Mewuś.............buziole..........odezwij się
co tam u ciebie?
zaglądnij na kawkę ,wypijemy razemPozdrawiam................
![]()
Jestem dziewczynki i chetnie zapraszam na kawkę
Dziękuje wam że pomimo mojej nieobecności dbałyście o mój domek![]()
Nie ma co ukrywać kg przybyło po świętachobecnie nadwyżki mam 2 kg do zrzucenia a było juz 4 kg
, ale zawsze tak bywa jak mój mąż przyjeżdza na urlop, za cholercie nie potrafię przy nim trzymać diety, no ale nie jest to usprawiedliwienie. Trzeba brac się do roboty i tyle. Postawiłam sobie cel do walentynek 69,7 kg. moze to bardziej mnie zmobilizuje. Bo tak jakoś mam dziś cholernego doła i to wcale nie wagowego
, płakać mi sie chce
(jak to jedna osoba potrafi wypowiadać takie słowa, które tak bardzo ranią
- chodzi o mojego brata, ale długo by tu pisać). Jeszcze do tego zamówiłam sobie bluzkę na allegro (czemu ja nie potrafie sobie odmówić
tych łachmanów
), babka pisze że jak nówka bez wad ukrytych, ja rozpakowuje a tu dziurki bardzo widoczne.
Muszę jej to odesłać tylko żeby kase mi zwróciła. Ale pierwszy raz sie spotkałam osobiście z czymś takim, bo ja wystawiając rzeczy na sprzedaż staram sie je opisywać bardzo rzetelnie,każdą najmniejszą kropeczkę jeśli takowa jest itd. A dla mnie dziurki no sorry!! to już przesada żeby o nich nie wspomniec
,ja wogóle takiej rzeczy bym nie wystawiła, tylko tak sobie myslę , bo jutro zadzwonie do babki, że może odwrócić kota ogonem że ja coś zmyślam i co wtedy nie odda mi kasy.
Ale już bez smęcenia, dużo sie działo u mnie w tym czasie, naogladałam sie teściowej za wszystkie czasy, no i oczywiście moje wyrobione zdanie na jej temat sie potwierdziło. Jeszcze synusiom robiliśmy urodzinki bo jeden skończył 3 a drugi 1 roczek (i się tak skromniutko pochwalę
zrobiłam, pierwszy raz, im torcik w kształcie kopary z boba budowniczego obłozony lukrem plastycznym. postaram sie jutro foteczki wkleić, jejku jak ja się odprezam przy takich pierdółkach
).
Dobre szybko zleciało tzn. urlop męża i znów pojechał.
Jeszcze choróbska chłopaków także dopadły i nie obyło sie bez lekarza ale obecnie już zdrowi![]()
Buziaki moje kochane zaraz pozagladam do waszych domków, jeśli dzis nie zdążę do wszystkich jutro na 100 wpadnę na kawusie![]()
Witaj znowu
To czekam na zdjęcia tego tortu
A waga zejdzieTeż walczę z poświąteczną nadwyżka.
Bez względu na to czy przytyłaś przez święta 4 czy 5 kg dla mnie i tak jesteś mega lachonem i cudotwórcą, zupełnie nie wiem jak to zrobiłaś że tyle kilosów już w kosmos wywaliłaś!
Pozdrawiam Cię Mewuś!
Mewuś....cieszę się że jesteś
nadwyżką się nie przejmuj,nie tyle kg.pokonałaś..........spadnie raz... dwa.A do lata -- jeszcze więcej spadnie ci z wagi
czego ci życzę
Też ciekawi mnie ten torcik,to i czekam też na zdjęcie.
A co do tej bluzki; jak babka jest uczciwa to ci kasę zwróci,jak nie to jej napisz piękną opinie,coby inni wiedzieli z kim mają do czynienia.Niestety nieraz można napotkać oszustów,nie odpuszczaj bo nie napisała o DZIURSKACH,a ty uczciwie zapłaciłaś.
Pozdrawiam...........serdecznie..........udanego dnia...........![]()
Dziweczynki dzień dziś nie za bardzo udany pod względem dietkowania, trochężeby tylko trochę wpadło rogalików mamusinej roboty, a potem już popłynęłam z innymi rzeczami
![]()
No nic jutro tez jest dzień i bedzie ładnie dietkowo, musi być
Wstawiam foteczke torcika moich chłopaków
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Marysiu dzięki ze we mnie wierzysza co do tego allegro to dzwoniłam do babki i bez problemu zgodziła sie na zwrot, ale ucieszę sie jak kase zobacze na koncie, a jak nie to negatyw i tyle. Tylko wnerwiające potem to że człowiek uczciwy jest, a jak już komuś postawi negatywa bo nie ma innego wyjscia to ta sama osoba w odpowiedzi też to robi, mimo iż nie ma ku temu podstaw, no ale cóż.
Kousiu lachonem to ja mam zamiar dopiero być, ale dzieki za miłe słówka
Ale boski ten tort
Mistrzyni wypieków![]()
![]()
Już wiem do kogo się zwrócić jak będę miała urodziny![]()
nie ma sprawy Jaszczurku, ale ja dopiero początkująca w tej dziedzinie, dokładnie w dekoracji tym stylem angielskim, bo jakies tam ciacha wcześniej wypiekałam
![]()
mewciu......tort.....super
ten lukier gdzie kupiłaś i ile kosztuje?..........napisz prosze
13marca moja starsza ma 4urodz.może bym coś poszalała
1grud.młodsza miała 2urodz.zrobiłam jej.taki........ale zobacz u mnie na profilu bo nie umiem tu dodawać zdjęć
dobra dzisiaj mamy nowy dzień to ....do...dietkowania.........pozdrawiam.......