Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: proszę o pomoc

tysior jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie proszę o pomoc

Witam,
    niedługo mam zamiar zacząć tą dietkę ) Ale mam dylemat i tu prosiłabym o podpowiedzi od wszystkich już doświadczonych w tej dziedzinie. A mianowicie: co proponowalibyście na śniadania w pracy. Zabardzo nie mam na to pomysłu, no bo do tej pory to zawsze jakaś buła z dodatkiem czy coś w tym stylu, a przy diecie co?? Macie jakieś propozycje sniadań do pracy pomóżcie plisssssssssssssssss

Awatar freda75
    freda75 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Böblingen- Stuttgart

Domyślnie Odp: proszę o pomoc

Cytat Zamieszczone przez tysior Zobacz posta
    Witam,
    niedługo mam zamiar zacząć tą dietkę ) Ale mam dylemat i tu prosiłabym o podpowiedzi od wszystkich już doświadczonych w tej dziedzinie. A mianowicie: co proponowalibyście na śniadania w pracy. Zabardzo nie mam na to pomysłu, no bo do tej pory to zawsze jakaś buła z dodatkiem czy coś w tym stylu, a przy diecie co?? Macie jakieś propozycje sniadań do pracy pomóżcie plisssssssssssssssss

Hej , moze cos pomoge na sniadania do pracy mozesz ze soba zabrac :
    - kanapki "zwijasy" (czyli to co zawsze mialas na kanapce zawijasz w lisc salaty)
    - Salatke
    - serek wiejski z warzywami albo moj ulubiony ze slodzikiem i platkami migdalow
    - mozesz sobie upuec babeczki warzywne (np.dzien wczesniej)

mam nadzieje ze cos pomoglam , sama stosowalam ta diete i teraz ponownie chce wrocic na plaze
    Trzymam kciuki
    Kolejny start 12.11.2013 79,00kg

Uprawnienia umieszczania postów