Zobacz wyniki ankiety: Jak nazwać zero na wadze?

Głosujących
47. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • cwaniak

5 10.64%
  • dziurka

4 8.51%
  • gapa

1 2.13%
  • głodomór

2 4.26%
  • gniazdko

1 2.13%
  • jajo

21 44.68%
  • koło

2 4.26%
  • naleśnik

4 8.51%
  • pępek

3 6.38%
  • zero

6 12.77%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 3399 z 3553 PierwszyPierwszy ... 2399 2899 3299 3349 3389 3397 3398 3399 3400 3401 3409 3449 3499 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 33,981 do 33,990 z 35524
Like Tree2Lubią to

Wątek: A ja chudne i chudnę, wieczór, rano, w południe

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: A ja chudne i chudnę, wieczór, rano, w południe

Dzień dobry...

Cytat Zamieszczone przez leo2370 Zobacz posta
    Kto rano wstaje
    ...a/ ....komu upierdliwa mucha spać nie daje
    wagowo przyłączam się do biadolenia wątkowych koleżanek;Haniu gmina Stawiguda sięga od miejscowości Ameryka (słynny Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci) pod Olsztynkiem (to po drodze na Grunwald),do malowniczej wioski o rzut beretem od Olsztyna - Rusią zwanej...przyznasz,że odległość Ameryka-Ruś niebagatelnai już...
    ...b/...ten mendali dostaje
    ...c/...PROTOCZWARTKA inauguruje

Awatar Solange37
    Solange37 jest nieaktywny Znany na forum

Witam cieplutko

Cytat Zamieszczone przez Kaa888 Zobacz posta
    ani się waż
    toż po weselu będziesz ogólnopolską delegację przyjmować chlebem i solą... tfu! cyckiem i makrelą...
    i obiecywałaś nam swoje towarzystwo [a wszak po nie tam jedziemy] to nawet nie wypada, żebyśmy wśród świń nurkowały coby Cię odzyskać
    No dobra, dobra...
    Nikt nie powiedział,że przytyłam,bo wszyscy przytyli
    Cytat Zamieszczone przez yvaaaaa Zobacz posta

W blasku mmojej wielkiej naiwności zapałałam wielka ochota do nabycia takeiego czegoś w TV Shopie
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    ale mi sie przypomniało, że siedzę w dole z powodu braku pieniedzy i moja naiwność nie znalazła ujścia
    Weź ostygnij, kupisz w Olecku.Za psi grosz I nie becz z powodu pieniędzy.Nic nie wybeczysz, a oczy po beczeniu są zapuchnięte.Będzie lepiej.Zawsze jest lepiej, jak już gorzej minie
    Cytat Zamieszczone przez Hairmawo Zobacz posta
    No bo jak ja się Wam pokażę zwłaszcza tym, które mnie widziały
    Ja cię widziałam i nie wlazły mi w oko żadne tłuszcze ! Co tuy kumo bredzisz jak w malignie.Grzybów jakich nieznanych się najadła

Kumy moje.Spływ planujemy na 14, w niedzielę.Tak pasuje wszystkim (oprócz Wasiólki ).Zamówię kajaki po ustaleniu z rodzinką ile ich nam trzeba.Pewnie z 10 jak nic.Trzeba ludzi policzyć.

Awatar anetkanetka
    anetkanetka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    2

to mnie brązik się dostaje
    Dzieńdoberek,
    ale miałam sen! Śniło mi się, ze pojechałam do Olecka i nie zapakowałam praktycznie żadnego przyodziewku (to pewno dlatego, że Ewcia tak nawołuje, zeby nie brać dużo!) no i przyszło mi sie ubierać, a tu nawet majciochów nie było O Jezusie, pierwsze co to muszę majtasy do spakowania przygotować, bo jeszcze zapomne...
    Pogoda iście letnie, choć nocka chłodna.
    Ilonko spadku gratuluje

"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..."

