Zobacz wyniki ankiety: Jak nazwać zero na wadze?

Głosujących
47. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • cwaniak

5 10.64%
  • dziurka

4 8.51%
  • gapa

1 2.13%
  • głodomór

2 4.26%
  • gniazdko

1 2.13%
  • jajo

21 44.68%
  • koło

2 4.26%
  • naleśnik

4 8.51%
  • pępek

3 6.38%
  • zero

6 12.77%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 1673 z 3553 PierwszyPierwszy ... 673 1173 1573 1623 1663 1671 1672 1673 1674 1675 1683 1723 1773 2173 2673 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,721 do 16,730 z 35524
Like Tree2Lubią to

Wątek: A ja chudne i chudnę, wieczór, rano, w południe

Awatar bramborowa
    bramborowa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: A ja chudne i chudnę, wieczór, rano, w południe

Cytat Zamieszczone przez yvaaaaa Zobacz posta
    ale na spadek wagi -tak, wprawdzie tylko o 400 gr
    Iwonka, nie płakaj! Pomysl sobie - 400 g każdego dnia, to podliczając jeden tydzien wychodzi - 2,8 kg !!!! To źle?! Kochana, ja bym była zachwycona taką tendencją U mnie też 400 mniej Suwaczek zmienię po tygodniu może...ładnie będzie wyglądało
    Też oglądałam arkę i czytałam trochę i już laptopa się nie chciało włączać
    No i co by tu Wam jeszcze.... Vacuwell podoba mi się. Poziom zmęczenia równy dwóm godzinom na siłowni na ten przykład albo godzinie aerobiku. W piątek będą obmiarki. Njaważniejsze, że waga się ruszyła
    Zdrówka wszystkim chorującym, a szczególnie mojej towarzyszcze "niedoli" w tym samym zawodzie

Kasiu, sprawy spadkowe są do kitu, wyczerpują psychicznie i finansowo, współczuję Ci bardzo i mam nadzieję, że to rzeczywiście potrwa góra rok (bo w mojej rodzinie ciągnie się już 30 lat).

Aniu - Kaniu, powalsz mnie normalnie swoim zmyślunkiem kulinarnym. I że Ci się chce aż tak i aż tyle! Podziwiam bardzo!!!!

No to uciekam na razie do zajęć. Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło!

A Zosiu, chyba nie miałyśmy się okazji poznać Jestem Kasia i jestem z Wami od niedawna, choć dukam od dawna (a mogło być krócej) Fajnie, że się odezwałaś u Iwonki
    Początek diety - 22 października 2009 z wagą 88 kg
    III faza od 1 października 2010 - waga 75 kg
    IV faza - od 1 marca 2011 - waga 73 kg - utrwalona
    04.05.2011-30.06.2011 - walka o ostatnie kg - zakończona sukcesem!!!!!!!

Awatar Hairmawo
    Hairmawo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez yvaaaaa Zobacz posta
    Na pudło sie nie załapłam, ale na spadek wagi -tak, wprawdzie tylko o 400 gr (oj rozbestwiłam sie wczorajszym spadkiem), ale jednak.
    Iwonka, nie ważne o ile, ważne że możesz spojrzeć sobie w oczy i powiedzieć - chudnę
    Cytat Zamieszczone przez paniEwa Zobacz posta
    Moja waga ostro goni suwaczek dziś już tylko 10 deko brakuje do suwaczka Hura !!!
    Czyli można zgubić troszkę wagi ( u mnie od poniedziałki 1,4 kg) i na 3 fazie .To bardzo optymistyczna wiadomość .Tylko podkreslam po raz kolejny nie można popadać w zachwyt i odpuszczać. Bieżąca kontrola wagi !!
    Oooo, i to jest dowód na to jak skutecznie utrwalasz spadek. Twój organizm i co ważniejsze - metabolizm, są nastawione na osiągnięty poziom wagi. Drobne, nawet kilkudniowe odstępstwa nie zagrażają stabilizacji, pod warunkiem powrotu do zasad diety. Ewa, dla mnie jesteś wzorem utrwalania, szacuneczek
    Cytat Zamieszczone przez Solange37 Zobacz posta
    A to z jakiego powodu, Haniu???
    ...... bo ponieważ ..... dla mnie GRUPA WSPARCIA, to nie miejsce na "występy" nie mające ze wsparciem nic wspólnego i w atmosferze wzajemnego kąsania jest mi po prostu niefajnie

Pływanie na "setkę".

Awatar blathin
    blathin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez Hairmawo Zobacz posta
    Zosiu, miło że jesteś, dawaj tu do nas, odbierz słuszną krytykę i do boju
    Chylę głowę przed jak najbardziej słuszną krytyką, tylko nie wiem o co walczę... Ale może jakoś się ogarnę.
    I kurcze teraz jest świetnie, ale od poniedziałku wracam do kieratu... więc i czasu i sił będzie mniej... Dlaczego nie znalazłam sobie bogatego męża Wtedy bym mogła gotować, fitnessować się i wyspać odpowiednio

Cytat Zamieszczone przez bramborowa Zobacz posta
    A Zosiu, chyba nie miałyśmy się okazji poznać
    Kasiu mnie też jest bardzo miło Ja Was podglądałam i podczytywałam, więc Cię "znam", ale tak bardziej osobiście teraz to już w ogóle miło mi

Ściskam Was Laseczki i lecę szukać jakiegoś kąska wołowego, bo będą rolady i modro kapusta na powrót teściów z urlopu

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Ja myślę,że to nie księżyc a nadchodzący słoneczny dzień wagi nasze czaruje u mnie też już tylko 900g ponad suwaczkiem i to nic,że po dzisiejszych warzywkach do góry iść może
    EwciaPani wzorcem stosowania dukana,a Yvcii wzorcowo spada (wskazanie wagi)...Boguniu a biustów Waśce nie żal? Kasiu (koleżanko Bogny po fachu)toć ja jemerytka - to i szaleję w tym co sprawia mi przyjemność;chociaż całe życie obiecywałam sobie,że będąc na emeryturze będę czytać,czytać,czytać...no ale wtedy jeszczekomputerów nie wymyślyły (do użytku powszechnego) a dobre nie sprowadziły do Yvyyy dietowego "domku" Haniu mój Ty staroświecki wrażliwcu - tera tak wsparcia wyglądają wątek na którym rzucałam palenie w końcu zamknięto przez "wsparcia" najróżniejsze...ale (Solange,Yvcia i potencjalnie Goszka) bezdymne emocje ponoć silniejsze od obłaskawiania kompulsu jedzeniowego...
    Kaaaa i Tinka.jaja kobyly palacz proponuję po razie i przyjażń (Jak p-r)
    Ostatnio edytowane przez kania79 ; 30-09-2010 o 09:07

Awatar Kaa888
    Kaa888 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    14

Cytat Zamieszczone przez Tinka85 Zobacz posta
    jestem tu po to, żeby Cię wkurwiać!!!!!!
    WRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
    A ja mam nudną robotę i bardzo się cieszę jak mnie ktoś trochę wkurwi bo chociaż mi się ciśnienie wyrówna
    Ale muszę Cię rozczarować, żeby mi podnieść ciśnienie musiałabyś się trochę bardziej postarać...
    Wyluzuj Tinka, jakby sobie wszyscy slodzili to byśmy się porzygali

Awatar Hairmawo
    Hairmawo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez blathin Zobacz posta
    ..... tylko nie wiem o co walczę...
    Dlaczego nie znalazłam sobie bogatego męża Wtedy bym mogła gotować, fitnessować się i wyspać odpowiednio
    Zosiu, a te 70 kg w podpisie jest nieaktualne?
    Sorry, że pytam (bo może nie wiem) ale jakiegoś, znaczy się małża już masz?:
    Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    Haniu mój Ty staroświecki wrażliwcu - tera tak wsparcia wyglądają wątek na którym rzucałam palenie w końcu zamknięto przez "wsparcia" najróżniejsze...
    oplułam się ..... "staroświecki wrażliwiec" - cudnie Aniu

Pływanie na "setkę".

Awatar blathin
    blathin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Zosiu, a te 70 kg w podpisie jest nieaktualne?
    Sorry, że pytam (bo może nie wiem) ale jakiegoś, znaczy się małża już masz?:
    Nie, małża nie mam, ale z Lubym już tyle lat i słowo teściowie jest jedno i krótsze od "rodzice mojego chłopaka" No i w sumie to już jak rodzina, ja właśnie od prawie 2 tyg mieszkam u nich sama i opiekuję się sierściuchami.

A te 70 nadal aktualne, chciałabym, tylko nie wiem po co. Tzn wiem, żeby lepiej wyglądać, lepiej się czuć i łatwiej kupować ubrania ale nie mam tej zawziętości w sobie do chudnięcia jak wtedy gdy czekało mnie pójście na wesele... Wtedy to był realny cel z ostateczną datą i to mnie motywowało. Ostateczna waga mnie nie motywuje w taki sposób. No i otoczenie przestało mnie motywować a zaczęło demotywować, np koleżanka przestała się już odchudzać (nadal ma z czego) i jak się widzimy, to już nie serek, tylko coś niedukanowego ląduje na stole... Dziś się przyznaję idę do niej na łazanki a reszta dnia 100% dukania. I jeśli ja nie będę zawzięta na 110%, to nic z tego nie wyjdzie...

Awatar goszkaa
    goszkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Dzień dobry

Dzisiaj ma szansę być naprawdę dobry.
    Metodą szantażu pośredniego udało mi się nawrócić fachowców i chyba do końca tygodnia skończą bajzel, który mi przed domem zostawili Oby! Bo już mnie to mocno dobijało, nie cierpię lekceważenia i zlewania, jak chyba każdy zresztą.

Cytat Zamieszczone przez bogna2405 Zobacz posta
    dzień dobry

zimno, ale słoneczko...i juz sie raźniej na duszy robi...

boli troszku mniej, zaraz się psychicznie nastawię i zastrzyk sobie zrobię...nie lubię tego

na razie
    Boguniu, a ja i tak podziwiam te Twoje się kłucia, taka dzielna i zdolna jesteś!

Ewa, dla mnie jesteś wzorem utrwalania, szacuneczek

...... bo ponieważ ..... dla mnie GRUPA WSPARCIA, to nie miejsce na "występy" nie mające ze wsparciem nic wspólnego i w atmosferze wzajemnego kąsania jest mi po prostu niefajnie
    Ewcia to już tak modelowo idzie, że nic tylko zazdrościć, podziwiać, zgrzytać zębami za swoje niepokonane słabości, ale brać przykład po prostu.

Haniu ... właściwie nie wiem, co powiedzieć. Będzie dobrze? Będzie, musi!

Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    potencjalnie Goszka) bezdymne emocje ponoć silniejsze od obłaskawiania kompulsu jedzeniowego...
    Jak miło, że ktoś we mnie wierzy potencjalnie przynajmniej

Miłego dnia!

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Witam Sznownie Towarzystwo
    Pospałam, ale sen miałam przerywany, bo minie kurcze stó budziły. Łykam magnez i potas a kurcze okrutne.
    Dziekuję za słowa wsparcia (chociaż jesli ta sprawa miałaby ciągnąć się 30 lat, Kasiu ziemniaczkowa, to oznaczałoby, że zamiast spdku zostawie swojej córce sprawę sądową - muszę naprawdę przemysleć czy w to brnąć).

Waga dzis pokazała 74,2 kg, czyki nadal spadkowo. Poczekam jeszcze co jutro z tego wyniknie.
    A teraz otwieram swój protoczwartek owsianką z otrąb.

wikuska35 jest nieaktywny Nowy na forum

witam wszystkich serdecznie
    życzę miłego dnia ...bo jakas napieta atmosfera się zrobiła ????
    ....i poprosze o bęcki, bo podjadąłm wczoraj 4 pierożki!!!!!!!!!!!!!!!!! jest mi wsytd