Witam,
Jeśli jednym z Twoich noworocznych postanowień jest schudnąć z Dukanem zapraszam do tworzenia tego tematu, wzajemnego wspierania się... razem będzie nam łatwiejCzekam i liczę na Was
Basia
Witam,
Jeśli jednym z Twoich noworocznych postanowień jest schudnąć z Dukanem zapraszam do tworzenia tego tematu, wzajemnego wspierania się... razem będzie nam łatwiejCzekam i liczę na Was
Basia
Witam
Ja również wracam do dukana od Nowego Roku. Już byłam na tej diecie,ale pobłądziłam, przerwałam ją i kilka kilogramów niestety wróciło. We wrześniu biorę ślub, tak więc mam przed sobą jasny cel zrzucenia 15kg.
Trzymam za wszystkich kciuki i sama proszę o wsparcie
Pozdrawiam
WitamJa również się przyłączę i ciekawa jestem czy temu wyzwaniu podołam.
Jestem na dukanie drugi dzień. Jednego tylko żałuje, że zwlekałam tak długo aby ją rozpocząć. Trzymajcie się i życzę powodzenia![]()
Ja też zaczynam odchudzanie z Dukanem od Nowego RokuCzekałam na odpowiedni czas już po świątecznym obżarstwie i sylwestrowym pijaństwie
. Zaczynam od 2 stycznia. Trzymam mocno kciuki za Was i za siebie
. Powodzenia!
I FAZA 02/01 - 06/01 -2,5 kg
II FAZA 07/01 - ??
nie mogę dodać tego suwaczkarobie tak jak w instrukcji i nic.Mozecie poradzić?
Dziękuję nareszcie sie pojawił![]()
Ostatnio edytowane przez czikola ; 28-12-2010 o 15:09
HejJa tez się do was przyłączam razem na pewno schudniemy
![]()
Powoli już kupuję produkty potrzebne do fazy I. Ale jeszcze nie wiem ile u mnie ta faza będzie trwała, planowałam 5 dni, ale teraz myślę, że 4 mi wystarczą. Zresztą zobaczę w trakcie. Nie chce przesadzić, bo rok temu miałam mały kłopot z jedną nerką, a ta dieta trochę je obciąża. Wolę wolniej chudnąć, nie szkodząc organizmowi.
A jak Wam idą przygotowania do dietki?![]()
I FAZA 02/01 - 06/01 -2,5 kg
II FAZA 07/01 - ??