Awatar Kikkertje
    Kikkertje jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez anetkanetka Zobacz posta
    ale miałam sen! Śniło mi się, ze pojechałam do Olecka i nie zapakowałam praktycznie żadnego przyodziewku
    Witam spoza podium
    a mi sie snila, czekolada... i wszelkiego typu batoniki takie wiecie, bounty, twix itd..
    pogoda jako taka, poki co slonce swieci ale spoko, wieczorem beda burze...
    na drugi raz ostrzegajcie, ze tu takie cwiczenie na miesnie brzucha bedzie i zapluwanie ekranu, bo sie w pracy na mnie dziwnie patrza...

milego dnia!!
    Majteczki w kropeczki... barchany w szesciany...

2009 -> 1668km 2010 -> 1359km 2011 -> 1432km wyscig trwa! rowerkowanie w 2012:

Awatar anetkanetka
    anetkanetka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez Solange37 Zobacz posta
    No dobra, dobra...
    Nikt nie powiedział,że przytyłam,bo wszyscy przytyli
    no, całe szczęście, bo już miałam w oczach bliskie spotkania w błotnym spa z koleżankami szorstkowłosymi.
    Ale patrzcie jak to jest, sami przytyli to ich w oczy nie kole, ale jakby tylko nie przytyli to gadanie by było...... oczywiście bez żadnych podtekstów do Twojej rodziny Ewuniu, tak ogólnie mówię.

"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..."

PuellaPulchra Guest

A ja nie powiem, co mi się śniło, bo może wątek czytają osoby niepełnoletnie, więc nie będę siać zgorszenia.

Ale powiem Wam, że...... no!

Taka ciekawostka.

Poczytałam sobie jednego bloga, który gdzieś tam początek miał w 2004 roku bodajże. Dziewczyna cytowała rozmówki ze swoim mężem - był niesamowicie błyskotliwy i miał specyficzne poczucie humoru. Po komentarzach sądzę, że blog swego czasu musiał być bardzo popularny. Wiele razy sama zaśmiewałam się z tych tekstów.

Fajna parka na luzie, widać kochająca się itd, dwoje dzieci.

Jeden z wpisów dotyczył żartów na temat wróżby, na jaką się kiedyś skusiła - wróż powiedział jej, że jej małżeństwo jest w rozsypce, są razem tylko dla dzieci i że się rozwiodą. Oj, wyśmiała autorka bloga wtedy tę wróżbę.
    Blog toczył się dalej...

No cóż. Rozwiedli się. Przez jakieś pół roku bodajże nie było wpisów, a kiedy pojawiły się znowu - już była sama z dzieciakami. Blog stracił na lekkości, prawda jest taka, ze sednem jej sukcesu były teksty jej męża.

Ale ja nie o tym.

Ja o tym, że jak to czasami trzeba mieć pokorę w życiu. Nie chodzi o to, że trzeba słuchać wróżek, ale o to, żeby nie być zbyt pewnym, że to co dane jest nam teraz, będzie na zawsze.

Lubicie czytać blogi?

Miłego dzionka!

Awatar Kikkertje
    Kikkertje jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez PuellaPulchra Zobacz posta
    A ja nie powiem, co mi się śniło, bo może wątek czytają osoby niepełnoletnie, więc nie będę siać zgorszenia.

Ale powiem Wam, że...... no!

No nie badz taka, powied
    kurcze, ja mam czesto takie sny... a najlepsze, ze sni mi sie J.

Taka ciekawostka.

Poczytałam sobie jednego bloga(...)
    Ja o tym, że jak to czasami trzeba mieć pokorę w życiu. Nie chodzi o to, że trzeba słuchać wróżek, ale o to, żeby nie być zbyt pewnym, że to co dane jest nam teraz, będzie na zawsze.

Lubicie czytać blogi?

Miłego dzionka!
    swieta slowa Pieczareczko! dlatego zawsze mowie, ze chce i mam nadzieje, ze "to" jest i bedzie na zawsze, ale nigdy nie wiadomo jak potoczy sie nasze zycie... trzeba miec nadzieje, byc dobrej mysli ale i troche pozostac realista.
    Asia, zapodaj bloga, sobie poczytam wieczorem moze ja ostatnio czytam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (bo my akurat w ferworze remontow...), [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (ku ewentualnej inspiracji slubnej...) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (ku inspiracji wszelkiej, tyle, ze to nie blog ) no i czasem zalgadam na : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (blog mojej znajomej) czy juz kwalifikuje sie na blogowego junka?
    Majteczki w kropeczki... barchany w szesciany...

2009 -> 1668km 2010 -> 1359km 2011 -> 1432km wyscig trwa! rowerkowanie w 2012:

Awatar Hairmawo
    Hairmawo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry protoczwartkowy
    Śnił mi się olecki zlot, ale jakby nie w Olecku. Za to jak żywa była w tym śnie Ilonka, która stłukła kieliszek od wina, kryształowy, zielony
    Ponadto, ukradziono mi przednie koło w rowerze i kierownicę. Lewe drzwi samochodu były zniszczone, szyba wybita, kierownica leżała na siedzeniu ... spustoszenie, jak po przejściu stada niedźwiedzi ... koniec snu
    Gdy tylko otworzyłam oko, zapytałam od razu małża czy widział mój rower i samochód ... popatrzył na mnie dziwnie i może, tak jak Ewcia, posądził mnie o spożycie "grzybków" ... jak ja się ucieszyłam, że to był tylko sen
    Cytat Zamieszczone przez Solange37 Zobacz posta
    Kumy moje.Spływ planujemy na 14, w niedzielę.
    Znaczy się prosto z Giżów/Giż, jeszcze rozbawione i sruuu na kajaki
    Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    Haniu gmina Stawiguda sięga od miejscowości Ameryka (słynny Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci) pod Olsztynkiem (to po drodze na Grunwald),do malowniczej wioski o rzut beretem od Olsztyna - Rusią zwanej...[B]przyznasz,że odległość Ameryka-Ruś niebagatelnai już.
    Jakby tak zmierzyć cieśninę Beringa, to znowu nie tak daleko
    Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    ...c/...PROTOCZWARTKA inauguruje
    A co Kumę Annę tak bawi w protoczwartku, hę? ... trza przez niego przejść, jak przez ospę w pacholęctwie

Pływanie na "setkę".

Awatar leo2370
    leo2370 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Cytat Zamieszczone przez Hairmawo Zobacz posta
    Dzień dobry protoczwartkowy
    Śnił mi się olecki zlot, ale jakby nie w Olecku. Za to jak żywa była w tym śnie Ilonka, która stłukła kieliszek od wina, kryształowy, zielony
    Ponadto, ukradziono mi przednie koło w rowerze i kierownicę. Lewe drzwi samochodu były zniszczone, szyba wybita, kierownica leżała na siedzeniu ... spustoszenie, jak po przejściu stada niedźwiedzi ... koniec snu
    Gdy tylko otworzyłam oko, zapytałam od razu małża czy widział mój rower i samochód ... popatrzył na mnie dziwnie i może, tak jak Ewcia, posądził mnie o spożycie "grzybków" ... jak ja się ucieszyłam, że to był tylko sen
    Sny są niekiedy dziwne.... qrcze... nie mam zielonych kieliszków... mam z niebieska nóżką, ale zwykłe szkło to jest... A w sumie to i tak mi miło, że się komuś śniłam...
    - Ilona

Awatar Hairmawo
    Hairmawo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez PuellaPulchra Zobacz posta
    Lubicie czytać blogi?
    Generalnie, nie jestem fanką blogów podobnie jak programów typu Big Brother .
    Czasami opisy wydają mi się zbyt osobiste, aby dopuszczać do nich wszystkich ... trąci mi to ekshibicjonizmem , no takie mam odczucia.
    Natomiast chętnie oglądam blogi fotograficzne i mam kilka ulubionych. Czasami w foto blogu znajdują się historie ludzi, ale głównie dotyczy to podróży lub ciekawych wydarzeń.

Ilonko, zielone, kryształowe kieliszki mam ja

---------- Wiadomość dodana o 10:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:41 ----------

Pewien rycerz miał bardzo brzydką żonę. Gdy przyszło mu wyruszyć na wyprawę krzyżową,
    założył żonie pas cnoty, wsiadł na konia i pojechał. W pewnym momencie giermek, który szedł obok, rzekł:
    - Panie, chyba niepotrzebnie zakładaliście małżonce pas cnoty.
    - Potrzebnie, potrzebnie … Jak wrócę, to powiem, że kluczyk zgubiłem.

Narka, spadam urlopować się (jeszcze tylko dwa dni i koniec )

Pływanie na "setkę".