Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 155

Wątek: Test Dukana

Awatar slonko30
    slonko30 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    northampton

Unhappy Odp:

Hej jestem nowa, przygodę z dieta Dukana rozpoczęłam w ubiegły poniedziałek . Po 5 dniach fazy uderzeniowej schudłam jedynie kilogram- czy ktos wie dlaczego tak mało???

Awatar magduska103
    magduska103 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp:

Cytat Zamieszczone przez slonko30 Zobacz posta
    Hej jestem nowa, przygodę z dieta Dukana rozpoczęłam w ubiegły poniedziałek . Po 5 dniach fazy uderzeniowej schudłam jedynie kilogram- czy ktos wie dlaczego tak mało???
    Może nie stosowałaś sie do zasad. Produkty tylko białkowe , zawartość tłuszczu poniżej 3% ?? Zero węglowodanów ?

wsenses jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Zambrów

Domyślnie Odp:

mam pytanie: zrobilam test dukana jak byłam na 7 dniu I fazy. wyszło mi, że powinnam być na niej tylko 2 dni... czy to cos zmienia? znaczy jakieś problemy itp
    Na protalu od 12.10.2010:

Kuki1307 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Test Dukana

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] test dukana po angielsku jesli nie ma jestem tu nowa jeszcze nie przejzalam forum do konca

Alimar jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Arrow Odp: Test Dukana

Witajcie! Zrobiłam dzisiaj test i wyszło mi,że osiągnę wagę 60,8kg15 stycznia.

ankaskakanka1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Złotokłos
    Wpisy na blogu
    2

Witam Zrobiłam dziś test, z którego wynika, że na I fazie powinnam schudnąć 3 kg i schudłam.... Moja waga idealna, wg testu to 83 kg. Ja marzę o 89... a wagę osiągnę w kwietniu

lolis1 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Jeśli któraś z Was zna włoski podaje link do testu na włoskiej stronie Dukana
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Justusinka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Świętochłowice

Cześć Dziewczynki )
    Jestem nowa.... nie będe zanudzać, ale tylko na początek powiem że jesteście niesamowite, trzymając się wagi i diety i osiągając tak wiele
    Ja również jestem na Dukanie od 22.11 więc już 5-ty dzień
    Robiąc test wyszło mi , że do 15 stycznia będe ważyła 60,3 obliczono że pierwsza faze powinnam stosować dwa dni - ja stosowałam pięc i zamiast 0,7 zalecanych kilogramów schudłam 1,6 kg Od jutra zaczynam drugą fazę , mam nadzieję że jeżeli o tyle więcej schudłam, to może pojdzie łatwiej ?
    Tryzmam kciuki, bądźcie dzielne bo pokusssyyyy są wielkie heh
    Buziaczki

Awatar SadAwith
    SadAwith jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Witajcie przypadkiem weszłam na ten test i powiem Wam fajna sprawa i jak na razie się sprawdza dokładnie... zaczynałam od wagi 95,6 początek diety 22.11.2010 po pięciu dniach fazy I ważę 93,6 czyli dokładnie przewidywalne 2 kilo w dół jednak przeciągnęłam pierwsza fazę na 7 dni.. zobaczymy jak zważę się jutro co wyjdzie Test motywuje teraz z upragnieniem będę czekać do 22.04.2010 by sprawdzić czy jest te wyczekiwane 75 kilo :P
    Kolejne podejście tym razem Dietą Gacy

frania1977 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    warszawa

Cytat Zamieszczone przez Kantarell Zobacz posta
    Napisał Kaaaa9
    UWAGA UWAGA!!
    wrzuciłam poukładane od nowa pytania do testu Dukana, z tłumaczenia Maszkuleczki trochę się pozmieniało (ale i tak dziękujemy za tłumaczenie ) myślę, że trochę ułatwią zrobienie sobie owego testu
    pozdrawiam

1. Państwa Imię: ………
    2. Jesteście: ………(une femme) – kobieta, (un homme) – mężczyzna
    3. Wasza aktualna waga w kg - na czczo i bez ubrania: ………tylko cyfry
    4. Ile chcielibyście ważyć: ………tylko cyfry
    5. Czy przechodziliście już jakieś diety: ………(aucun - żadnej, plus - więcej niż 3)
    6. Wasz adres e-mailowy: ………
    7. Jaka była Państwa najwyższa waga w życiu (nie licząc ciąży w przypadku kobiet): ………
    8. Jaka była Państwa najniższa waga po ukończeniu 18 roku życia (nie licząc wagi w okresach choroby): ………
    9. Jaka jest Wasza waga stosunkowo łatwa do utrzymania bez specjalnych ograniczeń: ……… (tylko cyfry)
    10. Wasz wzrost w cm: ………(tylko cyfry, a więc np. 165, a nie 1,65),
    11. Spieszno Wam rozpocząć dietę?: ……… oui (tak), non (nie)
    12. Czy w Państwa rodzinie ktoś ma skłonności do tycia: ……… (oui - tak, non - nie)
    13. Ile razy byłyście w ciąży: ………(aucun - ani razu, plus - więcej niż 3 razy)
    14. Czy macie wrażenie łatwego chudnięcia w momencie ograniczenia jedzenia: ……… (facilement - łatwo, difficilement – trudno)
    15. Ograniczenie ilości jedzenia jest dla Was męczące: ……… (oui - tak, non – nie)
    16. Musimy ocenić grubość Państwa kości. W tym celu proszę prawą dłonią objąć nadgarstek (podobnie jak na rysunku).
    • drobna kość (kciuk i palec wskazujący zachodzą na siebie po objęciu)
    • normalna grubość kości, kciuk i palec wskazujący się stykają
    • gruba kość , kciuk i palec wskazujący nie stykają się po objęciu nadgarstka
    17. Państwa wiek: ……… (wybieramy datę z okienek)
    18. Proszę podać Wasz nick: ………
    19. Proszę wpisać Wasze hasło dostępu (chodzi o stronę Dukana, bo zrobienie testu wagi jest równoznaczne z zarejestrowaniem się na jego stronie)
    20. Je souhaite bénéficier des réductions tarifaires et des offres des partenaires de regimedukan.com - chciałabym korzystać z upustów cen oferty sklepu internetowego partnerów Dukana - odznaczyć kwadracik (jest to opcja ważna po ewentualnym zapłaceniu opieki dietetyka, przy analizie wagi niczym nie skutkuje!!!)

Strona z testem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ja znalazłam bardzo fajne nagranie z testem dukana, jak krok po kroku zrobić ten test. Test był robiony na stronie angielskiej ale po polsku ktoś czytał pytania i na bierząco wpisywał dane. Mój enlisz jest kuiepski więc to tłumaczenie równocześnie z nagraniem bardzo mi pomogło. Tu jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]z nagraniem video

Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów