Hej jestem nowa, przygodę z dieta Dukana rozpoczęłam w ubiegły poniedziałek . Po 5 dniach fazy uderzeniowej schudłam jedynie kilogram- czy ktos wie dlaczego tak mało???
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] test dukana po angielsku jesli nie ma jestem tu nowa jeszcze nie przejzalam forum do konca
Cześć Dziewczynki)
Jestem nowa.... nie będe zanudzać, ale tylko na początek powiem że jesteście niesamowite, trzymając się wagi i diety i osiągając tak wiele
Ja również jestem na Dukanie od 22.11 więc już 5-ty dzień
Robiąc test wyszło mi , że do 15 stycznia będe ważyła 60,3 obliczono że pierwsza faze powinnam stosować dwa dni - ja stosowałam pięc i zamiast 0,7 zalecanych kilogramów schudłam 1,6 kgOd jutra zaczynam drugą fazę , mam nadzieję że jeżeli o tyle więcej schudłam, to może pojdzie łatwiej ?
Tryzmam kciuki, bądźcie dzielne bo pokusssyyyy są wielkie heh
Buziaczki
Witajcie przypadkiem weszłam na ten test i powiem Wam fajna sprawa i jak na razie się sprawdza dokładnie... zaczynałam od wagi 95,6 początek diety 22.11.2010 po pięciu dniach fazy I ważę 93,6 czyli dokładnie przewidywalne 2 kilo w dółjednak przeciągnęłam pierwsza fazę na 7 dni.. zobaczymy jak zważę się jutro co wyjdzie
Test motywuje teraz z upragnieniem będę czekać do 22.04.2010 by sprawdzić czy jest te wyczekiwane 75 kilo :P
ja znalazłam bardzo fajne nagranie z testem dukana, jak krok po kroku zrobić ten test. Test był robiony na stronie angielskiej ale po polsku ktoś czytał pytania i na bierząco wpisywał dane. Mój enlisz jest kuiepski więc to tłumaczenie równocześnie z nagraniem bardzo mi pomogło. Tu jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]z nagraniem video