takna jutro
sama robię bułki (mąż nie znosi zapachu jak się "pieką" w mikrofali, ale lubi bułki jak trochę "podczerstwieją" przez noc), naleśniki robimy razem
Za to jak wracam codziennie z pracy to mam cieplutki obiadek i często deseri to nie byle jaki, bo ciasto upieczone....do tego naczynia zmywam tylko czasem w weekendy
![]()
musi się kryć za tym jakaś tajemnica
też lubięcodziennie mogła bym je jeść gdybym miała
cześćmoże przesadzasz z tym, że jesteś gruba?
a nawet jeśli to prawda to masz piękne maleństwo, warte każdej ceny
---------- Wiadomość dodana o 21:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:31 ----------
a może jakieś zdjęcie wzoru wrzucisz?![]()
właśniewięc olać kilogramy
jak Ci się uda kiedyś zawalczyć to fajnie, jak nie to trudno
szczerze, to chętnie bym się z Tobą zamieniła, ale po pierwsze się tak nie da, po drugie wątpię, żebyś chciała oddać mi swoje kilogramy razem z dziecinką
mała grzeczna, czy lubi rozrabiać?
wiesz co jest coraz większa i coraz cwańsza
wie jak manipulować dziadkiem i jej tatusiem, zeby ją nosili
mi na głowe nie weszła bo ja sobie nie dam
jest w miare,ma swoje złe dni, aktualnie takie ma bo z zębami walczymy, ale inni mają gorzej i ja nie mam na co narzekać![]()
Witam
jakis syf sie do mnie przyczepil i nie chce odpuscic, normalnie nie moge patrzec na jedzenia, tak mnie odrzuca od jego widoku, najgorsze jest to ze nie wiem po czym tak źle sie czuje, to juz trzeci dzień, w niedziele bylem senny, mialem stan odgorączkowy, prawie przedrzemalem caly dzień, tracąc do chwile kontakt z otoczeniem, az strach sie bać jakie mi zrobili fotki, bo na pewno zrobili
ale kupilem sobie świeże bułeczki i zaraz zrobie jajecznice, a co, jak mam leciec to polece, trudno, ale smak bede czul przez jakis czas![]()
Witam serdecznie
Ostatnio mam doła.
Chyba jestem trochę przepracowany, a i waga mnie dołuje.
Od dziś postanowiłem się nie ważyć.
Po 1 listopadzie chyba wrócę na II i zrobię to wszystko porządnie.
Szczególnie na myśli mam III bo teraz zlekceważyłem ją.
Miłego dnia
---------- Wiadomość dodana o 06:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:09 ----------
Witaj
To Ci współczuje i zdrówka życzę.
Mam nadzieje,że Ci szybko ten stan minie.
wiesz o tym, ze ta dieta juz na nas nie działa?
mysle ze wiesz, wiec to co teraz robimy to takie pozory diety,
przypomnij sobie pierwszy okres, wtedy byla dieta, a teraz grzech grzecha grzechem pogania,
co spadnie, to następnego dnia wroci
jak dla mnie, wazne jest teraz, aby nie rosło zbyt szybko, bo to ze rosnie i będzie rosło, nie da sie ukryc
dzięki