:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:32 ----------

Obiadek się gotuje Dzisiaj będzie gulasz z kaszą gryczaną. A później może sałatkę grecką zrobię bliżej wieczora. Póki mam więcej wolnego można gotować smaczne i pracochłonne rzeczy a od przyszłego tygodnia trzeba będzie szybsze dania szykować...
    Zapraszam do śledzenia moich zmagań: Słoneczne odchudzanie z widokami na Sylwestra

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Domyślnie Odp: Do lata pozbyć się zbędnego balastu...

Cytat Zamieszczone przez saphe Zobacz posta
    Jestem przykładem osoby która podczas sesji nie chudnie ale przybiera na wadze koło 3 kilo... Zajadam i zapijam mój stres czym się tylko da i nie są to zdrowe rzeczy..
    witaj w klubie
    na szczęście już po sesji i ruszamyw bój o piękne ciałko na lato
    Trzymam kciukasy, powodzenia!!!!

W czerwcu jakieś 63 kilo maks bym chiciała widzieć
    ja też
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

Awatar saphe
    Mieszka w
    Lublin

Padłam jak zabita i 2 h przespałam ale teraz trzeba zebrać się do kupy i zabrać za ćwiczenia. Mój brzuch aż błaga aby coś z nim zrobić ... Pochodziłabym czasem na basen ale.... ale póki co to jeszcze jakieś 8 kilo za dużo
    Zapraszam do śledzenia moich zmagań: Słoneczne odchudzanie z widokami na Sylwestra

Awatar KatusKitekatus
    KatusKitekatus jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    katowice

Pochodziłabym czasem na basen ale.... ale póki co to jeszcze jakieś 8 kilo za dużo
    e tam, u mnie na basenie często spotykam panie w granicach wagowej setki i nie zdaje mi się by przejmowały się zbytnio tym,ile ważą. w końcu idą na basen po to,żeby schudnąć zadbać o kondycję i to się chwali. Może jednak zastanów się nad tym basenem i spróbuj przełamać wstyd bo pływanie świetnie rzeźbi ciało

Fajnie /niefajnie, że jesteś z powrotem ale dobrze,że walczysz z tym co ci przybyło

Awatar saphe
    Mieszka w
    Lublin

Sadełko sadełkiem ale niech troche chociaż mi się ten cellulit potworny zmniejszy na nogach I chwilowo obawiam się, że z mojego kostiumu moge się wylewać bokami... A wszelkie nadprogramowe pieniądze na najbliższy czas zostały już wydane Ale jak się trochę poprawie to w piątki bym chodziła na godzinkę basenu i godzinkę sauny o ile jeszcze istnieje przy tym basenie bo wieki mnie nie było

Ćwiczenia zaplanowane na dziś zrobiłam i jestem załamana moją kondycją. Łapie zadyche i serce wali mi jak oszalałe... A tak ładnie biegałam jesienią

Krzychooo jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    krakow

Kondycja jeszcze będzie miała czas się poprawić Z czasem będzie coraz lepiej Basem fajna sprawa, ale u mnie strasznie drogo niestety. Życzę powodzenia i wytrwałości
    "Są dwa sposoby odnoszenia sukcesów w życiu: albo dzięki własnej pracowitości, albo przez głupotę innych."

Awatar saphe
    Mieszka w
    Lublin

U mnie w mieście jest basen na obiektach sportowych gimnazjum i był całkiem tanio normalny bilet 5 złotych a z sauną chyba 7 I nie było problemu aby popływać godzinkę a drugą przeznaczyć z przerwami na saunę

Podsumowanie jedzonka: owsianka, makrela wędzona i pomidorek, jabłko, gulasz z kaszą gryczaną, twarożek z papryką i ogórkiem oraz kromka ciemnego chleba z wędliną i 3 oliwkami

Awatar Martolllina
    Martolllina jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Włocławek

Widzę że jesteśmy w podobnej sytuacji wagowej. Ja w tej chwili mam ok 75kg, gonię suwak i do lata chciałabym osiągnąć mój ostatni cel 57kg. Mam nadzieję że i Tobie i mi się to uda

A basen fajna sprawa, bo oprócz odchudzania, mnie osobiście relaksuje i ujędrnia ciałko. A do tego człowiek nie czuje jakiegoś nadludzkiego wysiłku podczas pływania.

Trzymam kciuki, powodzenia
    Tu jestem: Teraz się uda !!! - Martolllina na Dukanie. - - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Osiągnę cel do lata!!!

Awatar saphe
    Mieszka w
    Lublin

Ja ogólnie bardzo lubię pływać Ubolewam nad tym, że zamknęli w naszym mieście basen odkryty i już w zeszłym roku nie było gdzie w upalny dzień się udać. Ale tak to bywa... Zagraniczny właściciel przecież w pupie będzie miał potrzeby mieszkańcow... Zostają jeziora ale to już godzinke samochodem trzeba liczyć w jedną stronę .

Właśnie wszamalam owsiankę na śniadanko i popijam zieloną herbatę Paln na dziś to wyskoczyć na jakieś zakupy. I może zrobię rundkę po okolicznych ciuchlandach dawno nie zaglądałam a czasem ładne rzeczy można wykopać

---------- Wiadomość dodana o 17:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:43 ----------

Póki co wszystko idzie zgodnie z planem Zrobiłam przed chwilą pyszną sałatkę grecką Jutro może zrobię sałatkę gyros z kurczakiem. Albo jakąś inną Ostatnio zasmakowałam w sałatkach. Muszę tylko poszukać trochę smacznych przepisów. Ćwiczenia na dziś zrobione może tylko jakieś na rozciąganie porobie jak mi sie zechce heh

Awatar paolaa
    paolaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Witam, będę tu wpadać i śledzić Twoje postępy! Mamy całkiem podobną wagę i BMI
    Trzymam kciuki!

Strona 1 z 10 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów