To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja to wszystko wiem, ale tak naprawdę nie wiadomo kiedy może być ten zachód słońca? za miesiąc, dwa może 3??? może nagle waga zacznie gwałtownie rosnąć, bo np ominę jakiś dzień P lub tak po prostu... tego nie wiem, znając siebie to różnie może z tym być:)
ale staram się cieszyć tym co mam:):):) i to nie tylko jeśli chodzi o dietę;)
efekty pewnie będą jak ze wszystkim: raz z górki raz pod górkę:mdr:
cześć:) gratuluję kolejnego minusa:)
warzywa są nam bardzo potrzebne, tym bardziej na początku, jak ma się ochote na wszystko...:)
Ostatnio edytowane przez platyna19 ; 23-03-2012 o 10:06
Witam siew nowej piaskownicy
---------- Wiadomość dodana o 10:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:27 ----------
heloołłłł śpiochy kończymy te przerwe, kończymy
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo - Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Kardynał Richelieu.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo - Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Kardynał Richelieu.
moze jakies platne ogloszenie zamieścic w środkach masowego przekazu
komp zawieziony do serwisu, dwoilem się i troiłem, ale nic nie zdziałałem, musza go włączyc, pochodzi troche i dopiero zaczną sprawdzac, co i jak
a ile to moze trwac?
tego nawet najstarsi górale nie wiedza
dobrze, ze rodzinka wyjezdza dzis na wies, bede mogl korzystac z kompa córki![]()
u mnie teraz waga troche podskoczyła, musze sie pilnowac przez weekend, no tak, miesiac po skoczyła, w sumie nie duzo, bo gdzies o 1 kg, ale zawsze cos, pierwszy dzwonek juz jest
ale ja tak zawsze mam, ostatnio myslałem, ze ida święta, no i trzeba by troche miejsca zrobic, a zawsze jak tak mysle, to efekt jest odwrotny
czyli juz wiem, to wina świąt, ze waga wzrosła![]()
Znów ciszato ja spadam
do potem
![]()