Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21
Like Tree1Lubią to

Wątek: Trizer - nie miałam już siły

Awatar Brewka0
    Brewka0 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Trizer - nie miałam już siły

Cześć wszystkim! Jest to mój pierwszy post, dlatego sądzę, że wypada aby wszyscy mnie trochę bliżej poznali. Mam na imię Edyta i jestem studentką piątego roku psychologii, na studiach na szczęście nie mam większych kłopotów. Mój problem jest całkiem innej natury. Jestem już tym wszystkim zmęczona...

Zdecydowałam się tutaj napisać, chociaż nawet pisząc te słowa wątpię w słuszność tej decyzji. Nie wiem jakie komentarze usłyszę z waszej strony, ale taka jest moja historia i wierzę, że prawda w tym przypadku jest najlepsza.

Od zawsze miałam problemy z masą ciała. Nie byłam małym dzieckiem, kto wie, może to wina genów, może moja mama była nadopiekuńcza i karmiła mnie jakby miała dwójkę dzieci. Niezależnie od powodów, w młodości spotykała mnie masa niechcianych komentarzy. Ich adresatami byli przeważnie rówieśnicy, jednak nawet w oczach rodziny widziałam te spojrzenia odrzucenia, może z grzeczności nic nie mówili...

Nie byłam otyła, ale nie podobałam się samej sobie, a to jest straszny stan dla umysłu... Może są tu dziewczyny, które czują lub czuły się podobnie i wiedzą jak to jest. Najbardziej przybijające w tym wszystkim jest to, że ja szczerze próbowałam się zmienić. Próbowałam różnych diet, trenowałam intensywnie w zaciszu własnego domu. Czasami waga skakała o 1 kilogram w dól, tak się wtedy cieszyłam, jednak była to radość chwilowa, ponieważ zmiany te nie były stałe...
    Szczerze? Byłam tym już taka wyczerpana... Nie wiedziałam co robić...

Wydawało mi się, że próbowałam już wszystkiego, a jednak, pozostawała jeszcze jedna rzecz. Myślałam o tym, żeby wypróbować jakiś spalacz tłuszczu, jednak poprzez namowy znajomej trochę się tego obawiałam. Słyszałam różne historie o takich środkach, niektóre dobre, ale także dużo złego. Nie wiedziałam też co wybrać, w internecie jest tyle różnych opcji. Każdy spalacz oferuje niesamowite rezultaty i zero skutków ubocznych, ale jak to jest naprawdę to nikt nie wie. A ja też nie znam się na tym na tyle, żeby ocenić co jest lepsze.

Dopiero 2 miesiące temu coś się we mnie przełamało. Doszły mnie słuchy o spalaczu tłuszczu, który nazywa się Trizer. Na początku potraktowałam tą informację jako kolejny "magiczny" środek, który nie jest dla mnie. Trizer jak bumerang powrócił i słyszałam o nim kilkakrotnie w przeciągu następnych dni. Chociaż opinie które słyszałam dotychczas były pozytywne, to jednak z rezerwą odwiedziłam stronę producenta tego suplementu. I co? Zdecydowałam się! Przeważył o tym fakt, że do zamówionego spalacza dodawana była dieta na 30 dni, ułożona przez specjalistę i stworzona specjalnie dla mnie!

Zakupu dokonałam niecałe 2 miesiące temu. Moje efekty jak dotąd? Na wadze 6 kilogramów mniej! Bardzo się cieszę z tego wyniku, szczególnie że moja obawy co do spalacza były kompletnie nieuzasadnione! Mam znacznie więcej energii i czuje się świetnie. Czuję, że to jeszcze nie koniec i będzie tylko lepiej!

Byłam naprawdę zmęczona moimi dotychczasowymi próbami odchudzania. Ręce już mi opadały na myśl o kolejnej diecie i braku rezultatów. Na szczęście dzięki Trizerowi widzę, że moje ciało się zmienia i planuję kontynuować swoją walkę z tłuszczykiem! W tym temacie będę opisywała swoje przygody, więc czytajcie na bieżąco.

Awatar Darkka
    Darkka jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Trizer - nie miałam już siły

Edyta, skąd Ja to znam? Wiele z nas ma przejścia z różnymi dietami i eksperymentami, które nie zawsze przynoszą pożądane rezultaty. Ja sama bardzo długo walczyłam o szczupłą sylwetkę, jestem już blisko, ale to jeszcze nie zupełnie to.

Ciekawi mnie ten Trizer, szczególnie po przeczytaniu Twojego wpisu. Słyszałam już o nim wcześniej, głównie z reklam w internecie, ale teraz zaczynam się nim interesować naprawdę. Czy myślicie, że pomoże mi zgubić ostatnie kilogramy, jeśli schudłam już prawie 8kg? I jeszcze jedno pytanie mam. Gdzie mogę go kupić? Ponieważ mieszkam obecnie w małej miejscowości i niewiele tutaj jest sklepów z takimi produktami.
    Padłaś? Powstań, popraw koronę i ruszaj do przodu!

Awatar Brewka0

Nie jestem pewna efektów, jakie zobaczysz. Ja osobiście jestem na etapie ostatnich kilku kilogramów, dlatego ciężko mi powiedzieć, czy podziała to na Ciebie. Jednak na mnie Trizer działa wprost idealnie! Od mojego pierwszego wpisu w tym temacie minęły 2 tygodnie, a ja na wadze widzę spadek 1,2 kilograma. Powoli już wyczekuję lata i wyjazdu nad morze. Jestem przekonana, że uda mi się w końcu zgubić ten nadmiar tłuszczyku, który noszę.

Darkka, myślę, że powinnaś wypróbować Trizera, w końcu ciało mamy tylko jedno i powinniśmy o nie dbać. Ja słyszałam dużo dobrego, sama odnoszę sukcesy, dlaczego na Tobie ten spalacz miałby nie zadziałać? Zresztą otrzymasz profesjonalną dietę, która na pewno się Tobie przysłuży.

Ja do sklepów z suplementami nie chodzę, ale Trizera na pewno możesz zakupić w internecie, przysyłają do domu! Tutaj jest oficjalna strona producenta:
    www.Trizer.pl

Piszcie czy korzystacie i jakie efekty widzicie.
    Ostatnio edytowane przez Brewka0 ; 03-01-2017 o 18:47

Awatar wikusza
    wikusza jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    siedlce

Miałam przyjemność skorzystać z tego spalacza kilka miesięcy temu. Szczerze powiedziawszy jest to bardzo dobre rozwiązanie, jeśli chcecie szybko zmienić swoją sylwetkę. Byłam bardzo zadowolona z rezultatów. Brzuch i uda się wyszczupliły, nie doszło też do efektu jojo! W trakcie przyjmowania suplementu czułam lekkie pobudzenie i wyostrzenie pamięci, co zresztą bardzo mi pomogło w trakcie przygotowania do egzaminów na studiach.

Stosujcie się też do tej diety którą dodają w zestawie. Znajoma, której poleciłam ten spalacz kompletnie zignorowała dietę i efekty nie były już takie dobre.
    Strong is the new sexy!

Awatar Bono21
    Bono21 jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny Nie jestem wielkim fanem spalaczy tłuszczu, nie wiem też, czy te wyniki, o których mówicie są efektem Trizera. Za spalanie tłuszczu nie odpowiadają kapsułki. Przede wszystkim trzeba zadbać o dietę. Nasz organizm sięga po energię zgromadzoną w tłuszczu, tylko wtedy, gdy dostarczamy mu mniej energii niż jest w stanie spalić. Nazywa się to deficytem kalorycznym - hasło, które powinna zapamiętać każda osoba chcąca schudnąć.

Jeśli chcemy więc schudnąć należy po prostu obliczyć CPM, czyli Całkowitą Przemianę Materii (składającą się z kilku elementów). Następnie skomponować dietę tak, aby dostarczała 300-500 Kilokalorii mniej niż wyliczona wartość. Spalacze tłuszczu działają przeważnie na zasadzie lipolizy, to znaczy, że oddziałują na enzym HSL (lipaza hormonowrażliwa), który prowadzi do rozbijania zgromadzonych trójglicerydów i uwalniania kwasów tłuszczowych zgromadzonych wewnątrz komórek. Przy szybkim przeglądzie widzę, że Trizer dobrze się tu sprawdzi, ponieważ zawiera składniki takie jak kofeina, tyrozyna czy ekstrakt z zielonej herbaty. To jednak nie znaczy, że z automatu zaczniemy gubić tłuszcz. Jak już podkreślałem, jeśli dieta jest do nas niedostosowana, to znaczy spożywamy zbyt dużo kalorii, to dojdzie do sytuacji, w której akumulacja tłuszczu w komórkach, zwana także lipogenezą, będzie przewyższać wydalanie zawartości komórek tłuszczowych. Efektem netto będzie zatrzymywanie tłuszczu, pomimo przyjmowania spalacza tłuszczu. Niestety, natura tak nas stworzyła, że nie możemy chudnąć jedząc 5000 kilokalorii dziennie.

Dziewczyny, nie neguję waszych efektów. Serce rośnie jak się czyta o czyichś sukcesach. Trizer na pewno wam pomógł, ale podstawą odchudzania zawsze jest odpowiednia dieta!
    Meta86 lubi to.

Awatar wikusza
    wikusza jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    siedlce

Bono Rozumiem, co piszesz i każdy się z Tobą zgodzi, co do tego, że dieta jest najważniejsza przy odchudzaniu. Jednak to jest chyba największy plus Trizera!

Jest to chyba jedyny taki spalacz tłuszczu, do którego dołączona jest spersonalizowana dieta. Ja na pewno nie słyszałam wcześniej o podobnym połączeniu. Dla mnie jest to rewelacja, ponieważ nie znam się za bardzo na dietetyce. Wykonanie tych obliczeń najwyraźniej nie jest takie łatwe. Ja nie wiem jak je wykonać. Do tego jeszcze dostosowanie każdego posiłku tak, aby był zbilansowany pod te obliczenia? To wszystko zajmuje czas. Tutaj dostajemy gotową propozycję posiłków, które na dodatek dostosowane są do potrzeb naszego organizmu.

Przykłady dziewczyn z tego tematu są chyba najlepszym dowodem na to, że wypróbowanie Trizera może tylko pomóc.
    Strong is the new sexy!

Awatar Bono21
    Bono21 jest nieaktywny Znany na forum

W takim razie zwracam honor. Po prostu tak często widzę sytuację, w której ktoś kupuje spalacz tłuszczu i bez ustalenia żadnej diety, zaczyna połykać codziennie kapsułki w nadziei, że zmieni swoją sylwetkę.

Obliczenie zapotrzebowania kalorycznego wymaga trochę nauki, to przyznam. Niektóre osoby z większym doświadczeniem mogą wiedzieć, jak to zrobić. Z drugiej strony wiele osób podchodzi do tego w zły sposób i kompletnie mijają się z właściwym wynikiem. Tutaj masz rację Wikusza. W końcu, gdyby to było takie proste to każdy mógłby zostać dietetykiem.

Zainteresowany tematem spojrzałem bliżej na stronę produktu i przeanalizowałem skład. Dużo składników, dobrze też prezentuje się ich gramatura. Na plus zasługuje wykorzystanie składników o działaniu udowodnionym naukowo. Mówię tu oczywiście o kofeinie, kapsaicynie oraz EGCG (gallusan epigalokatechin). Nowością dla mnie jest skrzyp polny oraz mniszek lekarski. Trizer zawiera ekstrakty obydwu tych roślin. W artykułach na temat tych składników piszą, że działają oczyszczająco oraz wspomagają usuwanie wody podskórnej. Bardzo ciekawe biorąc pod uwagę, że woda zbiera się właśnie przeważnie wokół nóg oraz brzucha, przez co tak ciężko jest wyszczuplić te partie ciała. Myślę, że po najbliżej wypłacie wypróbuję Trizera na miesiąc. Jestem też ciekawej tej diety.
    Ostatnio edytowane przez Bono21 ; 11-01-2017 o 13:55

Awatar Brewka0

Wiadomo, że siedząc na kanapie nigdy się nie uda zmienić sylwetki. Ja na szczęście trenuję, zdrowo się odżywiam i biorę Trizera. Efekty są coraz lepsze!

Od ostatniego miesiąca kolejne 2 kilogramy mniej na wadze. W sumie schudłam już 8 kilogramów! Załączam zdjęcie, żeby pochwalić się wynikami. Proszę, weźcie pod uwagę, że nadal walczę i będzie znacznie lepiej.
    7-photo-41.jpg

Bono chyba masz rację w kwestii usuwania wody. Wcześniej moje nogi były takie nabrzmiałe. Potrafiłam wyszczuplić ramiona, trochę plecy, ale nigdy nogi. Mój organizm pewnie trzymał tam więcej wody i puścił, dopiero gdy zaczęłam przyjmować Trizera.

Awatar holli75
    holli75 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Sanok

Suplement jak suplement, ale największą furorę robi dieta - dla mnie rewelacja. Mało mam czasu dla siebie, odwiecznie coś na głowie. Chciałam schudnąć, ale nie mam czasu na cotygodniowe wizyty u dietetyka. Tutaj wszystko załatwione za pośrednictwem internetu. W ankiecie podaję wszystkie informacje, które produkty chcę spożywać, które produkty wykluczyć. Na następny dzień miałam już kompletną rozpiskę wszystkich posiłków. Zrobiłam listę, udałam się na zakupy i uzupełniłam zapasy zdrowego jedzonka. To już 4 tydzień z tym spalaczem i dietą, a na wadze już widzę 5 kilogramów mniej! Dla mnie jest to fenomenalny wynik!

Chloe jest nieaktywny Nowy na forum

Testowałam już niejeden spalaczy tłuszczu i zawsze jest z nimi coś nie tak. Czasami źle się po nich czułam, innymi razy dopadało mnie zmęczenie i traciłam energię na cały dzień. Mam więc swoje uprzedzenia do tego typu produktów. W sumie do Trizera przekonała mnie dołączona do niego dieta.
    Wyniki zaskoczyły mnie w pozytywny sposób! Nie dostrzegłam żadnych obciążeń psychologicznych o jakich pisałem wcześniej. O skuteczności nie muszę się wypowiadać, najlepszym świadectwem są moje rezultaty. Po 2 miesiącach 7 kilogramów mniej. Mogę teraz cieszyć się świetną figurą i wcisnąć się w ulubione jeansy. Polecam z całego serca!

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów