Strona 19 z 51 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 29 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 503
Like Tree7Lubią to

Wątek: yokohama nie chudnie sama, bo ją wspieracie - Część 1

Awatar yokohama
    yokohama jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: yokohama nie chudnie sama, bo ją wspieracie - Część 1

cześć babeczki
    byłam u was wczoraj, ale nie udało mi się nic napisać, bo jak zaczęłam pisać to mnie chałastra obsiadła, a potem miałam dramatyczny wieczór i nie miałam jak was odwiedzić.

wczoraj cały dzień byłam z dziećmi u swojej przyjaciółki, która ma niesamowite pokłady macierzyńskie w sobie (jak jej matka zresztą) i czuję się u niej tak swojsko, że zawsze wychodzę od niej później niż by wymagała tego grzeczność
    a wieczorem byłam na próbie i mimo chorego gardła udało mi się zaśpiewać dość wysokie solo. śpiewanie mnie wycisza a jednocześnie daje mi szalony power, dlatego cieszę się, że mam okazję to robić.

na wadze 91,3kg. spadek niewielki, ale jest choć jestem bardzo spuchnięta. a to dlatego, że znów jeść nie mogę, ale w mojej sytuacji to ma swoje plusy
    zapewnie ten spadek ma też swoje uzasadnienie, bo w sobotę wróciłam o 5 rano z tych tańców i do dziś nóg nie czuję niezależnie od spalonych kalorii humor mi się poprawił, bo mnie małolat o dziesięć lat młodszy podrywał. byłam nieco pod wpływem toteż mój seksapil wzniósł się na wyżyny, na co miałam pewne dowody. zreszta chłopak powiedział mi, że go kręcę jak nikt od dawna, a ja mu na to "to dlatego, że kobiety po trzydziestce to zupełnie inna liga" pamiętajcie o tym dziewczyny.

miłego dnia kochane moje. spróbuję was poodwiedzać, a jak nie teraz to wieczorkiem.
    buziaki
    Ostatnio edytowane przez yokohama ; 05-12-2011 o 08:33

AlliAlisa jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry,
    bardzo dziękuje za odwiedziny. Tym co napisał dałaś mi bardzo dużo do myślenia i bardzo mi pomogłaś. bardzo za to dziękuje.

Cieszę się, że masz kogoś kogo możesz odwiedzać. Ja przez moją rodzinę zostałam pozbawiona prawie wszystkich znajomych...

Cel do 11 listopada 77,2kg
    WAGA 1 listopada 78,8kg

NOWY DOMEK

Awatar yokohama
    Mieszka w
    Szczecin

cieszę się, że choć trochę mogę pomóc
    Cytat Zamieszczone przez AlliAlisa Zobacz posta
    Ja przez moją rodzinę zostałam pozbawiona prawie wszystkich znajomych...
    ja też tak miałam, ale walczę o siebie. od zawsze i do końca. czasem brak mi sił i się załamuję, ale potem sobie mówię "przecież to moje życie, przecież nikomu nie robię łaski" i zaraz wracam na deski.
    ja po prostu wiem co jest ważne dla mnie i nie godzę się na kompromisy w sprawach zasadniczych ani życie na pół gwizdka. nie będę miała drugiego (niezależnie od niektórych poglądów ) i nie pozwolę żeby moja własna bierność mi je zmarnowała.
    miłego dnia

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

hej Yokuśśś
    ja wpadam pożyczyć udanego dnia

marzyciel_ka Guest

od razu się lepiej poczułam, jak doczytałam, że jestem inna liga...w domyśle Super liga

pozdrawiam Yokuś

Awatar buttermilk
    buttermilk jest nieaktywny Znany na forum

A ja?? o matyldo, jako kobieta 40-letnia to jestem Extraliga!
    Yokus, gratuluje spadku! Jeszcze ze 2 takie imprezki i witamy w Balwanolandii
    Dramatyczny wieczor - to brzmi groznie, ale chyba wszystko w porzadku?
    buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019

It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
    It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.

Awatar yokohama
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez buttermilk Zobacz posta
    Dramatyczny wieczor - to brzmi groznie, ale chyba wszystko w porzadku?
    odpowiem cytując "thelmę i louise" - nic nie jest w porządku. z całą pewnością nic nie jest w porządku...
    nie chcę wałkować na forum pewnych spraw, ale chyba niedługo będę zmuszona albo powiedzieć wam o co chodzi albo zniknąć z forum. jutro mam spotkanie, które może coś wyjaśnić, ale chyba straciłam nadzieję, że coś się zmieni. dam znać jak będzie efekt.
    trzymajcie się kochane

marzyciel_ka Guest

Yoko,
    twoje zniknięcie z forum to w ogóle nie wchodzi w grę!

bądź dzielna i nigdzie nie znikaj

qqlka- jest nieaktywny Znany na forum

Ty się trzymaj Yokuś Tak bym chciała żeby Ci się wszystko udało. I dlczego miałabyś znikać z forum ? Przecież nie musisz nam wszystkiego opowiadać Pamiętaj, że jesteś potrzebna i jesteś, na pewno nie tylko dla mnie, ogromnym wsparciem Buziolki

Awatar buttermilk
    buttermilk jest nieaktywny Znany na forum

Nie przeboleje Twojego znikniecia
    Yokus, to Ty sie trzymaj! widac, ze sama masz problemy a tak nas tu dzielnie wspierasz
    buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019

It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
    It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.

Strona 19 z 51 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 29 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów