Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Ktoś w ogóle schudł??

agnepl Guest

Exclamation Ktoś w ogóle schudł??

Czytam Wasze posty i zastanawiam się,czy w ogóle komuś udało się schudnąć naprawdę dużo na proteinach? Mnie udało się zrzucić 2 kg,ale dziś staję na wadze i ... 2 kg do góry. Boże! przecież sumiennie jem tylko proteiny! I co?

Dlatego zastanawiam się, jak to się ma w praktyce, bo Dukan w książce pisze 10,minimum 5 kg po 10 dniach. Udało Wam się? Brakuje mi już trochę motywacji,może znajdę coś w Waszych opowieściach/ Miłego dnia!

Awatar clapaucius
    clapaucius jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

Domyślnie Odp: Ktoś w ogóle schudł??

Cytat Zamieszczone przez agnepl Zobacz posta
    Czytam Wasze posty i zastanawiam się,czy w ogóle komuś udało się schudnąć naprawdę dużo na proteinach? Mnie udało się zrzucić 2 kg,ale dziś staję na wadze i ... 2 kg do góry. Boże! przecież sumiennie jem tylko proteiny! I co?

Dlatego zastanawiam się, jak to się ma w praktyce, bo Dukan w książce pisze 10,minimum 5 kg po 10 dniach. Udało Wam się? Brakuje mi już trochę motywacji,może znajdę coś w Waszych opowieściach/ Miłego dnia!
    a gdzie Dukan pisze 10, min 5 kg po 10 dniach????
    Ja czytałam, że mniej więcej zrzuca sie 10 kg w dwa miesiące, tak było napisane w książce.
    Jeśli chcesz chudnąć po 1 kg w ciągu jednego dnia, to spróbuj jakiejś drastycznej i wyniszczającej diety cud, ale licz się z konsekwencjami i jojem. Napisz swój jadłospi, co jesz, dokładnie, ktoś oceni, czy wsz. dobrze robisz.
    Poza tym, widzę, że odchudzasz się od dłuższego czasu - waga schodzi wolniej osobom, których organizm jest przyzwyczajony do diety.
    Potrzebujesz motywacji - wejdź na jakikolwiek wątek i pooglądaj suwaczki. są osoby, które schudły i 40kg.

Awatar Madzia1805
    Madzia1805 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Clapaucius ma rację, chyba źle doczytałaś, ja na Dukanie jestem od 26 lutego i mam ponad 13 kg mniej
    A wahania wagi wynikają ze zbyt częstego stawania na niej, ważymy się raz w tygodniu o tej samej porze dnia ( najlepiej o tej samej godzinie), na czczo, najlepiej zaraz po wstaniu i wypróżnieniu, oczywiście, bez ubrania. Wtedy wynik jest w miarę porównywalny. Dodatkowo należy wziąć pod uwagę, że przed miesiączką organizm kobiety zatrzymuje więcej wody i wtedy waga pokazuje więcej o ok 1kg
    pozdrawiam, mp

Pociążowy Dukan
    start faza I 25.II-29.II
    2 faza do wagi 68 kg 01.III- w teorii do 20.V

marta135 Guest

Cytat Zamieszczone przez agnepl Zobacz posta

Oczywiście, że na Dukanie MOŻNA schudnąć, ale nie w tempie jakie tu przedstawiłaś. To jest dieta która odchudza racjonalnie, powoli ale trwale (jak się stosuje do wszystkich zaleceń i przechodzi przez wszystkie fazy). Na efekty trzeba czekać, nie raz bardzo długo, ale warto. Ja chudłam jakieś 2 kg na 3 tygodnie. Wydaje się niewiele, ale jestem zadowolona. Co z tego że schudłabym szybciej jak by mi wszystko szybko wróciło? Efekty mojego odchudzania możesz zobaczyć w moim albumie. Od stycznia tego roku jestem na III fazie i nie przytyłam, wręcz straciłam niechcący 4 kg jeszcze.
    Tobie też się może udać, tylko trzeba się dobrze zmotywować i uwierzyć, że można. Tak już tu zostało napisane, napisz co jesz i ile. Być może w twojej diecie jest za dużo nabiału i za mało mięsa...
    Powodzenia

Awatar Voyager
    Voyager jest nieaktywny Znany na forum

Ja też 21 kg, wszystko na Dukanie. Przede mną jeszcze 19 kg, pewnie będę to zrzucać jeszcze z rok, ale zrobię to. Jeśli nie uda mi się schudnąć na tej diecie, to nie uda się na żadnej.

2010 108,7 kg
    2015 98 kg
    2017 88 kg

kammcia jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    gdynia

hej
    jestem nowa, poszukiwałam informacji o diecie dukana i zajrzałam do was. ja jestem na II fazie w pierwszej, ktora trwała 5 dni schudlam 4,5 kg jestem mega zadowolona, polubilam ta diete. mam nadzieje, że wytrwam do konca MUSZE!!! a z tego co czytam to grupa wsparcia jest niezla i mi chyba potrzeba :-) pozdrawiam i sprawdzam czy działa suwaczek

---------------------------
    04/05/2010- 8/05/2010 : I faza -4,5 KG
    09/05 do nadal...... walczę i nie przestaję, a dopiero zaczynam ...

Gagarynka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Da się, da, tylko trzeba wytrwałości i sumienności.
    Przede wszystkim Dukan zmienia nawyki żywienia.

Prawie miesiąc Dukania i 8,5kg- póki co trwale

I faza 12.04-18.04
    II faza 19.04-...

Protalka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bełchatów

chudnie się!!

Ja od stycznia zgubilam 16kg. Jestem na III fazie i bardzo zadowolona, bo waga nie rosnie.
    Na Protalu od 03.01.2010r.
    II faza do 6 kwietnia=13 kg mniej
    III faza od 6 kwietnia=19kg mniej

Awatar Betina1969
    Betina1969 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Chudnie się , mam mniej o 5kg na diecie jestem miesiąc, inni maja większe sukcesY. Wolniej znaczy zdrowiej. Każdy organizm jest inny, czym więcej do zrzucenia tym szybciej na poczatki się chudnie. Chudniemy moze powoli, ale wiekszość z nas jest bardzo zadowolona z efektów.
    Pozdrawiam cieplutko wszystkie proteinki i życzę dalszych spadeczków.

faza I 12.04-17.04
    faza II 18.04-do skutku...

wakantanka jest nieaktywny Nowy na forum

witam , jestem nowa na forum i w drugiej fazie proteinowej diety . W pierwszym etapie schudłam 4 kg , w drugiej przestałam chwilowo chudnąć ale Dyukan pisze ,ze to normalny objaw więc sie nie zniechecaj tylko próbuj dalej

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów